Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 386
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 975
  • София

Значи за деца под 16 години вече не важи отстъпка рожденик. Жалко.

# 976
  • Пловдив
Сега си отворих мейла...
Отстъпката може да използвате еднократно в рамките на 10 дена от датата Ви на раждане, като влезете в профила си и активирате талона в „Моят dm-App“. Отстъпката може да ползвате онлайн или в магазин на dm, като сканирате клиентския си номер.
Сега да ида и да се разправям ли? Angry

# 977
Явно е бил някой некомпетентен служител...Имаше и други такива случаи в темата преди.

# 978
mystic woman, и аз ползвах отстъпка рожденик в края на декември в магазин.
Опитай отново!

# 979
  • Пловдив
Ами вече купих снощи...

# 980
Ако харесвате такива аромати препоръчам този чай от ДМ. Обожавам го.
Скрит текст:

Този чай е бо-жест-вен! ♥️

# 981
  • Пловдив
Сега вдигнах глас по телефона с управителката на магазина...беше силно учудена как незнаела служителката за това, че може и в магазина Чрез приложението /което не ми се обясни/ и т.н...като и казах какво ми е отговорила не повярва. Пак да съм идела и кю ар кода и да пазарувам...да, да ама не. Не може да сканирам сега с касовия бон и да ми върнат разликата. Та загубена битка.

# 982
  • София
Сега вдигнах глас по телефона с управителката на магазина...беше силно учудена как незнаела служителката за това, че може и в магазина Чрез приложението /което не ми се обясни/ и т.н...като и казах какво ми е отговорила не повярва. Пак да съм идела и кю ар кода и да пазарувам...да, да ама не. Не може да сканирам сега с касовия бон и да ми върнат разликата. Та загубена битка.
Можеш, стига да ти се разправя. Имаш право да върнеш всичко, независимо по каква причина в рамките на месец. Разбира се, с касова бележка. После ще ти маркират същите неща с отстъпка.

Може би съм писала, но е добре да изкажа пак възмущението си. Горното го знам заради една мицеларна вода на обичайно купувана марка. Този път беше "гола вода". При разклащане не се държеше по нормалния начин и не почистваше нищо. Предполагам, че някой я беше разсипал и допълнил с вода. Писах им, за да направя рекламация. Те любезно ми цитираха правата. Наистина без проблем я върнахме. След това наблюдавахме служителката. След като ни изчака да излезем от магазина, тръгна към щанда с мицеларни води и я остави за продажба. Думи нямам! Върнато нещо, което хем е за рекламация, хем вече е използвано, макар и само веднъж.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 12:06 от Тaня67

# 983
Момичета, от доста време съм хвърлила око на добавките в ДМ, кои от тях сте пробвали, мислите, че си заслужават и бихте препоръчали?
Техният витамин Ц на прах е без конкуренция за цената, за който взема в такава форма определено си заслужава. Аналогичен от аптека примерно е поне двойно нагоре за същото нещо.

# 984
  • При децата ми
Ядосах се снощи в магазина...отстъпката за РД вече можела само он лайн Angry
Това влезе в сила от 07.11.
Няма такова нещо. В края на ноември си ползвах отстъпката за рд във физически магазин.

Има. В края на ноември съм родена и на мен също ми отказаха отстъпката за рожден ден във физически магазин.

# 985
Те не си познават собствените правила...

# 986
Това че сте попаднали на такива служители, не означава, че е правило. Ето и mystic woman писа, че управителката й е казала, че отстъпката може да се ползва във физически магазин, а не само онлайн.

# 987
Да, затова преди да отидете в магазина, си  прочетете в сайта и като каже "не може"-хоп скрийншота, да се блещи и срами.

# 988
  • Пловдив
Ама идеята е те да ми кажат кое и как мога, не аз да търся мейли и да връщам стока...Те трябва да ме информират.
Ако беше запозната щеше да ми каже да си видя съобщението, да изтегля приложението и да сканира кода...

# 989
Естествено, обаче като знаеш от опит, че навсякъде е така, действаш сама в твоя полза и не се нервираш. Особено покрай рождения си ден;)

Общи условия

Активация на акаунт