Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 226
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 570
Как затваряте захарния скраб, за да го ползвате повече от веднъж?

# 571
  • Сливен
С кламер или присипвам в бурканче от крем.

# 572
С пластмасов клипс или просто, като изстискваш съдържание през отрязано крайче, хубави натискаш пакетчето по ръба и то се слепва.

# 573
  • При децата ми
Давам обратна връзка за шампоана и термозащитата: На първо четене съм доволна и от двата продукта! Жива, лъскава, и сякаш мааалко по-мека е косата ми. Със суха, твърда, остра и къносана коса съм. Маслото за коса не го взех, и добре, че попитах първо тук. Може би ще се въздържа. Термозащитата ми хареса, но наистина пулвелизатора трудно работи, и най-вероятно ще трябва и аз да пресипвам в друга опаковка.

От шампоаните на "Глисс" също съм доволна, даже напоследък ги предпочитам пред други бюджетни шампоани.

# 574
Купих си тези две неща за къдриците,ще видим как ще ми се отразят на косата.Чай и аз мислих да купувам,но забравих 🤣
Да се самоцитирам, давам отзив и за двата продукта, харесват ми, не утежняват косата. Ползвах и двете едновременно, та не зная поотделно дали ще имат ефект. Вчера минах през новия ДМ в Пловдив на Виа-Север и си купих от адвент календара с чая и ми подариха по случай откриването на магазина спирала на Есенс. Simple Smile

# 575
От комбинацията ще е, самостоятелно спреят не прави чудеса за къдриците, поне на моята тънка и мека коса. Пак е по-добре отколкото без него де, тя ми е само чуплива а не къдрава. И наистина не утежнява косата, на мен това ми е важно.

# 576
  • Deutschland
Отдавна не бях ходила в ДМ, но снощи се наложи да ходя за пробиотик (тук се продават и такива в дрогерията) и награбих три маски Балеа, та покрай тях и един лимитиран душ-гел, пак Балеа. Не помня откога не съм ги купувала. С череши е, Glossy touch пише на него. Ужасен, химичен аромат. Преди не бяха такива. Коледни аромати няма. Все още..

# 577
От кой душ гел сте доволни? Досега все Dove съм купувала, но цената му мина психологическата ми граница.

# 578
Нивеа, фа.

# 579
  • София
Не е от Дм, има го в тези магазини дето внасят препарати от други държави, не знам дали се намира в суперите, но за мен това си топ душ гела, никой друг не остава толкова трайна след на миризма след къпане
Скрит текст:

# 580
На Felce Azzura морския е много хубав. 6 лева струваше тази грамадна опаковка. Сигурно поне няколко месеца ми отне да го изхарча 🤭 Много е икономичен. Купих го от магазините за паралелен внос Simple Smile

# 581
  • Deutschland
Дав, Палмолив, Фа, Плейбой купувам. Плейбой ми е от тукашни магазини за внос от Холандия.

# 582
  • София
На Felce Azzura морския е много хубав. 6 лева струваше тази грамадна опаковка. Сигурно поне няколко месеца ми отне да го изхарча 🤭 Много е икономичен. Купих го от магазините за паралелен внос Simple Smile

Дааа ще забравиш кога си го взел. Аз класико най харесвам

# 583
Извинете, сгреших темата, но не ми позволява да изтрия, затова редактирах.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 14:28 от ole_bole

# 584
  • При децата ми
Някой беше писал, че е получил известие от спиди за куфарчето на киндер, дали пристигна вече? Майка още няма известие за пратка.
В Каменица пак ни няма с доста участия.
Все още си чакам и маслото за лице от ИГ.

Ole_bole, обърка темите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт