233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 156
  • 747
  •   1
Отговори
# 465

Бибит, може и онлайн са потърсите причина/решение. Половинката така прави ако сам не може да открие причината. Направо е невероятно какви специфични неща могат да се намерят… все някой някъде е имал същия проблем и го е документирал. Rolling Eyes

Точно. Наскоро стъклочистачката ми Керхер спря да работи и една зелена лампа мигаше. Написах на английски ключови думи в Гугъл и излязоха много клипове, на които е показано какво да отвориш и къде да бръкнеш за да освободиш някаква залепнала част. И много други хакове могат да се намерят онлайн.

# 466
  • Немция

Бибит, може и онлайн са потърсите причина/решение. Половинката така прави ако сам не може да открие причината. Направо е невероятно какви специфични неща могат да се намерят… все някой някъде е имал същия проблем и го е документирал. Rolling Eyes

Точно. Наскоро стъклочистачката ми Керхер спря да работи и една зелена лампа мигаше. Написах на английски ключови думи в Гугъл и излязоха много клипове, на които е показано какво да отвориш и къде да бръкнеш за да освободиш някаква залепнала част. И много други хакове могат да се намерят онлайн.
Ние трябва да разглобим цялата врата на миялната, няма кой да тръгне да го прави от нас.

# 467
Миялната ни протече преди няколко месеца. Искам нова, ама проблемът се оказа просто уплътнение, което самозакупих онлайн и самозалепих и вече не тече. Ще изкара още.
При проблем с уред проверяваме онлайн, често е възможно проблемът да се отстрани лесно и евтино и да се удължи жовотът на уреда. Така спечелихме допълнителни 2 години живот за сушилнята - поръчахме си онлайн нова платка и смяната я направихме сами. Работи си докато съвсем спря и тогава купихме нова.

# 468
При тези къси , по-къси и най-къси имунитети каквото и да се предпиема май не е зле да се обмисли възможност за постоянен локдаун . Дори без хоум офис, че много дълги отражения ... как да бачка човек ?

# 469
Ася, да се оправяте бързо!
Колежка, ваксинирана и с бустер, го изкара два пъти през два месеца, последния път преди 2-3 седмици. И двата пъти доказан ковид.

# 470
GlowFlow  при нея има ли дълготрайна отпадналост? Мен това най-ме тревожи.

# 471
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мъжът ми твърди, че не можело PCR със симптоми. Той има и положителен зелбсттест, аз нямам, т.е аз не мога да си направя PCR.

Да видим дали децата ще ги хване...

Аз също гледам в нета за лайфхакс и поправки. Само дето мъжът ми не е толкова отворен към подобни решения...😂

# 472
Бела, нямаше сякаш първия път, не се е оплаквала поне, каза, че леко към средно го е карала. Втория път обаче с температура няколко дни, като се върна на работа беше по командировки и не съм я виждала да говорим детайлно.

# 473
  • Немция
Как да не може пср със симптоми?
Само при безсимптомни ли се прави? Grinning
Ние всички правихме пср-и, даже друго не се признаваше за Nachweis.

# 474
Ъ? Че то като изчезнат симптомите, т.е. оздравееш, и PCR тестът вероятно ще е отрицателен.

GliwFlow, точно за такива случаи питах. Ужасно. Sad Досега разчитах, че хлапето толкова скоро не може пак да се зарази, но то вече повече от 3 месеца минаха.

# 475
Ася, да се оправяте бързо. С малки деца да си болен е много гадно, прегръдка от мен.

За дребни повреди, ремонти и ние търсим в Интернет. Преди дни протече пералнята. Мъжът ми се съмнява за скъсано уплътнение, но още не му е останало време да я види.

Благодаря за стиснатите палци за щерката! По математика ще са особено нужни.

# 476
  • Germany
На наши приятели щерката, ваксинирана + бустер, го кара януари и сега пак. Доказано с ПСРи. Друга наша позната също го кара 2 пъти за последните 4 месеца, та си повтаря и още как. Много болни има в момента и в БГ и тук. Явно има нов подвариант, който е супер заразен.
При нас правилото е, ако имаш положителен бърз тест, имаш право и на ПСР.

# 477
  • Немция
ДжейДжей, стискам палци и за математиката!

Навсякъде е така, при положителен бърз тест пср-ът е безплатен.

Ася, а някой от вас да има липса на вкус и обоняние?

# 478
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Тук наблизо DRK предлага PCR, но е ако шнелтест ти излезе положителен и правят директно PCR, но трябва да си без симптоми. Тогава малката като беше положителна едвам ни направиха тестове.

Сега да си стоиш вкъщи и на 5я ден можеш с шнелтест да се освободиш... на никой не му се занимава.

# 479
Тъпа работа. Мислих да чакам модифицираните бустери за втори, ама все повече се замислям да сложа каквото има

Общи условия

Активация на акаунт