Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 697
  • 743
  •   2
Отговори
# 15
  • Berlin
Да, има и тема за Бавачката. Аз само 1ви сезон гледах.

# 16
Благодаря за новата тема!
Ще започвам Ирма Веп с любимата ми Алисия Викандер.

# 17
Да, има и тема за Бавачката. Аз само 1ви сезон гледах.
Открих я темата. А хареса ри ти сериала?

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 19:33 от daizy_g

# 18
Успях да наваксам с Obi-Wan. Не знам как да се чувствам. Вълнувам се че има сериал и са намерили добри актьори,  но някои неща просто вадят очите.

# 19
  • Вестерос
Някой гледа ли "Бавачката/"The servant"? Психилогически трилър, съчетан с ужаси и мистерия. Разказва се за женена двойка (мъжът е готвач , а жената журналист в голяма телевизия), която е загубила бебето си, но го заместват с кукла, за да се справят с болката и наемат бавачка( младо 18-годишно момиче от малък град) и оттам нещата рязко се променят. Има драма, мистерия, фантастика/паранормално.

Много е интересен и вълнуващ. Не очаквах, че такава тематика ще ми хареса, но на един дъх изгледах 3те сезона и чакам да излезе 4тия, който ще е последен. Заинтригува ме, че участва Рупърт Гринт и исках да видя каква ще е ролята му и как я изиграва, но всъщност всички актьори в сериала играят уникално и правят много силна и въздействаща игра. И синематографията си я бива. И хубавото е, че сериите са по 35 минути някъде и бързо се гледа.
Аз съм писала за него, следя го от миналата година, много е странен, още не мога да реша за нея каква е и какво е бебето Grinning

Иначе в момента гледам като текущи: Еvil, Superman & Lois, Time traveler's Wife, Walker.

Имам да доглеждам доста- последния сезон на Snowpiercer, два сезона на Outlander, последният сезон на Flash, Resident Alien не съм догледала още, втори сезон на See, последният сезон на The Expanse.

Изгледах последните два епизода на Charmed и съм доволна как завършиха сериала. Не беше нещо уау и не се доближи до нивото на оригинала за мен, но беше приятен за гледане. Накрая имаше готина препратка към оригиналния.

ПОДНОВЕНИ

When calls the heart
Hacks
The Lincoln Lawyer

СПРЕНИ
Snowpiercer ще има последен 4-ти сезон

# 20
Благодаря, Тифани! Flowers Hibiscus

От летните и аз следя Physical и току-що видях, че Аnimal Kingdam e стартирал с два епизода от 6-ти последен сезон.
Страшно много други сериали ме чакат, ще започна с From.

# 21
  • София
Вкъщи изгледахме From буквално на едни дъх и нямаме търпение за втори сезон. Отдавна не сме гледали сериал толкова бързо.

# 22
С толкова споменавания на From ме изкушавате, но преди това трябва да попитам доколко е застъпен елементът на ужасите.

# 23
Ако си гледала примерно Осите е на същото ниво.Само че тематиката е по различна де.За мен лично не е страшен,но аз обожавам Кинг и не съм мерило.По скоро 6 от 10.До 5 епизод съм,утре се надявам да успея да го догледам.Много ми хареса,зловещо истински ми идва и реален 🙃

# 24
  • Somewhere far away
Вкъщи изгледахме From буквално на едни дъх и нямаме търпение за втори сезон. Отдавна не сме гледали сериал толкова бързо.
Знае ли се вече нещо повече за втори сезон - като дата и подобни?

# 25
  • Вестерос
Има няколко страшни моменти, но като цяло не са много.

Втори сезон догодина сигурно.

# 26
И аз благодаря за новата тема.
Приключих The Lincoln Lawyer, доста ми допадна и пак бях изненадана към края, нищо че наскоро случайно ми беше попаднал и филмът с Матю Маконахи и трябваше да очаквам изненадата.
Започнах First Kill, не е толкова зле, колкото очаквах Grinning

# 27
Искам да уточня за "Бавачката", че има лек фантастичен елемент и не е някакъв тежък ужас, а просто има малко крийпи вайб. Иначе историята е изцяло семейна, разказва се за живота на семейството, което е загубило бебето си.

# 28
  • София
Приключих From и началната песен ми е още в главата.

Не знам от къде черпите информация за следващи сезони, аз предполагам, че най-рано на есен ще има.

# 29
  • Вестерос
Сериалът е от 2022 год, втори сезон ще е 2023 год.

Общи условия

Активация на акаунт