Магазини Pepco 10

• 73 815
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Дъщеря ми още се вмъква в една пепковска пола с размер 98😆 На 10 и половина е...полата я купих пролетта на 2020 г. Може и да е от модела на полата...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:27 от dolce miele

# 106
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз купувам от детските дрехи редовно, но гледам и модела. Има някой по-малки някак, други по-големи. Малката е на 2г и има и размери от 74 до 92, които си носи Grinning
Баткото и той между 110-122. Панталони например винаги са по-малки размери, защото са слаботелесни и всичко им пада.

# 107
  • София/Севлиево
Големият син изобщо не може да им влезе вече в детската номерация(на 14 е и е висок около 175-6),мъжките М-ки пък са му леко големи, че е слаб.То в момента с повечето дрехи е тъй.Бебето и в други марки не може да влезе или влиза трудно в 74-80,което му е за възраста,верояно защото е по-дебеличък(примерно на Уайкики размерът освен по ръст е и по килограми, той е 10 в момента и не може да влезе в този размер).От Пепко много исках да му взема ромпъри,но най-големите бяха 80-ти размер.Взех два и единият-с предно закопчаване-му е малък(доста му теснее и определено го стяга на бутчетата), другият е ок,но едва ли ще му става до средата на август...

# 108
Коригирам си мнението за безшевните сутиени от 6лв. Тези без банели на НМ, поне на външен вид, са същите.

За издръжливост не знам, може би ще е в полза на вторите, но пък за 6 лв. толкова.

# 109
Купих си днес бикините, за които питах по- рано. Да ви кажа, малко съм недоволна, защото от снимката плата от задната част се пада под дантелата от предната и създава ефект, че дантелата е пришита върху основния плат, а не е така.
И имам питане относно ножиците им. Днес ги видах- комплект от 3 броя, различни големини, струва около 3-4 лева. Хубаво ли режат?

# 110
В Гранд мол от днес до 14.07 всичко без козметика е на минус 20.

# 111
А дали е за всички обекти промоцията -20%

# 112
А дали е за всички обекти промоцията -20%
Не е 20,а 30.Не ,само за Гранд мол,открият ли в радиус 3 км Синсей или Кик пускат такава промоция.А в Гранд мол отворили Синсей

# 113

Нещо и за мама,стандартно червило не влиза в джобчетата само тип червило молив но пак става 😇

# 114
  • София/Севлиево
Хм,при нас в Севлиево откриха едновременно Кик,Синсей и второ Пепко обаче не забелязах такова намаление...В Кик почти постоянно има намалени неща,вчера и в Синсей слагаха едни огромни табели за намаление,но в Пепко не забелязах нищо...Обаче от трите като че ли на Пепко дрешките за деца са най-добри.

# 115
Слагате ли айрян, капучино, кафе с мляко в термочашите от Пепко? Как ги миете после, остава ли някаква миризма? По спомен, някой беше писал (може би в друга тема), че не се слагат млечни в термоси и термочаши, та се зачудих защо? Вкисват ли?

# 116
Хм,при нас в Севлиево откриха едновременно Кик,Синсей и второ Пепко обаче не забелязах такова намаление...В Кик почти постоянно има намалени неща,вчера и в Синсей слагаха едни огромни табели за намаление,но в Пепко не забелязах нищо...Обаче от трите като че ли на Пепко дрешките за деца са най-добри.
В радиус 3км ако е  ми каза моята приятелка,която работи в Пепко.

# 117
Ако термочашата се затвори, след като е измита от мляко, миризмата ще се запази. Никога не затварям с капаче какъвто и да е съд, след измиване.
Шейкърът за протеин също се вмирисва, ако стои затворен.

# 118
A кажи го на майка ми. Вървя по нея и отварям всички съдове. 😀 Е, ще се научи, малка е още. 🤪

При нас няма официални намаления, но има скрити. Едни кецове 15 лв. по етикет на каса излязоха 8. 🤗

# 119
Добре де, а няма ли премахване миризмата на мляко, айрян или каквото е там? Иначе и аз оставям съдовете отворе и, докато изсъхнат, но след пълно изсъхване затварям за съхранение.
При нас видях през стъклата, че пишеше "-50%", но беше вече затворено и не можах да огледам добре...

Общи условия

Активация на акаунт