СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 666
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Deutschland/HE
Друга година не излизаха ли по-бързо статистиките?
Спомням си, че една година майките бяха загрели телефона на РУО-София/Варна...., за да пуснат по-бързо статистиките.
Стискам палци на всички деца да си намерят най-подходящото за тях място.

# 1 021
Аз чух, че май днес ще публикуват на РУО Варна, но не знам колко е достоверно. Рефрешвам и си чакам.

# 1 022
  • София
Здравейте. Може ли да ми обясните как да използвам информацията от статистиката. Гледам, гледам и нищо не разбирам.

# 1 023
  • София
И аз не пиша тук , но темата ми е много полезна. Чета по диагонал това което не ме интересува и следя постовете на определени момичета. Моят седмокласник е с много добри резултати ( БЕЛ-94,5 : Мат -85.75) и с нетърпение очаквам да излязат статистиките за да видим дали ще ни стигне бала за желаното училище или ще правим компромис със второто желано училище.

Поздравления за децата които се явяваха на изпити тези дни!
Дано всички си намерят своето местенце, добри приятели  и се чувстват щастливи през новата учебна година .

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 12:35 от Не се сърди, човече

# 1 024
  • Sofia
Здравейте. Може ли да ми обясните как да използвам информацията от статистиката. Гледам, гледам и нищо не разбирам.
И аз вчера това се чудих. Обясниха ми, че може са видиш колко деца има преди твоето с по-високи оценки и да се ориентираш колко са местата в гимназиите , които те интересуват. Аз идея нямам как изглежда статистиката и затова чакам с вас 😊
Влизам и на руо София, но нито виждам вси още къде ще се разглеждат работите по бел, нито статистики.

# 1 025
да не би да излезе за СФ тази година? Не я намирам?
Я да задам един много, много тъп въпрос, ама баш по темата Laughing
"гнездото" касае района на ученика по местоживеене, по местоучене или по нещо друго? Щото ще си проверя яйцата за салмонела, шигела, ентеробактер и пр преди да ги снеса.

# 1 026
  • София
Не, не е обвързано с района. Можеш да отидеш във всяко едно от тях.

# 1 027
И аз вчера това се чудих. Обясниха ми, че може са видиш колко деца има преди твоето с по-високи оценки и да се ориентираш колко са местата в гимназиите , които те интересуват. Аз идея нямам как изглежда статистиката и затова чакам с вас 😊
Влизам и на руо София, но нито виждам вси още къде ще се разглеждат работите по бел, нито статистики.

Пост 300 от 22 юни 2022 г. ще отговори на въпроса Ви.

# 1 028
Най-близкото ни обявено гнездо беше същото преди 6г, когато подавах за баткото. Може би са постоянни.

# 1 029
  • София
[[/quote]
 😊
[/quote]

Ами защо трябва да бързат, едва ли им е важно.
Само се чудя как един голям областен град можа да публикува статистиката още в петък, а в София чакаме да паднат от Марс.

# 1 030
  • непостоянно
За първи път се регистрирах във форума през далечната 2004г., когато бях бременна с първото ми дете. През годините тук съм намирала разбиране, подкрепа, съпричастност и мнооого полезна информация за всичко, което ме е вълнувало. Не съм била от редовно пишещите (като изключим отчетните теми по време на бременностите ми и с все още малките бебоци). Ако съм можела да помогна с инфо или нещо друго съм го правила. Винаги съм била благодарна на хора като Дидева, които отделят страшно много от времето си абсолютно безвъзмездно и имат нерви като корабни въжета понякога, за да помогнат на всички нас. Благодаря им!
Когато, обаче, влизам в тема, където искам да попитам нещо, което ме вълнува само сега (днес, тази седмица, този месец...), първо си правя труда да изчета писаното и да потърся отговора назад в темата/темите, поглеждам 1 страница, ползвам търсачката и чак след това, ако са останали още неясноти задавам въпроси, защото времето е ценно за всекиго, а и никой на никого не е длъжен!
Въпреки всичко, винаги е имало хора, които питат без да са погледнали дори 2-3 стр. назад, където отговор на въпросите им има, и ВИНАГИ се е намирала някоя добра душа, която да им отговори отново макар и за n-ти път!
До този момент, никога не бях виждала да се докладват мнения на редовно пишещи потребители и да бъдат трити такива, които някой си "пришълец" е сметнал за ненужни, безполезни, и прочее простотии!
На който не му понася, да се изнася!!!

Честито на рожденичките от вчера Ims и Rouzi! Бъдете здрави и щастливи!

Irchik, браво на момичетата! Ето това се казват резултати! Браво и на теб, че се качи на колата така бързо, че да минава шокът от преживяното!

Ра2, стискам палци!

Boksii, голямата ми дъщеря учи в ПГКПИ (завършва 10 клас). Това беше първото и желание при кандидатстването след 7клас. Доволна съм от училището! Ще ти пусна телефон на лс, ако искаш повече подробности да се чуем по темата.

Дълго стана, извинете ме

# 1 031
Здравейте, от известно време следя групата. Отскоро се престрашавам да питам по някой глупав въпрос, благодаря че ми отговаряте и за цялата останала информация, която споделяте. За университетите беше много ново и интересно за мен…определено не знаех някои неща за последвалото кандидатстване в университет и какво значение има къде ще учат сега децата!
И за да не се сметне поста ми за спам, искам да попитам според вас с колко ще паднат баловете тази година, заради леко по-ниските резултати? Знам, че е относително и най-точно ще се види след първо класиране. Примерно сметнах, че в нашият град средната успеваемост миналата година е била 86,5, а тази година е 86…възможно ли е това да свали бала с около 10тина точки?
П.п. Член на форума съм от 2008ма година, има няколко мами тук, с които сме били в една отчетна, не знам дали ме помнят, бях активна само в бебешкият период. Радвам се че все още сте активни и ми е интересно да чета успехите и тревогите ви!

# 1 032
  • Варна
Поне няколко седмокласни теми съм проследила в годините около кандидатстването и никога не се е писало само за изпитите. Това са отчетни теми, пише се по всичко, свързано с наборите. Дискусията за университетите е точно в целта, свързана е пряко с профилите, които следващата седмица ще посочваме. За мен всяко мнение за обучението по новата програма е изключително полезно, тъй като не съм много наясно.

Нормално е и да се обсъждат училища. Дъщеря ми няма да кандидатства в София, но за мен постовете с мнения за училищата там са ми доста интересни и полезни и не ги прескачам.

Благодаря и за линка към училищата във Варна, записах се и там. Но това не значи, че и в тази тема няма да се пише за тях, защото е трудно да се ориентираш къде да публикуваш.

Рефрешвам сайта на РУО-Варна и явно не съм само аз, защото от време на време забива. Забравих преди години на кой телефон звънях, но пробвах с този на информационното им осигуряване и зелената линия - никакъв отговор.

# 1 033
Аз чух, че май днес ще публикуват на РУО Варна, но не знам колко е достоверно. Рефрешвам и си чакам.

Този сайт на РУО Варна ми е супер объркан. Може ли да подскажете къде конкретно рефрешвате?

# 1 034
  • Варна

Този сайт на РУО Варна ми е супер объркан. Може ли да подскажете къде конкретно рефрешвате?

Аз лично ето тук http://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 40&Itemid=195
Аз също пиша основно около НВО, въпреки че хвърлям по едно око на темата и през годината. Намирам цялата информация, която ми е необходима. Преди 2 години реших да се включа и толкова неща прочетох как всички четат книги и решават задачи, че ме досрамя от моето нечетящо дете Simple Smile Аз също смятам, че информацията за университетите е изключително важна, особено като е от първо лице на някой, минал по пътя. Животът на тези деца не свършва с НВО
И също се вълнувам с радостите на децата, които се изявяват, и се вълнувам за болните. Скиорчето много го мисля, защото имам един състезател вкъщи с неуспешен летен сезон след травма. Само детето си знае какво преживява

Общи условия

Активация на акаунт