СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 364
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 375
  • София
1. След излизане на резултатите.
2. Дидева Joy
Да, и после ги праща на РУО (на всички РУО-та) да ги публикуват ли?
Например тук
Недей се шегува така грозно, че ще я заринеш с още камара тъпи въпроси.
😃
Ние още чакаме да оформят по половината предмети. Важното, че по Физическо имаме 6 😂

П.С. Аууу, ston, дано не ни се падне вашата учителка за проверител, такава реклама й направи, че...

# 376
Благодаря, опитвам се да се ориентирам в детайлни статистики, не съм се запознавала от близо минали години. Няма да натоварвам никого с излизшни и лични въпроси, времето на всеки е ценно, ясно е това.

# 377
По темата с маратонките да се изкажа... Моето вчера установих, че 3 дни е ходил с две маратонки различен номер. Купувам от няколко години един и същи модел. Много си го харесва и му е удобен. Наскоро установих, че старите са вече позахабени и поръчах следващ размер. Казах му в понеделник да взима новите - как е успял да комбинира една стара и една нова нямам идея. Вчера случайно реших да поръчвам сандали, проверявам пак номерата за всеки случай и ги гледам двете маратонки и щях да припадна. Не бил забелязал човека. Еднакви са:)

Оформен е по всичко без ИТ. Там чакаме.

По другите теми - чета Дидева от няколко години и се имам за подготвена, най-вероятно ще имам въпроси, ама другата седмица:)

Утре връщаме учебниците. Свърши се!

# 378
  • при моите любими
А на моето дете не е нанесена нито една сточна и годишна оценка. Миналата седмица се появи по музика и после беше изтрита. Според мен са ги накарали да ги нанасят в последния момент.

# 379
  • Пловдив
Нашите учители по български и математика също са проверяващи НВО и липсват. Дали е задължително да проверяват матурите в други градове?
 В  училище го удариха на уволнение. Заместници, гражданско образование и така цяла седмица. И ние се стягаме за парти за завършване, албумчета, подаръци за учителките. Няма как да не сме доволни от тези учители. Целият клас се е представил много добре, според това, каквото са разисквали след изпитите. Но ще видим официално как ще е на 28.06.
За маратонките - моята е девойка. Нито играе футбол, нито кара колело, нито спортува, но а така да ги съсипва тези маратонки... Пък все някакви неслучайни си избира, уж качествени.

# 380

П.С. Аууу, ston, дано не ни се падне вашата учителка за проверител, такава реклама й направи, че...
А, що бе 🤣 Свястна си е жената, аз я харесвам и детето я харесва. Просто си има изисквания, сега че той не ги покрива, не ги. Реално си оценява, аз съм наясно, че той за шест не е. На тезите му дава обикновено 4т. Два преразказа май имаше правени в училище, оценени с около 25-26т. Аз без да съм учител по БЕЛ, съвсем лаишки, докато му проверявах преразказите, които правеше вкъщи, пак горе-долу на толкова го оценявах.

# 381
Изпратих таблицата на всички които са ми дали мейл, на другите няма как Simple Smile
Все пак е добре да се провери дали работи добре. Ако има забележки, моля да ми пишете лично, че не успявам да прочета всичко тук.
А които има достъп до пощата, може да я намери в папка "Изпратени", многократно съм я препращала оттам

# 382
  • Майничка
Няма срочни още при нас. Казват ги на някои, но срокът за нанасяне е 28.
За огромно мое щастие, девойката влезе леко в 39 номер, който носим и с кака й, та сега дори да й порасне кракът, малкото остава за нас.
И двете са пълни съсипии на обувки и маратонки.

# 383
  • Mars Hotel
Чакаме годишните оценки по още 5 предмета да бъдат нанесени, иначе са ясни. Завършва с три петици само, две от които по музика и ФВС. Grinning

Утре връщаме учебниците и ние и с огромна радост мога и аз да извикам
Честно, голям зор видяхме и аз, и детето с проклетия седми клас. Добре, че няма да го минавам втори път.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 18:34 от Светлица

# 384
  • София
Честно, голям зор видяхме и аз, и детето с проклетия седми клас. Добре, че няма да го минавам втори път.
Ох, а аз от сега съм в потрес какво ме чака с дребния разбойник. И дали няма да е още по-ужасно с интегрални изпити. Има време, де...

Аз пък ще си отдъхна чак на 19.07. Докато си няма училище детето все ще ми е неспокойно 😑

# 385
И аз ще се поуспокоя поне малко, чак когато ги върнат, защото тази дето не е оформила е същата дето всеки час я изпитва, препитва и вдига на дъската. А цялостно спокойствие ще е, когато видя изсписано приета. До тогава ще сме на тръни.

# 386
Здравейте!
Един може би тъп въпрос, как ще се подават документите(кои) в училищата?
Предполагам ще се ходи на място?
Нещо онлайн дали няма?

# 387
  • София
Здравейте!
Един може би тъп въпрос, как ще се подават документите(кои) в училищата?
Предполагам ще се ходи на място?
Нещо онлайн дали няма?
Отговорът е подробно описан на първа страница.

# 388
  • София
Skiorche, защо трябва да се морят да четат.

http://karierno-orientirane.com/wp-content/uploads/2022/05/Kand. … a_CKO_2022.05.pdf

Хайде да не затруднявам много, четенето отнема време. Страница 19.

# 389
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Skiorche, защо трябва да се морят да четат.
Ох колко още такива ще има 🤨😁

Набора се върна от екскурзия - обикаляйки по планините и басейн следобед силно хванал тен. Оформен е почти по всичко с 6 ( по БЕЛ категорично и средноаритметично не е за такава оценка). Очертава се с твърда 5-ца само по история, но господина е казал, че утре ще даде шанс на всички, които искат да си повишат оценката. По този повод от вратата само ме прегърна, целуна и отвори учебника 🤔

Общи условия

Активация на акаунт