Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 14

• 76 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Моля, препоръчайте ми препарат или техника за чистене на остатъци от лепило върху ПДЧ?

Всички ръбове на секцията ни в хола доскоро бяха обезоапсени с мека лента заради малкото ни дете. За две години тази лента на много места се напука, накъса и решихме да я махнем. Положението под нея обаче е страшно.

# 136
Тампон напоен с олио, после с тъп нож.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 15:10 от Пролетно цвете

# 137
  • в сърцата на децата <3
Рокет, лепилото с мазнина - намазваш и оставяш малко да постои. Лятото така свалих едни МНОГО стари остатъци от хартиено тиксо, които майка ми беше опитвала да свали с какво ли не.

# 138
С някакъв разтворител за лепило, или ацетон.....

# 139
  • София
Има ли хиртринки за почистване на кожена каишка на часовник? Беше розова, сега е цвят "мани-мани". Часовникът е водоустойчив и се къпя с него (което няма как да се промени).

# 140
Има ли хиртринки за почистване на кожена каишка на часовник? Беше розова, сега е цвят "мани-мани". Часовникът е водоустойчив и се къпя с него (което няма как да се промени).
Аз малко не разбирам как така мокриш кожената каишка. Доколкото на мен ми е известно, кожените каишки не бива да се мокрят.
Виждала съм разни синтетични каишки, които стават за мокрене. Не  е ли възможно да я смениш?

# 141
  • в сърцата на децата <3
Пробва ли с почистващо мляко за лице, мицеларна вода? Замърсяване ли е, да не е тръгнала да пада боята? Аз още като си избирах часовника, който нося вече над 15 години, го избрах със стоманена верижка. Свалям го само за няколко минути на всеки 2 години да му сменят батерията. Иначе ми е 24/7 на ръката.

# 142
Не успявам да открия препарата с оцет на ДМ. Имате ли идея дал е спрян или е с нова опаковка?

# 143
Момичета,с какво почиствате бели кецове 😳🙄

# 144
Пера в пералня с прах за бяло, на 40 С, програма памук - 2:40 ч. Сушиш на сянка, че белите кецове имат навика да стават на жълти петна.

# 145
Ползвам препаратите на Медикс-за стъклокерамика, за мазнини, за полиране на ламинат и за почистване на врати и секции. Много съм доволна, добро съотношение между цена и качество.

# 146
  • София
Гореща вода, сапун и четка. Подметките може и с магически гъби. Но говоря за кожени, не за платнени.

# 147
Момичета, в банята от водята се образува много неприятен червеникаво-оранжев лигав слой по плочки и фуги, който се маха само с търкане. Какъв препарат бихте ми препоръчали да напръскам и просто изплакна, или ще си трябва търкане?

# 148
  • София
Момичета, в банята от водята се образува много неприятен червеникаво-оранжев лигав слой по плочки и фуги, който се маха само с търкане. Какъв препарат бихте ми препоръчали да напръскам и просто изплакна, или ще си трябва търкане?
Аз не търкам, само с гъба минавам, колкото да разнеса препарата. Ползвам на Амби пур и съм страшно доволна. Всичко светва с едно свижение Stuck Out Tongue . Правя уточнение, че нямам сериозни наслгвания, защото мия банята два пъти седмично.
Мирише разкошно!

# 149
Доместос ликвидира всякакви бактериални колонии - тези оранжево/розови лиги. Но за да не се образуват, трябва да се подсушава. Иначе се въдят във влажна среда.

Общи условия

Активация на акаунт