СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 767
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 585
  • Mars Hotel
Ако правилно си спомням, могат да се видят, но оценките не могат да се оспорват.

# 586
На мен би ми било любопитно да ги видя. На мен, детето хич и няма такова желание. Преди две години не можах, отсъствахме от града. Сега пък синът ми ще отсъства и пак не мога да ги видя, защото трябва да е с него. Нищо не оспорвам, но ми е любопитно. Ми не е честно, двама седмокласници и ни веднъж да не успея да видя работите. Ако бяха ходили по пробни изпити, сигурно нямаше да имам такова желание, щях да съм се нагледала на проверени работи.

# 587

РУО - Бургас са отличници! Има ли комбинирана за БЕЛ+МАТ?

Ако има такава, може ли някой да направи едно бързо сравнение с резултатите от миналата година, докато чакаме статистиката за другите градове?

Сайтът на РУО Варна се задъхва от многото търсещи статистика, но предвид на края на работната седмица, вероятно ще я пуснат в понеделник. Дано да ни изненадат приятно обаче, както с ранните резултати Flowers Hibiscus
За Бургас още няма комбинирана статистика БЕЛ + Мат, само отделна.
Накой писа, че не вижда статистиката за Бургас. Тя е в раздел "Прием на ученици", под таблицата в раздел "Статистика за 2022 и архив".

# 588
  • София
Здравейте, момичета! Знаете ли кога и къде в София могат да се видят изпитните работи? И дали могат да се обжалват? Не намирам официално съобщение от РУО за тази година, а имам известни съмнения.
в сайта на РУО излезе информация, че най-рано на 27 юни ще има информация за местата, където ще може да се видят работите. За съжаление не може да се оспорват точките.

# 589
На мен би ми било любопитно да ги видя. На мен, детето хич и няма такова желание. Преди две години не можах, отсъствахме от града. Сега пък синът ми ще отсъства и пак не мога да ги видя, защото трябва да е с него. Нищо не оспорвам, но ми е любопитно. Ми не е честно, двама седмокласници и ни веднъж да не успея да видя работите. Ако бяха ходили по пробни изпити, сигурно нямаше да имам такова желание, щях да съм се нагледала на проверени работи.
               Изискването детето да бъде с теб при проверка на работата му сега ли е въведено? Защото аз три години подред ходя да видя работите по БЕЛ и никога не съм била с дете,на почивка бяха по това време и при това не съм майката,а бабата.Никой не ме е върнал.Математиката ми беше далеч и не ми се ходеше до там.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 17:10 от Didia

# 590
  • София
ние сме по към средата, със 79 т по БЕЛ и 45 по МАТ, аз лично съм доволна, на база на някои странични фактори... та се колебаем между 1 СУ Славейков, 21 во в Лозенец и напоследък доста добри отзиви чувам за Виктор Юго в Младост, някой има ли впечатления от горните училища, благодаря. Особено се чудя за 1 во, супер разнопосочни отзиви получавам за това училище.
Май по-скоро клонят към положителни за 1 соу - погледни тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1397813
Не че няма и по-негативни отзиви. Но лично аз ще сложа 1 преди 127 (моята засега се цели в природните науки, ма знам ли до 7-ми другата седмца накъде ще превърти).

# 591
  • Варна
Понеже само Бургас са пуснали статистика хвърлих един бърз поглед за брой ученици с натрупване за избран брой точки и го сравних с миналата година.

Ако приемем, че Бургас е показателен град, то може да се очакват по-ниски резултати по МАТ спрямо миналата година, най-вече в диапазона 70-85 т.. Например ученик със 70т. по МАТ миналата година е бил на 668 позиция, а тази е на 522, т.е. със 146 места по-напред.
По БЕЛ изглежда, че ще има леееко по-високи резултати, но не съществено като че ли.

Извинявам се за грубия вид на тази статистика, но нямам файл с успеваемост за миналата година и брой ученици съм ги въвеждала ръчно от сайта на Дидева. Бързах да пусна таблицата, та ще помоля ако някой има време да провери числата да не подведа случайно. Но по-ниските резултати по МАТ се виждат и в по-ниския среден брой точки за страната, както беше пуснат линк.

# 592
  • Пловдив
Супер доволна- 80 бел и 83,25 мат. По бел никога не е изкарвала повече от 78, не я бива , не е нейното. Но бала е достатъчно висок за първите две според миналата година. Ще чакаме тазгодишната статистика.
Ако някой може да качи таблици за Пловдив ,ще съм благодарна.

# 593
Смятам броя ученици по паралелки в СМГ и НПМГ - ами че той дори за пълните отличници с по 100 т. по Мат не стига. Разбира се, това не е коректна калкулация, защото не знаем БЕЛ-а и желанията, но все-пак... А и децата в София са с + 500 тази година. Давайте статистиката Simple Smile!
Извинявайте, ама далеч не всички деца със 100 т. са в София Wink

# 594
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ясмина първата колона си я объркала.

# 595
  • София
И дано всички гении с по 100 точки са в тази тема, че иначе сме загубени! 😁 Шегувам се, радвам се на всички отличници! Докато има такива деца, има надежда все някога да мръднем от блатото…
И аз така се чувствам Simple Smile
Иначе 284 със 100 точки има в страната по МАТ и 9 - по БЕЛ.

За момче си ви е екстра балът, при тях е доста по-леко, ако не е за СМГ.
Майко мила, колко много 100т. по математика!
Това май никога не е било!
А за София колко са, може ли са се види някъде?

# 596
Понеже си пестя нервите и силите за конвертиране на статистиките, едно по-лежерно сравнение от мен.

Средни резултати за София-град 2021: БЕЛ - 65,31     МАТ - 50,05
Средни резултати за София-град 2022: БЕЛ - 65,29    МАТ - 47,28

Сравнение на средните резултати от НВО в VII клас за последните четири години
2019 г.: БЕЛ - 53,06      МАТ - 33,62
2020 г: БЕЛ - 51,06       МАТ - 36,33
2021 г.: БЕЛ - 53,86      МАТ - 37,94
2022 г. БЕЛ - 53, 63      МАТ - 35, 32

# 597
Смятам броя ученици по паралелки в СМГ и НПМГ - ами че той дори за пълните отличници с по 100 т. по Мат не стига. Разбира се, това не е коректна калкулация, защото не знаем БЕЛ-а и желанията, но все-пак... А и децата в София са с + 500 тази година. Давайте статистиката Simple Smile!
Извинявайте, ама далеч не всички деца със 100 т. са в София Wink

Разбира се, така е. И освен това има значение дали са момчета или момичета, и дали не се целят в ТУЕС, Джон Ат., ТБГ, и т.н. Затова ни е важна статистиката, поне ориентировъчно да се позиционираме правилно.

# 598
И аз да си похваля гарджето
БЕЛ -89 т
МАТ-93.750
Без уроци, и въпреки учителката по математика.
Доволни сме! 😊

# 599
Как влизате да проверите резултатите?
Много съм боса.
Откъде парола?
Срам, срам...

Общи условия

Активация на акаунт