Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 611
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 285
Ето условията копирани от сайта:

Разходите за доставка са 4.99 лв. с ДДС.

При поръчки на стойност над 100 лв. (преди начислени отстъпки) доставката е безплатна за всички регистрирани клиенти.

Желаете ли експресно получаване от dm магазин? Услугата Експресно получаване е безплатна за всички клиенти, които имат регистрация в "Моят dm акаунт". При поръчка като гост, се начислява такса за обслужване от 2,00 лв. с ДДС за всяка поръчка.

# 286
За мен щеше да е готино да има асортимента на немския ДМ и по този начин да имаме достъп до продукти, неналични в магазините.
Аз моя ДМ мога да го обикалям със затворени очи за 3мин  и този тип приготвяне на пратки не ме изкушава, а и ми е близо, парите за доставка предпочитам да инвестирам в продукти 😁

# 287
  • софия
На мен ми е досадно да обикалям магазини. Вероятно, от време на време, ще ползвам платформата, за да си го спестя. Имам няколко удобни магазина. Сега ползвах заради отстъпката. Както и когато се сетя, пазарувам повече в седмицата с рожден ден.
Ако добавят продукти, които са само онлайн, със сигурност ще пазарувам по-често.

Доставката е безплатна за регистрирани потребители, независимо от стойността на поръчката.
Не е вярно. Регистрирана съм, сумата беше 36,60 лв, доставката със Спиди до офис - 4,99 лв.

Добре. Спокойно. Извинявам се, ако съм подвела някой. Явно отчита сумата преди намалението. Моята поръчка беше 100+ лв. без отстъпка, с нея беше под 100.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 11:12 от zvаnchе

# 288
  • Козлодуй
Получих я днес пратката и като време не спестих много защото много време загубих да търся продуктите в онлайн магазина - много от тях ги няма в сайта, а някой ги няма във физическият магазин

# 289
Скрит текст:
На мен ми е досадно да обикалям магазини. Вероятно, от време на време, ще ползвам платформата, за да си го спестя. Имам няколко удобни магазина. Сега ползвах заради отстъпката. Както и когато се сетя, пазарувам повече в седмицата с рожден ден.
Ако добавят продукти, които са само онлайн, със сигурност ще пазарувам по-често.

Доставката е безплатна за регистрирани потребители, независимо от стойността на поръчката.
Не е вярно. Регистрирана съм, сумата беше 36,60 лв, доставката със Спиди до офис - 4,99 лв.

Добре. Спокойно. Извинявам се, ако съм подвела някой. Явно отчита сумата преди намалението. Моята поръчка беше 100+ лв. без отстъпка, с нея беше под 100.
Не съм неспокойна, само казах, че не е вярно, за да не се обърка някой. Rolling Eyes
Съвсем ясно си го пише на сайта, не може тук всичко да е смляно и там може да си го прочете всеки.

# 290
  • Козлодуй
На мен ми извади от всяка стока отстъпката и ми дадоха 2 кашончета едното храните в другото препаратите доволна съм защото имам кашончета за котките Simple Smile

# 291
  • На брега на реката
Може и с наложен платеж. Аз си избра  тази опция!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 14:56 от Бубoлина

# 292
  • Козлодуй
Да, да и аз с наложен платеж бях - просто забравих какви въпроси  възникнаха по-горе Simple Smile Спиди - беше много любезно момчето - качи ми продуктите до горе оставих му бакшиш - всичко е точно - около 8 лева ми е отстъпката от цялата сметка Simple Smile

# 293
  • Бургас
Няма наложен платеж, само ако е избрана безплатна доставка до магазин.

# 294
  • Козлодуй
Е то щом ще ходиш до магазина защо да поръчваш предварително да си губиш времето за да търсиш в сайта?

# 295
За спестяване на 5-6 лв..

# 296
  • София
Здравейте!

Май само в тази тема не съм се разписвала. Simple Smile Полакомих се заради отстъпката и се регистрирах в сайта им. Но не намирам нито розовото шише с перилен препарат за пуловери, нито праха за миялна машина. Става въпрос за тяхната марка. От праха има някаква нова зелена опаковка, но е био, натурален или нещо подобно и доста по-скъп от обикновения. Отдавна не съм купувала. Изчезнали ли са от асортимента или липсват само в онлайн магазина?

# 297
И аз бях проверявала в 2 магазина за праха им за съдомиялна и нямаше, уж чакаха доставка, но повече не съм търсила, защото намерих друг продукт, от който съм доволна.

# 298
Мен ме радва идеята да си поръчам продуктите и да ги взема от магазина. Пестене на време и блъскане с хора.

# 299
  • Пловдив
Не схващам ся...има ли такса за доставка, нищо, че избирам магазин и плащам с карта? Понеже ми дава 2 различни суми за плащане.
п.п Не ми прие картата и ме изхвърли...явно няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт