Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 53 984
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Не е баш по темата, но понеже Тифани гледаше за Енола Холмс, искам да й обърна внимание на новото списание Браво (6 лв е):

Списанието е много странно - 90% е плакати, но нали е за деца...
Ето едни познати хора на малък постер:

Тая Мили Боби Браун прилича на лелка, дано не обидя феновете й...

# 166
  • Somewhere far away
Мили беше много хбаво дете. не знам каакво стана. Определено русото не е нейния цвят + прекалено много грим!

# 167
Браво не е ново списание и винаги е било 90% плакати, затова си го и купувахме.Simple Smile))
Имаше и текстове на песни.
Беше много”уау” цялата ти стая да е в плакати.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:13 от ДХ3

# 168
  • Вестерос
Ау мерси за списанието, ще го взема, заради книгата Simple Smile))

# 169
Аз си купувах Блясък Simple Smile Браво съм взимала един -два пъти навремето.

# 170
  • Бургас
Семейно гледаме Strager Things. Сина ми много го харесва, защото децата са на неговите години, а и е в любимия му жанр - хорър. Сега сме към края на 3ти сезон и въпреки, че съм чела от фенове, че според тях това е по-слаб сезон, на мен много ми харесва. Даже ми е леко комедиен. Шерифа направо не е на себе си цял сезон Laughing и цялата идея с руснаците е направо абсурдна, даже смешно абсурдна.

Започнах да гледам Аз, вещицата по Фокс лайф. По принцип не съм фен на подобна тематика, но го започнах, защото много харесвам Матю Гуд. От всички сериали, които съм гледала не съм виждала по очевадна липса на химия между двамата герои. Дори и вечно искрящия поглед на Матю не може да замаже ситуацията. Режисьорските решения също допринасят за това - първите им целувки и признанието за любов са на отдалечен каданс, нещо което направо ме потриса. Не съм виждала по-нефелна първа целувка между влюбени персонажи. Въобще не успяха да ме убедят в любовта си, еле пък като е любов между два различни вида същества и трябва да е по-силна за да съществува.

Ау мерси за списанието, ще го взема, заради книгата Simple Smile))
Тичам и аз за книгата. Сега видях, че е втора част. Дали все още продават първа? Гледала съм филма Енола Холмс и много ми хареса - особено комбинацията Хенри Кавил - Сам Клафлин.

# 171
  • Вестерос
Браво, Блясък купувах, после на Космополитън минах, в най-ранни тийн вземах Тийнеджър Лов Grinning

За да не е спам:

НОВИ
Country queen
Black bird
The Rehearsal

# 172
  • Berlin
Аз някакъв тийн вестник, Браво беше скъпо май, после Паралели като порастнах малко.😀
Гледах и аз някакви снимки на Ел с руса коса и много грим (какъв е естественият й цвят?), ами приличаше на лелка от филм за възрастни или само на лелка… Иначе е много симпатична, гласът й много ми харесва, все едно е със запушен нос.😀

# 173
  • Вестерос
С тъмна коса е по-хубава да, на мен не ми е с руса като лелка, детенце си е за мен все още. Има бузки Simple Smile

# 174
Здравейте!
Идвам с новини...
Virgin River - Season 4  наличен в Зелка на английски и ето тук на руски :
http://seasonvar.ru/serial-33322-Virdzhin-River-4-season.html
Miss Scarlet and the Duke 2 с руско озвучаване:
http://seasonvar.ru/serial-32993-Miss_Skarlet_i_Gertcog-2-season.html

# 175
  • София
Them
https://www.imdb.com/title/tt9064858/

хорър/мистерия/драма ; продукция на Амазон ; 10 епизода ; подновен за сезон 2 ; антология

Честно казано не знам какво ревю да напиша за тази продукция. Но може да се пише много. Страшно много във всякакви насоки.Политически, религиозни, социални, каквито си изберете. Но аз няма да пиша за всичк това, защото иначе ще стане някакъв огромен ферман, който никой няма да прочете.

Става въпрос за едно афроамериканско семейство, което напуска Северна Каролина в началото на 50-те години на 20 век след сполетялата ги там лична трагедия, за да се настани в Ел Ей, в Източен Комптън... Тогава населен изцяло от бели...
Семейството много скоро разбира, че не само всички бели от квартала са срещу тях, но и някакво истинско и безподобно зло, което е в къщата и ги следва...

Сериалът е хорър, да си го кажем. И е брутално жесток. Задължителен за феновете на жанра. Но предупреждавам, че е изключително брутален и тежък. Особено епизод 5 може да го прескочите, след 15-та минута...
Не препоръчвам да се гледа от бременни жени и майки с малки деца!

Сериалът обаче е и тежка социална драма. Хоръра е само щипката сол и чубрица. По-стряскащите елементи са чисто социалните. Там за мен е големия ужас... Защото знам, достатъчно литература съм чел, за да знам, че е било точно така. ОК, тук някои неща нарочно са хиперболизирани, но нека не се лъжем, че е било много по-различно...

Не знаех нищо за сериала. Всъщност знаех за какво става въпрос, защото преди година доста разбуни духовете, но нямах никаква представа какво ме чака. След като го изгледах ми беше любопитно как са го оценили в imdb и rotten tomatoes. Честно казано съм разочарован от ниския рейтинг. Дори и либералите са давали ниски оценки.
Но аз имам обяснение. Сериалът е прекалено тежък и прекалено краен. Дори минава отвъд всичко, което можем да понесем. Да, хората са гледали и видели вече какво ли не, но според мен 90% от широката публика не е готова за всичко това, което ще види и дори почувства, защото е толкова дяволски добре направено.

Искам да похваля актьорите. Абсолютно всички. От главните до тези, които ги виждаме само няколко пъти в кадър. Това е един от най-убийствените актьорски ансамбли, които съм виждал някога. Актьорите + сценария и монтажа правят от този сериал истинско бижу от чисто кинематографично естество. Последните години много малко сериали са ми въздействали по този начин.

И за мен са прекалили. Както обичат да казват англоговорящите: 'Ту мъч'
И за това и вместо деветка давам осмица, НО категорично не съм съгласен с тези, които оплюват шоуто и дават по-ниски оценки от осем, в най-лошия случай, 7.5

Препоръчвам да се гледа, но вече съм предупредил по-горе в ревюто си...
-
8.0 / 8.5

# 176
  • Вестерос
Още като излезе го бях свалила, впоследствие го изтрих, реших, че не съм в настроение за него. Мерси за ревюто, за сега ще го пропусна.

П.п. при нас бравото е с някаква друга книга, поне където погледнах, ако някой от Варна намери някъде, да свирка.

...
Другият месец почва втори сезон на Колелото

https://fb.watch/eq2E7ijIrU/

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 10:26 от Tiffany А

# 177
  • София
А си мислех, че вампирите вече не са на мода... 😮😑😉
Книгите ги имам между другото ама един Господ знае кога ще ги прочета (ако изобщо стигна до тях).

# 178
А си мислех, че вампирите вече не са на мода... 😮😑😉
Книгите ги имам между другото ама един Господ знае кога ще ги прочета (ако изобщо стигна до тях).

Направо са се из*рали на книгите. Много политкоректно са го направили. Лиса в книгите е руса и бяла, а тука е латина. Чичо й, Виктор и той трябва да е бял, а тук е черен, както и Роза трябва да е бяла с кестенява коса и пак е черна...мерси ама ще пропусна

# 179
  • София
Лелееее, стигааа, уфф, добре, че не съм чел книгите Sad

Представяам си ако сега трябваше да флимират, ''Здрач'' 😥😮

Общи условия

Активация на акаунт