233 Уау! и Наздраве! в лятната НЕМСКА тема

• 22 166
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Пипи, за поляна не знам, но тези храсталаци са пред нас и миришат страхотно, тъй че идвай. Въобще докога ще ви се молим с Коктейл и Бибит?

# 421
Ааа, аз него ден съм зает. Laughing

# 422
Кой ден? 😂

# 423

Когато ще идват канени и нежелани гости от форума Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
  • Germany
Пък аз съм чувала, че българите се славели с гостоприемство 🤣

# 425
То и аз съм чувал, че българите са трудолюбив народ, ама ходи пред Джобцентъра да видиш кво става. Един върху друг са, да не изпуснат социала.

# 426
Е то там е пълно и с германци.

# 427
Е то там е пълно и с германци.

То за тея се знае от край време, че са ниско интелигетни, мързеливи и глупави. Joy

# 428
Пипи, за поляна не знам, но тези храсталаци са пред нас и миришат страхотно, тъй че идвай. Въобще докога ще ви се молим с Коктейл и Бибит?

Heart Eyes едва ме нави!
Впрочем,  вчера в Penny видях калдаръмчета. Искаш ли?

# 429
  • Немция
Лавандулови полета не съм виждала в НРВ. Освен някъде в Южна Германия да има.
Най-вероятно ги има във Франция, нямам лични наблюдения.
Пипи, освен там да направиш един дълъг уикенд, да душиш лавандула и да заровиш пръсти в нея. Smile Може и палатка да опънеш за едно денонощие до полето, действала при безсъние. Joy
Из Добруджа също мярнах такива полета.
Общо взето, идея за лавандулов туризъм. Sunglasses

# 430
  • Берлин
Изпуснала съм дъждове и бури, ама се наспах. Снощи се прибрах на 37, днес е такова положението

И аз съм готова за гости, само кажете 😂 а и в Кьолн още не съм била...

# 431
  • Немция
Папурче, честити 17 градуса!
И при нас масово бяха отворени прозорци през нощта, тази сутрин е прохлада, 14 градуса.

# 432
  • Germany
Аз пък не харесвам миризмата на лавандула.
Поваля и разхлади и при нас, но вчера влажността беше 90%... Децата не са на училище четвъртък и петък, заради устните матури и мисля да идем на басейн. Ваканционно сме настроени вече, а на големият му е още зор и направо не знам как ще добута...

# 433
Вчера беше егати жегата, снощи се скъса да вали. Днес - 17 градуса. Супер.
Направиха ми МРТ на коляното и се опитвам да се логна, за да си видя резултата, но нещо не ми се получава. След обяд съм на ортопед.
Хубав ден, дами и тук-там господа!

# 434
Бибит, лавандуловите полета при вас са между Падерборн и Детмолд.
Като говорите за летни рокли - вчера ходихме с щерката на шопинг. Нищо не намери горката. Ако ѝ хареса модела, платът не струваше, ако ѝ хареса плата, моделът бабешки. Решихме да ѝ ушия една. Намерихме плат и сега ще запрятам ръкави.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 10:25 от Вечерница

Общи условия

Активация на акаунт