СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 790
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 675
Извинявам се, че пак съм с въпрос, но едва сега виждам, че има две таблици за минимален и максимален бал от миналата година. Едната е от 13 юни, а втората е от 20-ти. Явно след първо и второ класиране. И аз сега коя да взема като по-достоверна - първата ли? Според нея дъщеря ми е на косъм да влезе в някоя паралелка от желаното училище, а според втората - влиза във всяка една...
Тази след второ класиране. На първо класиране в много паралелки баловете в София са изкуствено завишени, тъй като доста високи балове от други градове се пробват тук без намерение да се записват. Други деца решават да отидат в частни училища или в училища с отделен прием ( например по изкуствата и културата). Това също освобождава места, съответно баловете слизат надолу. На второ класиране всичко си идва на мястото.
Само да спомена, че процесът не е еднопосочен. Подобно движение има и от София към провинцията, явно с цел да се пусне пробно заявление за тренировка, за да не се обърка нещо при подаване на същинското такова.

# 676
Здравейте!
От известно време следя темата.
Въпросът ми е - бележка от личен лекар на кой етап ще е необходима?

# 677
Например в темата, в която явно повече пишем и по-малко четем.
Момичета, намерих направен от мен скрийншот във връзка с обяснението за статистиката.  Прикачвам го, със сигурност ще има неясноти, но и много помощници ще имате. Успех Flowers Four Leaf Clover

Намерих още един коментар на съфорумка, слагам го като две изображения

Благодаря. Аз тези ги видях и съм си ги запазила. Срещам затруднения с таблицата, която са публикували РУО миналата година, защото там няма данните с натрупване. Но сега си мисля, че като им огледам добре таблицата за 21 и сравня с Вашата за 21 ще схвана каква е логиката.

# 678
Хора мили радвам се за всички които са се справили блестящо. Ние очаквано мат 21т.бел81 т. . Тони оферта за футболист,, математик,, важи. Бъдете здрави и наборите също да имат незабравимо лято.. Тук като стане по спокойно пак ще пиша..

# 679
беба28, моята таблица е тяхната таблица. Joy
Ако става дума за медицинското, можете да го прикачите още при подаване на заявлението. Необходимо е само ако посочвате професионална паралелка ( една или повече).  Ако не се прикачи, желанието за професионална паралелка ще бъде зачетено и с него ще може да се участва в класирането. Задължително е оригиналът да се представи при записването, в случай, че е приет в професионална паралелка иначе  губи мястото си в класирането.
При подаване на заявление и избор на професионална паралелка ще се появи системно съобщение, което казва горе-долу същото.

# 680
  • София
Ние 63 точки по мат и 81.5 точки по бел. Сега се чудя 7мо училище ли да пиша по-напред с англ. или 30то с испански. Уж първо искаше моята девойка испански да учи, сега пък предпочита 7мо, че и нейната приятелка ще го пише.

# 681
беба28, моята таблица е тяхната таблица. Joy
Ако става дума за медицинското, можете да го прикачите още при подаване на заявлението. Необходимо е само ако посочвате професионална паралелка ( една или повече).  Ако не се прикачи, желанието за професионална паралелка ще бъде зачетено и с него ще може да се участва в класирането. Задължително е оригиналът да се представи при записването, в случай, че е приет в професионална паралелка иначе  губи мястото си в класирането.
При подаване на заявление и избор на професионална паралелка ще се появи системно съобщение, което казва горе-долу същото.

Ама без данните за натрупването е тяхната.

# 682
За форумната статистика
84 и 84.75 🥳🥳🥳
За някои много, за други малко... На нас са ни тамън😂
Дотето се потруди, можеше и повече, ноо със сигурност ще й стигне за желаното училище, така че сме спокойни.
Ако обаче се представи добре и я приемат в Приложното изобщо няма да подаваме за МОН-ското класиране, за да не спънем някое дете🥰🥰🥰
Нека всеки си попадне на мястото 🍀🍀🍀
Да си кажа, ако че не ме питат🤪 Синките бавно започват да се повлияват... Ама как болиии🤕
Установих, че имам още една причина да отказвам по-новичка кола😜 Вие знаете ли, че новите имали допълнителни въздушни възглавници 😱😱😱 Егааати и побойниците, тези ще ме допребият ако пак направя близка среща🤣🤣🤣

# 683
Радост, офертата важи, стига да искате мързеланче - коконче, и вечно гладно, неможещо да плува.

Ирчик, немой купува, наистина ще те допребият, а си ни скъпа. Имаше едно мазило за такива случаи, но пусто забравих как се казва, щеше бързо да ти минат. Ако се сетя ще ти пиша.

Моята позната, изкарала, личната и принтирала два броя, взела и 5 лева за услугата. Сега си има два броя медицинско.

# 684
За медицинското трябва ли да се взима нещо от книжарница или личният лекар си го пише?И колко време важи?

# 685
  • Пловдив
Ирчик, браво на детето. Пробвай с Арника на Боарон за синините, макар че аз бих заложила на баш химията- Хепароид например. Много са полезни, но и много опасни въздушните възглавншци.
Не знам защо, но мисля, че документите за деца са безплатни. Гери, питай доктора, той сэс сигурност знае. Да не подвеждам форума.

# 686
  • София
Вашите лекари за какво си ползват програмите и бланките на документи в тях?
Какви книжарници, какви картони, какви други бланки?
От години (да се разбира още от градинска възраст) ЛЛ на децата ми им дава всичко директно разпечатано от програмата, с която работи.

# 687
Ренич, каза ми доктора Хепароид, ама имам и охлузвания, не само натъртено🤕 А колана ми е срязал тениската и имам и по ребърцата и корема охлузено + отоци и лилАвки, че то не са синки🤣🤣🤣

# 688
  • София
Ирка,  и от мен бързо възстановяване!
Добре че си се разминала с по-голяма контузия.  И също, че не си била с някое от децата.
Мале, мале, ама то сериозна работа бе жена! Уффф, малкия дявол, както казват!
Стискам палци девойката да я приемат там, щом това й е най на сърце!

Рени, безплатни ама не съвсем. По принцип,
ти си права, но всеки лекар сам си решава.
На нашата на вратата пише - мед.бележка 5 лв. Добре че порасна вече и по-малко отсъства, че като си спомня как в детската ходеше 3 дни и после 7 у дома, може като нищо да дадеш 15лв. за мед.бележка за отсъствие.
Нашата явно е "традиционалист" и обича да си работи с бланка за медицинско свидетелство за работа.

# 689
  • София
irchick, ти пийни нещо от дълбоките резерви. Гаранция, че ще се почувстваш, ако не по-добре, то поне по-весело ; -)

Мамзел, Тони, Пюр, не може всички да са прекрасни като нашите дечковци. Трябва да има и умни 'се пак.

Докато аз обмислям Подредбата (с главна буква), баща й дудне 'за какво е таз биология, тя не чете (склонна съм да се съглася за мързела)', а детето блажено коментира с брат'чедката как ще си клепят косите. Купили са три(3) различни цвята боя, изсветлител и...сега съм в очакване на бъркотията, която се очертава.

Общи условия

Активация на акаунт