Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 769
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 225
Оранжевото на Балеа го няма отдавна. 
Жалко, беше хубаво!
Ето го все пак как изглеждаше. Но и в такъв флакон съм ползвала, него няма ли го сега? И сегашното с кокос.

# 226
  • Deutschland
Азалия,  това оранжевото с помпата го няма,  за варианта от първия линк не съм сигурна.

# 227
Струва ми се, че първото съм го виждала скоро, но не мога да съм категорична дали го има и сега, или само ми се струва...

# 228
Първото е крем и го има все още, второто е мляко и го има само във варианта с кокос.

# 229
Е, значи кремът, който още го има, го харесвам повече. Ползвала съм и двете, но от него доста опаковки.
Благодаря, ВечеПетя!

# 230
Азалия препоръча точно първото, т.е. крема.
Ще ходя да го търся.

# 231
Аз ползвам и двете; и от двете съм доволна. Но да, кремът сякаш фиксира една идея повече.

# 232
Имаха мрежички за пране, нали? Дето се пъхат неща, за да не избяга нещо. Къде да ги търся?

# 233
Логично - при нещата за пране и почистване. 2 вида са.

# 234
А дървени пръчици за избухване на кожички?

# 235
# 236
  • 1st floor
Къде изчезна прахът за съдомиялна? Няма го никакъв от известно време, а моята съдомиялна е тип кубче и ми е по-удобен, отколкото до чупя таблетки на две. Този Био-то в зелена кутия някой пробвал ли го е? Става ли?

# 237
  • пустинята Гоби
Стават, аз съм ги ползвала нееднократно.

# 238
Къде изчезна прахът за съдомиялна? Няма го никакъв от известно време, а моята съдомиялна е тип кубче и ми е по-удобен, отколкото до чупя таблетки на две. Този Био-то в зелена кутия някой пробвал ли го е? Става ли?
И аз преди време бях търсила в 2 ДМ, но нямаха, уж чакаха доставка. Тогава си взех гела за съдомиялна от Лидл, на тяхната марка, много ми хареса и скоро не съм проверявала за прах. Моята съдомиялна е на 45 см и прах и течни са ми по-удобни.

# 239
Оранжевото на Балеа го няма отдавна. 
Жалко, беше хубаво!
Ето го все пак как изглеждаше. Но и в такъв флакон съм ползвала, него няма ли го сега? И сегашното с кокос.
Не утежняват ли косата?
Омазнява ли се по-бързо като използвате крема/млякото?

Общи условия

Активация на акаунт