Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 130 084
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз също не отварям продукт, който съм решила да купя.  Една тим лидерка от фирмата в която работя, през обредната почивка доста често посещавала дрогерия Лили, която е срещу работата или близкия ДМ  и се пръскала обилно с парфюмите. Тестерите е ползвала. Издаде я нейна приятелка от фирмата. Споделила, че не се чувствала длъжна да дава пари за парфюми. Sad В същото време е с големи претенции! А за тези, които крадат тестерите, какво да кажем?!
Знам точно какво търся, ако го има купувам. За някои продукти се допитам до продавачките или тук, във форума.

# 601
Няма как да купя 5 лосиона по 3 лв, за да имам правото да ги помириша у дома.
Веднъж така бях в магазина , взех очна линия , която бях сигурна, че е същата като тази която позлвам . Прибирам се, отварям я и те е със съвсем друг писец. Айде 6 лв в кофата. Аз да не ги копая тия пари ?

# 602
Аз също искам да знам какво купувам. Много ме дразнят новите дезодоранти, които нямата капачка и как точно да разбера каква е миризмата?!  Не мога да надуша, затова ги подминавам. Става ми лошо, буквално, от определени миризми и не мога да рискувам.

# 603
Точно така! И на мен ми става лошо от миризми и за мен по- голямо разхищение е да купя нещо на сляпо, отколкото да мацна една капка , за да усетя аромата..в случая лосионът сам излезе.

# 604
Специално дезодорант ползвам един на Рексона от години. Какво да му мириша? Не обичам да сменям, защото едно е от стика, после друго като се нанесе на конкретна кожа.
Преди доста години една приятелка ползваше дезодорант/вече съм забравила точно какъв/. Чудесен. Купих си такъв. Е, на моята кожа не е същото дотолкова, че чак неприятно. Подарих ѝ го.

# 605
Като няма как, купувате си този, който знаете, че ви допада и не ви става лошо и чиста работа.
Да, и като не ви хареса, върнете въпросното нещо на щанда, след известно време някой след вас го купува и бам, смърди на гранясало, защото някой, някога го е отворил да мирише. И неговите пари също в кофата. Да не говорим, че си е и гнусно.
Дезодорантите същата работа. Отваряте капачката да помиришете, която мирише точно защото някой преди това е пръснал (редактора ме поправи на "пръднал" Joy за малко да го оставя така, ама айде) в нея. Но не взимате въпросния, нали, а търсите назад по щанда такъв, който не е отварян и вече пръскан?

# 606
Можеш да си сигурна, че в цените на всичко, са си калкулирали и фирата. Да оставят тестери, пак по малко фира ще има. Ма то си трябва да си учил за това как се упрявлява такъв магазин. И както виждате, не фалират. Отварят нови и нови. Така че не ги мислете за толкова балами. Както те, така и ние не берем парите по дърветата.

# 607
Ами да оставят, това, разбира се е оптималният вариант. Не е моя вината, че няма.

# 608
Положението е малко като при децата - колкото може ще се прави. Сигурно ако продуктите са с фолио ще отваряте фолиото.
На никой не му пука за магазина. Пука ми, че някой преди мен е отворил и ползвал продукт, който аз съм платила, но може и да не използвам, защото се е развалил.

# 609
Ох, добре, че поне слагат опаковка на спиралите, която махат на касата, защото иначе щях сигурно да спра да ползвам! Аман от всички, които пипкат и отварят продукти.

Очните линии имат тестери. Повечето декоративна козметика има тестери. Там можете да пипате колкото искате. Сапунът за ръце и него ли го отваряте преди да купите?

Това с дезодорантите масово ги отварят и пръскат. Само, че повечето са с капсула, която се чупи с първото пръскане. Лесно е като купиш дезодорант и да разбереш дали е пръскан преди това. Не щрака ако не е чисто нов.

А тази с парфюмите няма да я коментирам… скандално!

# 610

Коя с парфюмите и кое е скандално?

# 611

Коя с парфюмите и кое е скандално?

Тази, която ходела да се пръска в дрогерията до офиса, че да не давала пари за парфюми.

То ясно, че на тестера нищо няма да му стане, но самата случка показва що за мизерен човек е тая жена.

# 612
  • Варна
Захарният скраб беше голямо разочарование за мен. Имах две пликчета, едното пътува към кофата. Мазнотия и захар... не е моето.
Аз също си взех такъв скраб и на мен ми идва много мазен, след него мия пак с пяна. И не виждам кой знае каква ексфолиация, захарта се стопява бързо.
Честно казано не знам защо се подведох взех го за маска за лице с вит С,  а се оказа скраб,явно аз съм недогледала в бързината.

# 613
Ето, трябваше да извадиш ножичка, срежеш ръбчето, отсипеш 2 капки в ръката, да усетиш текстурата и аромата, и като прецениш, че не е за теб да го върнеш за продажба. Малко ирония на чужд гръб, ама...
Извинявам се за спама.

Захарният скраб беше голямо разочарование за мен. Имах две пликчета, едното пътува към кофата. Мазнотия и захар... не е моето.
Аз също си взех такъв скраб и на мен ми идва много мазен, след него мия пак с пяна. И не виждам кой знае каква ексфолиация, захарта се стопява бързо.
Честно казано не знам защо се подведох взех го за маска за лице с вит С,  а се оказа скраб,явно аз съм недогледала в бързината.

# 614
Sssa, така е! Не се бях сетила! Сега хвърлих второто пликче от двете, грам не ми хареса тоя скраб!

И как не съм се сетила да минавам през дм преди работа да се пръсна с парфюм! За какво да ги купувам? А дм точно ми е до метрото.

Он топик: взех лак за коса на Балеа, супер е. Не виждам разлика с по-скъпичките.

Общи условия

Активация на акаунт