Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 333
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 005
Шерилин, засичам те по парфюмниге теми, та в ДМ някъде из форума се коментираше че има арабски парфюми, може да ги погледенш. Simple Smile

И на мен ми се иска да ги видя за какво става на въпрос.

# 1 006
Шерилин, засичам те по парфюмниге теми, та в ДМ някъде из форума се коментираше че има арабски парфюми, може да ги погледенш. Simple Smile

И на мен ми се иска да ги видя за какво става на въпрос.

Не съм се заглеждала по парфюмите на дм. Не ми давай такива идеи, че съм на парфюмна диета! 😆😆

Благодаря за идеята ❤

# 1 007
Хаха, и аз съм се позатрупала, но като любител на арабските аромати се изкушавам да ги пробвам.

Цените са приятни, ако и аромата им е хубав ще е прекрасно!

Ето това е марката

# 1 008
  • София
За любителите на арабски парфюми и аромати - в МОЛ-те има щандове, които предлагат само такива аромати. Цените са добри. Simple Smile

# 1 009
Хаха, и аз съм се позатрупала, но като любител на арабските аромати се изкушавам да ги пробвам.

Цените са приятни, ако и аромата им е хубав ще е прекрасно!

Ето това е марката

Току-що си купих  първият в дясно. На прима виста е лек и свеж. Доста време ги търсих, защото са подредени при мъжките.

# 1 010
В ДМ има ли препарат за почистване на перални? И ако има такъв, доволни ли сте?

# 1 011
Има, доволна съм

# 1 012
А дезинфектант за под с дискретна миризма?

# 1 013
  • При децата ми

Има. Този съм ползвала аз и съм доволна:

# 1 014
Ползвам този и съм доволна (извинявам се, че снимката е хоризонтално, но не успях да я завъртя) :

# 1 015
Благодаря ви! Още днес ще ида да взема.

# 1 016
Здравейте, в дм има ли канела? Истинска цейлонска канела, която да е на прах, не пръчки.

# 1 017
  • Пловдив
Здравейте, в дм има ли канела? Истинска цейлонска канела, която да е на прах, не пръчки.

На био щанда на кауфланд има.

# 1 018

На био щанда на кауфланд има.

Благодаря, но нямам Кауфланд близо. Дм ми е доста близко и мога да отида днес. Сутринта виждам, че няма грам канела и мм не ми е казал... изял цялата. Сега не знам къде да търся, за да намеря за утре. В била и фантастико не съм виждала, а те са ми близките магазини. Sad

# 1 019

Има

Общи условия

Активация на акаунт