233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 118
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Берлин
Гея, това обяснява всичко 😂
Ася, , важи 6 месеца сертификатът. Ето ти скрийн шот от приложението ми:

# 586
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Три месеца пише тук:
https://www.mdr.de/brisant/genesenen-status-gueltigkeit-112~amp.html

# 587
Направиха го на шест месеца по едно време и после пак намалиха на три месеца срока за преболедували. На практика са два.

# 588
Точно така.
Лично за нас прецених, че не ни трябват сертификати за преболедували.

# 589
  • в сърцето на един мъж...
Гея, това обяснява всичко 😂

Нали? Grin

# 590
Джей Джей, честито на девойката! Здраве и много късмет и успешни начинания занапред!

# 591
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Джей, извинявай, коронна амнезия ще да е! Честито на дъщеря ти и на теб! Много успехи занапред!

# 592
ДжейДжей браво. Това е голяма работа и успехи нататък!
Това предаване само веднъж го хванах , ковяха някакви къи от дървени трупи в Канада, там така можело . Не ми се стори много правдоподобно и не съм сигурна истински истории ли са или само шоу. Така че не го пуснах повече.
За ефективността на хибридите нещо негативно четох, но не обърнах много внимание , нямаме.

# 593
ДжейДжей, честита ти абитуриентка! Много късмет и успехи в живота нататък!

Софт, неприятно това с кюндигунга. Ти искаше да се местиш към Щатите - дали не е сега момента?

Ася, бързо оздравяване на всички ви!

Ние тази седмица имахме Betriebsausflüg и сега ми е уморено, ама пустата домашна работа не иска да се върши сама.
Носите ли витамини и добавки на родителите си? На майка ми (73) някой й казал да ми поиска Омега 3,6,9 и Шуслерова сол 7 за нервната система, ама аз не съм ок с взимането на добавки без ясна причина.

# 594
Нося им лекарства и добавки, да. И по пощата  пращам лекарства. Често в Бг има липса на внос на някои лекарства, или за едно и също нещо цената е тройна, или качеството е по-ниско или лекарството изобщо не се внася.

# 595
Джей, честито абитуриентка, много щастие и успех по пътя.
Софт, когато една врата се затваря, знаеш - за хубаво е!

И аз пращам и нося добавки. Майка ми е с двустранна дископатия, имаше периоди в които се сковаваше и т.н., след като всичко, което продават тук пробва, намерихме нещо, което действа. То не е за дископатия, а за стави и кокали. Освен това пращам омеги, б и д витамини и обичайните неща.

Метнала съм да чистя, много неприятна работа Grinning

# 596
GlowFlow би ли споделила моля те какво е помогнало?

# 597
  • Germany
Ени, аз пия Омега 3 от години. И разни други неща пия, които се променят, но омегата винаги присъства. Знам за нея обаче, че забавя кръвосъсирването, т.е ако се пият кръвосъсирващи лекарства могат да намалят действието им. Става въпрос сигурно за по-големи дози, но все пак майка ти да го има предвид, ако има някакви проблеми или пие лекарства.

# 598
Да, естествено, от години взема Doppelherz system Gelenk 1200 (https://www.docmorris.de/doppelherz-system-gelenk-1200-glucosami … 6acbfa738388a6f98), тя го пие 3-4 месеца и спира за няколко, докато пак не започне да я боли, а не трябва. Тя си е наумила, че не иска да пие много хапчета, обяснявам, че е добавка, не - хапчета било. Мисля от около година има и подобни с не знам какво си от зеленоуста мида: Doppelherz system MSM GELENK EXTRA. За препарати с тази мида знам от години, че помага, бяха ми препоръчани някакви от Турция, но при нея другото действаше и не съм търсила, купих като излезе тук.

Двете се продават само в аптека, не в дрогериите, в онлайн аптеките все някъде има намаление, защото аз вземам за 6 месеца поне.

При много силни болки Discus Compositum N mit Kalmia Tropfen. Това пък знам от приятел ветеринар. Казваше ми да и взема инжекции, че във ветеринарната медицина се използва много успешно от много години, но аз не посмях, понеже беше само във ветеринарни аптеки и ме притесняваше дозировка и т.н. Преди няколко години видях, че и в хуманна аптека го има. От тогава ѝ поддържам наличност на капки, но е пила само веднъж, каза, че месеци след това не я е боляло.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 12:23 от GlowFlow

# 599

Софт, неприятно това с кюндигунга. Ти искаше да се местиш към Щатите - дали не е сега момента?

Благодаря, но не е неприятно, а подбутане на летаргичното ми постпандемично състояние точно навреме. И не, не е моментът за Щатите и такъв момент няма да дойде. 😆
След малко отивам на Iron Maiden. Хубава събота и приятно пийване на всички.

Общи условия

Активация на акаунт