Магазини Pepco 10

• 73 811
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
При нас нямаше 164, иначе няда изнаглявам чак толкова 😄

# 91
  • София
Момичета, виждали ли сте останали по софийските магазини от тези бързосъхнещи кърпи?
Скрит текст:

# 92
От какъв материал са бързосъхнещите кърпи? Микрофибърни ли са?

# 93
Да, поне според мен. По състав са:

Моята е от миналата година, на живо цветът е по-хубав, отколкото е на снимката, но снимах в стая без особена светлина.🙂

# 94
dolce miele, Благодаря за снимката.
А наистина ли съхнат бързо?
Има ли осезаема разлика, че памучните вече са ми много досадни. Особено от солената морска вода моите дори и да изсъхнат остават някак си лепкави, ако не ги преплакна с обикновена вода, но така пък от вечерта до сутринта не успяват да изсъхнат... та им търся алтернатива Simple Smile

# 95
Кърпите са много хубави. И аз имам 2 броя от миналата година + 2 броя от Лидл. Тези от Лидл са една идея по- къси и за нас са по- практични.

# 96
Съхне бързо кърпата, даже мисля да си взема още една, ако успея да намеря останали (малко вероятно де) в магазините, които посещавам...На мен размерът ми е много удобен, имам и от другите плажни кърпи на Пепко- които са като много тънка хавлия- и тя ми е голям размер. И двата вида си ги използвам целогодишно и при къпане и съхнат бързо. На морето през юни на плажа използвах точно тънката хавлиена кърпа от Пепко, че е с леопардови шарки (досвидя ми😆 да използвам другата кърпа, че се мажа много обилно с плажно масло, да не остане някое петно)...

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 23:20 от dolce miele

# 97
Такива кърпи различни размери има целогодишно в Декатлон.

# 98
Здравейте, виждали ли сте от тези стъклени бутилки с Мини наскоро в някой софийски магазин?

# 99
Здравейте, бебешките дрехи в Пепко с какво качество са? За подарък подходящи ли са?

# 100
  • София/Севлиево
Аз харесвам бебешкото и според мен стават за подарък.Единственият недостатък, е че за мен са умалени(или моето бебе е много голямо,от началото на май ,т.е.7 месечен ,носи размер 80,който е за 1 година).На Синсей също ги харесвам, там пък носи размер 86...

# 101
В нашият град пише,че имало -20 % на всичко,днес ще мина да забърша нещо за душата.

# 102
Бебешките дрехи със сигурност са умалени.Аз като цяло  съм доволна, но има и некачествени попадения. За тези пари не съжалявам ако го изцапа или се скъса.

# 103
Аз също мислех, че са умалени, но в момента ни отговарят съвсем, съвсем точно..
Малкия ми има дрешки няколко летни комплекти и ог Рерсо и от други марки,  92 и са му съвсем точни , на 2 год. Ще стане в края на месеца..
Последния път от Рерсо му взех 3 комплекта 98 размер, доста са му големи, но двата съм решила,  че ще ги пазим за догодина, че ги чаках доста докато ги заредят..
Третия мисля да го връщам, но ще видим 🙂
А баткото по същия начин,  всички дрехи са му 110/116 размер, на 6 год. Ще стане следващия месец и са му Ок..
Има тениски от Рерсо и от Лидл 122 размер, които са му доста дълги най- вече, ширината по не се усеща  .😁
Друг е въпроса, че аз, а мисля и други майки гледат ако е добре изглеждащо, разбира се да купят малко по- голямо, за да се носи два сезона.. 😉

# 104
Благодаря ви, момичета за мненията за бебешките дрехи Flowers Hibiscus Щом са положителни ще мина да разгледам и да накупя за подарък. Дрехите, които съм купувала за мен нямат грешка, не са се променили след пранета и носене. Но бебешки не съм купувала досега.

Общи условия

Активация на акаунт