СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 91 394
  • 1 295
  •   2
Отговори
# 465
Аз пък се чудя защо в испанската няма втори език немски. В някои части на Испания се говори предимно на немски Satisfied, че даже и кухнята са си адаптирали с немската - картофел мит кезе, къде е традиционната паея Wink

# 466
  • София
Май не беше добре, че разбрахме, че матурите са проверени. Сега ще тръпнем в очакване от сега, а е много рано. Според мен, най-рано в понеделник ще станат ясни резултатите, кой ще работи в неделя...😀

# 467
Ирчик, надявам се, че вече си по-добре.
На 01.07. в Свети Лука ли сте на изпит?
И ние планираме, но днес ще подаваме заявление и докато не получим входящ номер не съм сигурна.
Отделно от това, тогава е изпращането и раздаването на дипломите и се надявам на следобеден час за изпит.

# 468
Разглеждам таблицата от Кариерното ориентиране - супер е, но аз ли не мога да видя къде е мин. бал за момичета от миналата година, виждам въведено само за момчета и няма къде да избера за момичета, някой ако е разглеждал дали знае?

# 469
  • София
То хубаво в момента иска да става актриса, но все пак занаят някакъв или знания за нещо трябва да има.

PureLove, а гледали ли сте приема в училищата към МК? Има поне две, които приемат по специалност Актьор за Драматичен театър и сроковете за прием на документи още не е приключил?

http://www.numsiburgas.com/priem.html
https://metronombg.com/

Вярно, не са в София, а в Бургас и Стара Загора, но предполагам, че осигуряват общежитие за учениците, извън тези градове.

Успех и здрави неври на всички в очакването на резултатите (лично аз смятам, че преди понеделник няма да ги обявят) и хубав ден!

# 470
Ирчик, надявам се, че вече си по-добре.
На 01.07. в Свети Лука ли сте на изпит?
И ние планираме, но днес ще подаваме заявление и докато не получим входящ номер не съм сигурна.
Отделно от това, тогава е изпращането и раздаването на дипломите и се надявам на следобеден час за изпит.
Да, в Приложното✌️
Тя само в него ще кандидатства🙏🙏🙏
Вчера успях да се събера и следобеда подадохме заявлението. Все още нямам отговор от тях и се напрягам, но знам, че и други майки трепереха по 2дни🥵

# 471
  • Варна
Така. Таблиците със статистиките за Варна за последните две години са ми готови - мин.бал, позиции, формули и т.н. Първите 10 желания са уточнени, надолу ще ги нареждам по мое усмотрение Simple Smile Чакам само резултатите и успеваемостта и почвам да изчислявам вероятности Simple Smile Да уточня, че става въпрос за Варна с фокус върху езиковите гимназии, защото това интересува моята седмокласничка.

Годишните оценки по 5 предмета са нанесени, за останалите не очакваме изненади, часовете са доста приятно лежерни Simple Smile

# 472
Днес е последен учебен ден за моя син. Цяла седмица доста лежерно училище изкара. Нямаше по какво да го изпитват в края на срока. Основно последните дни е играл шах, класически, в часовете и морски шах. Това с най-добрия му приятел в училище, с когото са заедно още от предучилищната. Малко му е мъчно, че най-вероятно ще се разделят догодина. Другото момче се насочва към езиците.

# 473
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Младежа няма дилеми как ще реди желания. Първо 2-те паралелки в най-желаното училище-ТУЕС, после  една паралелка от следващо по Бал училище-Джонката, следва рязък завой за СГСАГ само Архитектура, после ПГТК само СХН и за финал старото 55СУ. Освен ако не е объркал при прехвърлянето в бланките, последната паралелка миналата година е била с максимален бал над 100точки по-нисък от очаквания от него.

# 474
Ирчик, добре че е бил малкия, скорострелно възстановяване, добре, че девойката не е била с теб в този момент, мостовете се изграждат наново, както и всичко останало което може да се поправи. Важното е сега да ти минат бързо цветовете на дъгата както и болките.
Стискам и на краката за момата, но тя ще се справи и тук, ще покаже най - доброто, ще я харесат и ще спечели първо място.

Момичета спокойно, ейто ви да се почерпите докато чакате, има за всекиго по нещо.

Скрит текст:

# 475
Ирчик, малкия дявол е дет се вика Бързо дано се отърсиш от шока. Тони, браво страхотно изобилие. Първа си сипвам

# 476
Ирчик, да се оправяш бързо, малкият дявол е бил наистина!

Видяхте ли статията в мама нинджа за детето, което са го оперирали по спешност точно преди едната матура и две години подготовка са отишли на кино. Ами не е честно Confused

Наборката вече е оформена и чак каза "Ами сега какво ще правя, като всичко свърши" Grinning Гледам, че вашите деца се организират за завършването, някои правят албумчета, на мен ми е много криво, че нашите нищо ама нищо. Бяха страхотен задружен клас и имат толкова хубави моменти заедно, обаче пандемията ги раздели и тотално се отдалечиха. Много жалко. Rolling Eyes

# 477
  • София
Така. Таблиците със статистиките за Варна за последните две години са ми готови [...] Да уточня, че става въпрос за Варна с фокус върху езиковите гимназии, защото това интересува моята седмокласничка.

Е сега, бива ли тъй? Аз ще си направя за София тогава.

Я някой който е правил - взимам мин. бал, намирам къде в статистиката е това дете. Виждам го къде е в новата статистика и слагам неговия бал. Нека само някой да каже да преизчислявам ли спрямо по-голямия брой деца, че това ще ми смъкне малко бала?

# 478
Радост, сипвай си колко ти душа сака, отзад има още, пълно е с резерва.

Тиклес, много лошо наистина, горкото дете, колко ли още има като него, изобщо не е приятно.
Всяка година седмокласните родители се възмущават от това. Наистина не е нито честно, нито справедливо.

Валя, действай, докато има още време.

Нашите в часа по История са ги изкарали пак на двора, да играели хоро. И всеки път една и съща песен се пудка, нямам нищо против песента, но стават банални. А прословутата песен е: Бяла роза.
Та те не могат хоро да играят, по ФВС поне да ги бяха научили или пък по Музика.

# 479
  • Varna
Така. Таблиците със статистиките за Варна за последните две години са ми готови - мин.бал, позиции, формули и т.н. Първите 10 желания са уточнени, надолу ще ги нареждам по мое усмотрение Simple Smile Чакам само резултатите и успеваемостта и почвам да изчислявам вероятности Simple Smile Да уточня, че става въпрос за Варна с фокус върху езиковите гимназии, защото това интересува моята седмокласничка.

Годишните оценки по 5 предмета са нанесени, за останалите не очакваме изненади, часовете са доста приятно лежерни Simple Smile
Може ли да споделите таблиците, може и на лично. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт