Магазини Pepco 10

• 73 811
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
dmaria аз видях част от тях в синьо и месля в червено в София в магазина им в овча купел. Незнам от къде си и кой точно те ентересуват от серията( едноцветните или тезихс цветята), но има интересни в КиК и в Джъмбо, ако не откриеш в Пепко.
Книжките със стикери- многократни са много интересни на две годишната ми дъщеря, не винаги са супер точно залепени, но се учи

# 76
  • Mostly in my mind
За банските. С нормална кройка са си, няма объркано, просто са ги закачили на обратно

За бежовите бикини някой пита и на дупето ли са с дантела. Да, отзад са както отпред. Simple Smile

# 77
О, аз бях за бикините. Много се радвам, че са еднакви от двете страни. Т.е. дантелата, която не ми е любима е минимална.

# 78
  • Mostly in my mind
Ти си мислеше, че отзад може да е на цяло ли дантела?

# 79
Да, и аз пусках вече снимки, че кройката на розовите горнища си е съвсем ок. Друг е въпросът, че цената им е преувеличена.😃 Не знам дали марката (нещо като Sugarless) е специална или ексклузивна в Полша, но не бих купила банските на редовната им цена.🙂
Аз вчера си взех 2 броя от безшевните сутиени от 6 лв.🙂 Харесаха ми и мисля, че ще стават за вкъщи. Имаше и в черно, но като си представих как всяко светло мъхче и прашинка ще им се лепят...😄
Лентите за гръб не ми харесаха, надявах се да са с нещо като луфа или други естествени фибри, а ми се стори, че е просто по-релефен тип хавлиен плат от едната страна...Харесаха ми дървените четки- за тях ще си помисля.

# 80
Да, Лолита.

# 81
  • Beyond the stars
От детското - роклето 8лв , още се чудя дали това 164 не ми е голямо, ма бях с дребното и не съм пробвала, но може за вкъщна да си я нося. Тениската е 5 лв - Is it friday yet , ако не се чете , плътен памук.
Едни навиващи се играчки за вода - за басейна на село и морето. Ма ги пробвахме вкъщи в леген , плуват си Grinning

# 82
Какви са тези навиващи се играчки, може ли снимка? Дребната е луд фен на всичко плуващо Grinning

# 83
  • Beyond the stars
Какви са тези навиващи се играчки, може ли снимка? Дребната е луд фен на всичко плуващо Grinning

Такива от най простите, ма си плуват.

# 84
Моята рокля се оказа, че има някаква дупчица на гърба. Голяма греда с всички рокли това лято 😀
От снощи я подносих вкъщи, обаче започна да зее между копчетата, а не ми е тясна. Не знам какъв й е проблемът?!

# 85
  • Варна
Не бях ходила отдавна в Пепко, обаче като показвате такива красоти ме затегли натам. Купих една тениска  с котета на малката щерка и малко огледах. Според мен има сбъркано в модела на розовия бански от двете части. Освен, ако не трябва това висящото да е с бялата страна отпред.

# 86
Не, няма сбъркано в модела, просто някой е закачил горнището на розовия бански наобратно...😉

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 00:47 от dolce miele

# 87
Моята рокля се оказа, че има някаква дупчица на гърба. Голяма греда с всички рокли това лято 😀
От снощи я подносих вкъщи, обаче започна да зее между копчетата, а не ми е тясна. Не знам какъв й е проблемът?!

Лоша кройка

# 88
За 8лв.не очаквам чудеса, ще я зашия някой ден евентуално. Използвам отворите за допълнително проветрение Relieved

# 89
  • Beyond the stars
За 8лв.не очаквам чудеса, ще я зашия някой ден евентуално. Използвам отворите за допълнително проветрение Relieved

GrinningGrinning

Аз за туй взех 164 , за сега няма тенденция да се отваря, ма да, за 8лв мога да тегля един бод.

Общи условия

Активация на акаунт