СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 800
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Как влизате да проверите резултатите?
Много съм боса.
Откъде парола?
Срам, срам...
вижте си служебната бележка от училището.
там пише сайта (през телефона съм и не мога да услужа),  номер за вход и парола

# 601
  • непостоянно
Отивате на https://infopriem.mon.bg/
Влизате с входящия номер и паролата от служебната бележка получена за НВО

# 602
Чакам някой нормален с бал под 480 да се разпише Stuck Out Tongue
😊😊😊 91 и 87.5 😊😊😊

# 603
ims i ивончето, благодаря ви!

# 604
  • Пловдив
Браво на децата!Сега ще чакаме статистиката...Нашия бал варира  в зависимост от училищата и балообразуването.Имам една седмица време да убедя момата все пак да пишем  НТГ.С оценките ,които е изкарала ще ми е супер тъпо да се навре в някое СУ,при положение,че има шанс за Езиковите и НТГ.Добре,че все пак е сколонна за Хуманитарната-там със сигурност ще я приемат.Нещо и към Патриарха взе да се оглежда ...Абе пълна каша ми е

Ако се съди по резултатите от миналата година баловете тази нагоре или надолу ще са?Извинявайте,ако сте го обсъждали,но свекърва ми почина преди дни и нямах време да чета

# 605
Браво на децата!Сега ще чакаме статистиката...Нашия бал варира  в зависимост от училищата и балообразуването.Имам една седмица време да убедя момата все пак да пишем  НТГ.С оценките ,които е изкарала ще ми е супер тъпо да се навре в някое СУ,при положение,че има шанс за Езиковите и НТГ.Добре,че все пак е сколонна за Хуманитарната-там със сигурност ще я приемат.Нещо и към Патриарха взе да се оглежда ...Абе пълна каша ми е

За НТГ какъв и е бала?
Моя хубостник натам се е насочил, но е под въпрос ще му стигне ли бала.

# 606
  • Пловдив
Браво на децата!Сега ще чакаме статистиката...Нашия бал варира  в зависимост от училищата и балообразуването.Имам една седмица време да убедя момата все пак да пишем  НТГ.С оценките ,които е изкарала ще ми е супер тъпо да се навре в някое СУ,при положение,че има шанс за Езиковите и НТГ.Добре,че все пак е сколонна за Хуманитарната-там със сигурност ще я приемат.Нещо и към Патриарха взе да се оглежда ...Абе пълна каша ми е

За НТГ какъв и е бала?
Бала и 413.Аз завърших преди доста години НТГ ,но тогава имаше квоти-16 момичета и 10 момчета в паралелка.Сега мисля,че са отпаднали.По мое време момчетата влизаха с много по-нисък бал от момичетата,което ни се струваше ужасно несправедливо.

# 607
  • Sofia
Извинявам се за тъпите въпроси, но какво значение има момиче или момче е? Има ли квоти?
И каква статистика чакате, за да подредите желанията? Как тя ще ви ориентира?
Благодаря предварително за отговорите на който отдели време да ме ориентира!

# 608
В София например всички най-желани училища, където биха преобладавали момичетата (разбирай: езикови, математическите са без) са с квоти. В превод това означава, че в повечето момчетата влизат със значително по-нисък бал - 20 единици и повече.
За Пловдив и други градове не зная.

# 609
Извинявам се за тъпите въпроси, но какво значение има момиче или момче е? Има ли квоти?
И каква статистика чакате, за да подредите желанията? Как тя ще ви ориентира?
Благодаря предварително за отговорите на който отдели време да ме ориентира!
Може би е добре да прегледате предходните страници. Там е писано достатъчно по въпроса. Дори не е необходимо да четете всичко наред. Форумът има работеща търсачка.

# 610
  • непостоянно
Попадна ми това, ако на някой му е интересно, докато чакаме отделните статистики

# 611
Има ли вече някъде пусната скала за оценяването по математика?

# 612

За НТГ какъв и е бала?
Бала и 413.Аз завърших преди доста години НТГ ,но тогава имаше квоти-16 момичета и 10 момчета в паралелка.Сега мисля,че са отпаднали.По мое време момчетата влизаха с много по-нисък бал от момичетата,което ни се струваше ужасно несправедливо.

Ние с бал за НТГ 403. Спрямо миналата година има шансове, но да видим тази как се движат нещата. ХГ и Патриарха са ни следващите желания за там докарва по-висок бал.

# 613
ние сме по към средата, със 79 т по БЕЛ и 45 по МАТ, аз лично съм доволна, на база на някои странични фактори... та се колебаем между 1 СУ Славейков, 21 во в Лозенец и напоследък доста добри отзиви чувам за Виктор Юго в Младост, някой има ли впечатления от горните училища, благодаря. Особено се чудя за 1 во, супер разнопосочни отзиви получавам за това училище.
Май по-скоро клонят към положителни за 1 соу - погледни тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1397813
Не че няма и по-негативни отзиви. Но лично аз ще сложа 1 преди 127 (моята засега се цели в природните науки, ма знам ли до 7-ми другата седмца накъде ще превърти).

Благодаря! Оказа се че 1-во не е толкова лошо, колкото си мислех. Доста положителни отзиви прочетох в тази тема. Сега като гледам, балът ни стига точно за него, ще помислим да го сложим като опция.

# 614
НГДЕК са пратили разпределението по зали за утре, вижте си в дадените за обратна връзка пощи.
СИН химикал. 45 мин по-рано ги искат, т.е . до 9,15

Общи условия

Активация на акаунт