Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 206
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 555
Аз хабя едно за две почиствания. Grinning

# 556
Благодаря Ви за съвета,не знаех. Просто наистина след като го използвам кожата ми става значително мека,гладка,без омазнаяване и без да има събрали се мастни пъпки. Ще послушам съвета Ви. ❤
Triumphant, не използвай толкова често захарния скраб за лице. Не е добре да се ползва през ден, защото е агресивен продукт, ще си нарушиш липидната бариера на кожата. Един път в седмицата е достатъчно, макс два пъти. Колкото повече "стържем" кожата, толкова тя става по чувствителна и поддаваща се на външни влияния и атмосферни условия, както и започва да отговаря в опит да съхрани естествения си защитен слой и то по начин който няма да ни се понрави. Внимавай с такива продукти и не прекалявай.

# 557
  • При децата ми
Аз малко след дъжд качулка, но може ли някой да сподели впечатления от тази термозащита на "Балеа" и този шампоан:

И мнение за този серум, ако някой го е ползвал?

# 558
Захарният скраб беше голямо разочарование за мен. Имах две пликчета, едното пътува към кофата. Мазнотия и захар... не е моето.

# 559
Момичета, това ли е маслото, което хвалите

# 560
  • При децата ми

Няма го това масло при нас. Днес пак го търсих, и затова се чудя кое да взема?

# 561
+1 много е хубаво маслото,а и шампоаните им.

# 562
  • София
Имам това масло, но още не съм го ползвала. Отзивите са много добри за него.

# 563
Току що го поръчах от онлайн магазина на ДМ

# 564
  • При децата ми
Скрит текст:
Току що го поръчах от онлайн магазина на ДМ

Е, жалко, не се сетих за това! Каква му е цената?

# 565
# 566
Маската за коса от серията Spliss protection използвам и много харесвам. Серумът на мен изобщо не ми допадна - утежнява косата и я оставя мазна. Не е заради количеството, дадох му много шансове и накрая го изхвърлих.
От тази термозащита също не съм доволна, защото пулверизаторът се развали на второто ползване. Дано нямате същия късмет с нея. Сега ползвам друга на Балеа от Wonderful Repair серията и ми харесва.

Аз малко след дъжд качулка, но може ли някой да сподели впечатления от тази термозащита на "Балеа" и този шампоан:

И мнение за този серум, ако някой го е ползвал?

Също по-горе видях, че една дама си е закупила шийт маската на Балеа със серамиди и исках да споделя, че я тествах и не знам в мен ли е проблема, но започна да ми пари ужасно на лицето и се зачервих цялата. Махнах я веднага и я отмих. Имайте го предвид. За тази става въпрос:

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 18:33 от Анонимен

# 567
Аз ползвам термозащитата и съм доволна, но наистина помпичките са ужасни. Колкото пъти съм купила и все се прецакват, затова си го прехвърлям в една друга опаковка с пулверизатор и така го ползвам.

# 568
+1 много е хубаво маслото,а и шампоаните им.

Може ли показаното масло да се използва, като маска преди измиване? Имам го и съм рефрешвала с него силно чупливата ми каса, която се изправя след рефреша.

# 569
Балейски шампоани ползвам от сто години и винаги са ми били ок, обаче точно с тоя нещо не се разбрахме. И между другото, реших да разнообразя с друга марка, грабнах един Gliss и след две измивания получих страхотен сърбеж.

Общи условия

Активация на акаунт