Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 20

• 37 789
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Аз ходих в 7-8 седмица първия път, после в 5 месец и в 8 месец накрая.

# 76
Здравейте мами, доц. Конова ми назначи следната терапия: Клексан 0.4 сутрин през ден и по 1 т. АП вечерв дните без клексан. Малко ми е странно понеже от Клексана сутринта до АП вечерта на другия ден има 36ч. разлика, а след това има 12 ч. до Клексан на другия ден. Някой да са му назначавали терапия по този начин или ви карат да пиете АП по същото време в което биете Клексан? Благодаря!
Само ще ви кажа: не ходете при Конова, и не разчитайте на нея за адекватна терапия и проследяване.

# 77
Момичета, знам, че за изследване на Анти Ха е важно Клексанът да бъде поставен 4 часа преди взимането на кръв.
Но има ли някакво значение, кога е поставена инжекцията, ако ще изследваме аПТТ, Д-димер, Фибриноген?

# 78
  • Sofia
Но има ли някакво значение, кога е поставена инжекцията, ако ще изследваме аПТТ, Д-димер, Фибриноген?
Паскалева каза, че няма.

# 79
Здравейте, момичета!

Следя ви от известно време. Имам малко нужда от помощ в разчитането на моите изследвания, тъй като съм на консултация чак на 25.07.

# 80
Момичета, можете ли да ми помогнете.
Към какъв лекар трябва да се насоча относно високи показатели при изследванията за Lupus.

# 81
Криси6 към хематолог се обърни.

# 82
Момичета, какво желязо приемате? Доста ми падна хемоглобина и ми изписаха добавки, но четейки виждам, че са комбинация с Б12 и фолиева, естествено неметилирани форми...т.е. не са подходящи Sad

# 83
Хелатирано Желязо пия аз.

# 84

Какво е това желязо?
Бихте ли споделили марка?

# 85

Какво е това желязо?
https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&ei=OcrFYtnJ … w=360&bih=696
Това на doctor's best  имаха в аптеката до нас последно.

Желязото е свързано с аминокиселина и така се води, че не дразни стомаха.

# 86

Какво е това желязо?
https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&ei=OcrFYtnJ … w=360&bih=696
Това на doctor's best  имаха в аптеката до нас последно.

Желязото е свързано с аминокиселина и така се води, че не дразни стомаха.
По време на бременност ли го пиете? От коя г.с., и покачи ли ви желязото и хемоглобина?

# 87
Може да вземете Желязо на спрей. Добре се усвоява и не дразни стомаха.

# 88
По време на бременност ли го пиете? От коя г.с., и покачи ли ви желязото и хемоглобина?
Не съм бременна. На мен ми е проблем феритина. Покачва се ама ще отнеме още време.
Хемоглобина ми се покачи след два месеца прием.

# 89
На мен Вецев ми изписа Сорбифер  желязо + Б комплекс витамини.  За 2 месеца вдигнах хемоглобина от 123 на 145, а преди това се мъчих х почти 4 месеца и от 118 стана 123.

Общи условия

Активация на акаунт