СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 890
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 210
След НВО-тата се отдадохме на блажено бездействие, обаче и това ни писна. Засърбяха ни ръчичките и сме на код “разчистване”. Утре ще донеса кашони и ще сортираме. В този ред на мисли - какво ще правите със сборниците и книжките с тестове. Някои дори не са разлиствани, в други има нещо драскано с молив. Не ми дава сърце да ги изхвърля в кофата. Особено новите. Не ми се и занимава да ги продавам.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 22:17 от pepeblue

# 211
В този ред на мисли - какво ще правите със сборниците и книжките с тестове.
Ще ги подаря на колежката. Догодина ще има седмокласничка 😉

# 212
  • София
pepeblue, подари ги. Пиши в шестокласната, мисля че веднага ще им намериш нови собственици " жадни за знания". (стига да не противоречи на правилата).  Ние също не успяхме да ги попълним и ще ги дам на приятелка, която има шестокласник.
Сега като погледна шкафа с помагалата си се чудя на акъла как съм си представяла , че седмокласника ще успее да ги попълни. Колко пари съм набутала в тези книжки, да му бях купила скъпи маратонки по щяха да влязат в употреба.
 Луда работа, ама пак на принципа - да има. Sunglasses

# 213
Учебници май вече няма вкъщи. При нас се предават на съответния преподавател и така ги връща поетапно за няколко дни. През есента пак така си ги получаваха. Пари не знам да са събирали. Този им класен не заслужава и една картичка. Не знам и за празнуване. Спомена детето за някакво празнуване с нощувка, но нищо официално не е стигало до мен. Така или иначе той в понеделник заминава за държавното и до края на седмицата няма да е в града. Каквито и празненства да има, си изпуска. Даже не знам и кога ще ходи после да си взема дипломата. Беше споменал, че веднъж си правили снимки, но не ми е искал пари... Над нещата е определено 🤣

И нашите помагала по БЕЛ заминаха по предназначение към бъдещи седмокласници. Дано са им полезни
Сборниците и книжките по математика обаче са си вкъщи. С тях ми е трудно да се разделя. Знам, че съм луда 🥲

# 214
  • Майничка
Нашите събираха пари за подарък на класната и за албум, а в неделя ще ходят да се черпят.

# 215
# 216
тъкмо се чудех дали има правила за това нещо, може би ще попитам модератор

# 217
Чисто новите по математика ги дадох на госпожата по математика в училище. Ако прецени, че може да ползва нещо тя или да ги даде на някое дете, което има желание да решава. По БЕЛ не съм купувала много и повечето са надраскани тук-там. Тях с кеф ще ги изхвърля. Измъчи ни този БЕЛ:)
Ще имат "бал", но се оказа, че ние ще сме на морето тогава. Тъй че - ще бъде без бал. Ще ходят на екскурзия за 3 дни другата седмица. Подаръци за класната ще се купуват. За албуми се снимаха. С две думи - всичко, каквото там се прави.
То и в детската градина правихме, и в 4. клас. А децата на 95% са едни и същи от яслата (в края на яслата не правихме). Купон да има:)

# 218
Добре де, изметохте ни едното изречение за протеста, ама втората част на мнението ми защо не оставихте?! То си беше въпрос по темата..

Пиша го пак, дано си го намеря след 1 час.
Отзиви за Първа английска гимназия имате ли актуални?
[/quote
От доверен човек, тази година в 1-ВА английска влизали страхотен екип учители

Т.е. се назначават нови страхотни учители или?

Така чух, да
Дано, защото тази година за осмокласниците имаше новодошли преподаватели, но определено не са страхотни, даже напротив.
Поне класът на детето изтеглиха много къса клечка и с математиката, и с английския.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 22:45 от MianaNia

# 219
След НВО-тата се отдадохме на блажено бездействие, обаче и това ни писна. Засърбяха ни ръчичките и сме на код “разчистване”. Утре ще донеса кашони и ще сортираме. В този ред на мисли - какво ще правите със сборниците и книжките с тестове. Някои дори не са разлиствани, в други има нещо драскано с молив. Не ми дава сърце да ги изхвърля в кофата. Особено новите. Не ми се и занимава да ги продавам.

Ние разчиснихме авгиевите обори Simple Smile и занесох помагалата в училище на двете учителки по мат и по бел. Да ги ползват, да раздават

# 220
  • Пловдив
Колкото и да е странно, ние нямаме много помагала за изхвърляне. По математика "изядоха" сборника на Коала Прес и още две помагала с тестове. В часовете и за домашно решаваха задачи, които учителката им праща.
А аз друго извън училище не съм купувала. Но колко изписани тетрадки има.......

# 221
Аз срам, не срам само едно помагало по математика с тестове съм купила от което реши 4 теста. Ходи на уроци 2 пъти седмично  и имайки предвид,  че два месеца преди края на годината го преместих в друго училище и там бяха с един раздел почти на пред а от първия срок имаше доста пропуски, на матура се справи добре. Е има грешки,  но да кажем,  че малко над средното ниво което си е екстра сравнение с ако беше останал в старото училище.  По бел просто му върви. Не учи, не прави тестове, нищо.Изобщо не поглежда учебника,  но се справя отлично. Ако го приемат и в паралелката в която иска ехеее...😀
Най- важното е да е спокоен.

# 222
  • София
Tanya_st, Валя, блокирали сте пощите си.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 23:51 от Skiorche

# 223
  • при моите любими
Тази статистика ми е такава мъгла на мен. И аз уж следях миналогодишната тема, но съм изпуснала тази част. И на мен на теория ми е ясно, но днес седнах да наредя желанията и какво се оказа. Първите 4 са ясни - Испанската. После? Детето каза 2ра английска, почвам да пиша, обаче се оказа, че АЕ+ИЕ има само паралелки с География или История- тя искала с Биология, е да ама няма. Такава има само с Немски втори език, не иска. Има ли мамо с математика, но да не е немски? Има мамо, ама е с руски. Добре. После уж ще пишем 22ро. Тук пак се появява освен ИЕ+АЕ и паралелка с Природни науки. Ще се чудим дали иска да я пише или не. После аз предлагам, като е съгласна да учи за първи Английски да пишем 32ро имат с втори ИЕ имат и Природни науки. Ама реално ако я пишем след 22ро се обезсмисля, защото е с по-висок бал. Пак имам въпросителна. После минавам надолу, 1во, 30то, 127мо?, 7мо-пак с английски първо език? Честно ви казвам такава каша надрасках. Изписах 5 страници да пренареждам, да пиша баловете отстрани (най-ниските от второ класиране миналата година). Свят ми се зави. Да не говорим, че някакви сметки без кръчмар, щото балът не е излязал. Но както казахме, каквото и да излезе, ще пишем и с високи и с ниски. Толкова от моето объркване. Дано не обърках и вас. Ако изобщо някой ми изчете брътвежа.

# 224
Cydonia,
приказката за нероден Петко чела ли си? Simple Smile

Да изчакаме баловете поне, викам. И също като потребителката от предната страница Mrs Jan смятам, че ако на някой нещо не му е ясно, тук ще получи достатъчно информация и съвети.

Общи условия

Активация на акаунт