Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 341
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 990
  • Deutschland
Момичета, кой препарат за мазни петна по съдове ще ми препоръчате от ДМ? По възможност да е тяхна марка, за да съм сигурна, че го има и в немско.
Детето е правило бъркана пица в една тавичка, сега не мога да я измия, защото я е пекла без хартия отдолу.

# 991
Момичета, от доста време съм хвърлила око на добавките в ДМ, кои от тях сте пробвали, мислите, че си заслужават и бихте препоръчали?

Маслото от крил е много хубаво. Течният витамин б12 също е добър и с приятен вкус. Обикновено си взимам и от селена. Знам също, че техният магнезий на прах е хубав, но още не съм го пробвала.

# 992
Направих първата си поръчка през приложението, с намаление и доставка до магазин. Само че съм в друг град и чак в събота ще ида.
Звуковата четка беше главния герой, имало налични там 2 бр.
Поръчах и палитрата do not disturb на BH cosmetics, както и други неща.
В края на месеца имам и рожден ден и мога пак да харесам нещо.

# 993
  • Русе
Ядосах се снощи в магазина...отстъпката за РД вече можела само он лайн Angry
Това влезе в сила от 07.11.
Няма такова нещо. В края на ноември си ползвах отстъпката за рд във физически магазин.
Това, че някой е направил компромис, не значи, че "няма такова нещо".
Имам РД на 05.11. Няколко дни преди това пазарувах и касиерката ме предупреди за това. Каза ми също така, че вече за деца няма да важи остъпката. Тогава писах тук. Няколко дена след това излезе и информацията на сайта им.

От хранителните им добавки ползваме Витамин С.

# 994
  • софия
Какъв компромис?
Отново от сайта:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/uslugi-i-klientski-priv … gii-v-magazini-dm

Добре е да се чете с разбиране и да си обучат по-качествено персонала.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 22:02 от zvаnchе

# 995
Никой не е направил компромис. И да, няма такова нещо. Г-жа Шантал постна правилата от сайта, а mystic woman сподели за разговора си с управителка на DM. Кое не е ясно?
Понякога се чудя аз ли не съм добре или другите.....

# 996
Ами то е хубаво и да се чете, не само да се пишат километрични глупости, но аз вече се предавам!

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 22:07 от Г-жа Шантал

# 997
Их, много искам да пробвам тази соничната четка за зъби на Дм.
Ама мм ми подари някаква ел. на орал б преди два месеца.

Какво да измисля, за да имам предлог и да си я взема, след като толкова я хвалите? Joy

# 998
И аз преди да взема тази на Филипс, имах на Орал Б. Разликата между двете е огромна, в полза на Филипс.
Та, кажи нещо от сорта - познати споделиха, че соничната е много по-добра. Ще взема да пробвам....😉

# 999
И като му кажа това- ще последва : ,, Баба ти само със сонична четка си е мила зъбите” Joy

Ох, трябва да измисля нещо достоверно, много ми е интересно каква е разликата.

# 1 000
Ако харесвате такива аромати препоръчам този чай от ДМ. Обожавам го.
Скрит текст:

Този чай е бо-жест-вен! ♥️

Този чай се продава почти във всички хранителни вериги. Аз постоянно купувам варианта  с лимон и джинджифил. Много ми харесва, ама и цената му е като за "гурме чай" 😉

# 1 001
Да, аз от Лидл си го купувам.

# 1 002
Какво ви е мнението за тези спирали за чувствителни очи?
Някой ползва ли такава и да усеща разлика?

Гледах и някакви хипоалергенни, но нещо не мога да преценя кое е за предпочитане.

# 1 003
Здравейте! Най-после и аз имам отстъпка за рожденик. Не съм я ползвала още, но ще отида тези дни, за да я употребя. Надявам се да са наясно с промените и да не ме връщат, защото ще се караме ако трябва!

Тъпото е, че не знам дали ми трябва нещо… напълнила съм си шкафа с поне 3 мицеларни води.. ще ходя на място, пък все нещо ще харесам! 🥰

# 1 004
  • София
И като му кажа това- ще последва : ,, Баба ти само със сонична четка си е мила зъбите” Joy

Ох, трябва да измисля нещо достоверно, много ми е интересно каква е разликата.

Бях писала назад, от Орал Б бяхме натрупали с мъжа ми страшно много зъбен камък, зъболекар ми потвърди че е от четката. Със соничните е супер, почти нямаме. Та ей ти повод 😁

Общи условия

Активация на акаунт