СЕДМИ КЛАС Втора изпитна (20.06. - 27.06.) Задружното очакване !

• 90 656
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
При синкото разликата с Мин. година са 71 деца. Горе-долу 3 паралелки. Хм...ако ще има отстъпление, то ще е минимално 3-5 точки макс.

Мамзелче, нищо не е свършило, докато не свърши 😉

# 1 141
https://segabg.com/category-observer/izpitite-suzdavat-poslushko … V-BCs3A_shyZ5IsgI

"Не децата са глупави, а критериите за оценяване". И защо системата създава послушковци.

# 1 142
  • София
Абе тия да не са пуснали миналогодишната статистика? Joy За голяма част от паралелките направо ми съвпадат баловете едно към едно. Такова нещо досега не е било.

# 1 143
Абе тия да не са пуснали миналогодишната статистика? Joy За голяма част от паралелките направо ми съвпадат баловете едно към едно. Такова нещо досега не е било.
И аз това виждам Simple Smile Просто тия 1500 деца отгоре покриват с точност спада в оценките. Очевидно в провинцията няма такъв общ ръст на бройката и затова идва по-ниско.

# 1 144
Аз пак да питам тази статистика за София включва ли София- област?

# 1 145
  • София
Не

# 1 146
Не, София област си е отделна. Коментира се София-град.

# 1 147
Здравейте! Следя Ви и истински благодаря за информацията, която намирам тук! Горе-долу се опитвам да приема, че 8ФЕГ ще ни се размине с бал 437, но не открих добър вариант за изучаване на френски. ..

133-то. Приятелка на сина ми изкара сертификат за владеене на езика, без допълнителни уроци или курсове. Стига да харесвате РЕ като втори, че това е комбинацията.
Не иска руски език по никакъв начин....За 4-5 точки отпада, даже и по-малко...Ужасно

# 1 148
PolaB,
за съжаление трудно се намира алтернатива без руски. Другото с интензивен френски е 35-о, и там го комбинират с руски. Вижте дали няма вариант френски с немски евентуално, но не съм сигурна.
Трети вариант е 18-о, но там вече са по-ниски баловете.

# 1 149
  • Sofia
дали е възможно резултат от НВО да е сгрешен в посока завишени точки вместо реалните.
На познато дете съученик не е писал нищо по  21 задача  и още една от модул 1, а има 89 точки на НВО-то. А задача 21 носи 12 точки.
Та ми е чудно дали може да стане такава грешка.
Явно е възможно. На най-близкото ни семейство едното момче е забравило да прибави 45 км към пътя на единия, за да изравни в уравнението и съответно няма нито една подточка с верни резултати и цифри. Има 97 точки.

# 1 150
  • София
Проверителите следят за  вярност на решението като логика и последователност. Санкционирали са го веднъж момчето  за неприбавеното разстояние по-сериозно и за другите неверни  крайни отговори вероятно са взимали само по половин точка. Ако няма никакви други грешки, е напълно  приемливо да има 97 точки.

# 1 151
Изивнявам се, ако не намирам, но има ли публикувана таблица, в която тези статистики да може да се направи прогноза или всеки си преработва таблиците за себе си? Благодаря!

# 1 152
При бал 171,5 момче направо съвпадат броя деца /има разлика от 13 деца, което не е решаващо/. Изводът ми е, че във високият сегмент за София няма да има размествания. Нека sanaka да си каже тежката дума дали разсъждавам правилно.

# 1 153
При бал 171,5 момче направо съвпадат броя деца /има разлика от 13 деца, което не е решаващо/. Изводът ми е, че във виокият сегмент за София тняма да има размествания. Нека sanaka да си каже тежката дума дали разсъждавам правилно.
При момичетата с близък бал (малко по-висок) разликата е НУЛА Wink

# 1 154
  • София
дали е възможно резултат от НВО да е сгрешен в посока завишени точки вместо реалните.
На познато дете съученик не е писал нищо по  21 задача  и още една от модул 1, а има 89 точки на НВО-то. А задача 21 носи 12 точки.
Та ми е чудно дали може да стане такава грешка.
Явно е възможно. На най-близкото ни семейство едното момче е забравило да прибави 45 км към пътя на единия, за да изравни в уравнението и съответно няма нито една подточка с верни резултати и цифри. Има 97 точки.

в нашия пример няма нищо разписано по задачата, детето не е пробвало да я решава... Както и да е, явно е възможно да стане грешка с отчитане на по-висок резултат. Здраве да е...

Общи условия

Активация на акаунт