Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 792
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Как стоят нещата сега с връщане на продукт закупен от ДМ?!  Купен е в четвъртък. Изобщо не е разпечатван. Оказа се, че цвета е различен от   този в магазина. Разминаването идва от осветлението в магазина.  Имам и касова бележка.

# 211
  • Сливен
Може да го върнеш в срок от 45 дни САМО в магазина където е купен.Пише го на касовата бележка.

# 212
Някой с отзиви за този шампоан? Грабнах го в бързината, бях чела, че сте доволни от олиото на марката, но в магазина го нямаше налично.

# 213
От млякото за коса на Балеа съм доволна. Оформя ми добре къдриците, не ми утежнява на мен. От соления спрей не. Прави ми косата сплъстена и заплетена, все едно не е мита от 1 месец.

# 214
  • Deutschland
Някой с отзиви за този шампоан? Грабнах го в бързината, бях чела, че сте доволни от олиото на марката, но в магазина го нямаше налично.

Супер е.  И балсама също.

# 215
В dm има ли таблетки за омекотяване на вода за пералня?

# 216
# 217
А случайно да знаете цената?

# 218
А случайно да знаете цената?
Около 10-12 лв ми се върти, но ще излъжа.

# 219
  • 1st floor
Кажете малко повече за това мляко за коса - за какво точно се ползва, цена?

# 220
Мляко (крем) без отмиване за оформяне на къдрици ползвам аз. Това е като балсам, който прави косата по-мека и не хвърчаща, придава ѝ по-жизнен вид, защото моята е много суха. И отделно, защото е къдрава, оформя хубави къдрици, които запазват формата си цял ден, а на следващия като стана, само намачквам косата с мокри ръце и тя пак застава в приличен вид на едри къдрици.
По спомен, това оранжевото на Балеа, от което сигурно 7-8 флакона съм изразходила, беше някъде около 6 лв. Може и да греша, а и вероятно цената вече не е същата...

# 221
  • Сливен
Таблетките за омекотяване бяха 11.99лв преди около месец,ако си намериш в Лидл или Кауфланд и то на по-ниска цена вземай смело.

# 222
Мляко (крем) без отмиване за оформяне на къдрици ползвам аз. Това е като балсам, който прави косата по-мека и не хвърчаща, придава ѝ по-жизнен вид, защото моята е много суха. И отделно, защото е къдрава, оформя хубави къдрици, които запазват формата си цял ден, а на следващия като стана, само намачквам косата с мокри ръце и тя пак застава в приличен вид на едри къдрици.
По спомен, това оранжевото на Балеа, от което сигурно 7-8 флакона съм изразходила, беше някъде около 6 лв. Може и да греша, а и вероятно цената вече не е същата...
Азалия, може ли снимка на това мляко или балсам за къдриците?
Моята коса е също много суха и къдрава.
Сега ползвам един спрей на TRESemme, но косата ми става още по-суха.

# 223
  • Deutschland
Оранжевото на Балеа го няма отдавна.  Сега имат вариант с кокос, ако не се лъжа.  На мен ми харесват и на Линеа Био кремовете за коса.  Моята е къдрава по дифолт,  но я изправям. Сега когато е къса до врата,  нещо като боб прическа е още по-голяма мъка изправянето.

# 224
  • София
В ДМ дали има топки за сушилня и ако да, горе - долу на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт