Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 650
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 735
Някой знае ли дали мога да върна разопакован продукт?
Взех от новия серум със серамиди, но за съжаление, ДМ все още не са се отказали от идиотската идея да опаковат кремообразни серуми в стъклени шишенца. Десетина, че и повече стискания на пипетката, за да изкарам няма и грахово зърно серум, и това при пълно шишенце. Ами, не, нямам нужда от битки със серума всяка сутрин.

# 736
Аз видях и двете повишени, но малкия ми привлече вниманието, снимах него. Не помня каква беше цената на големия, около 18 ми се върти в главата.

В това няма никаква логика… 😂

# 737
  • София
В двата магазина, които посетих днес, нямаше големи пакети. Явно са изкупени и новите ще дойдат с актуализирана цена.Neutral Face Не държа толкова на този прах, но погледнах от любопитство.
Взех на детето коледния чай. Дано да му харесат повечето варианти. Миналата година ги одобри, с малки изключения.

# 738
  • София
Някой знае ли дали мога да върна разопакован продукт?
Взех от новия серум със серамиди, но за съжаление, ДМ все още не са се отказали от идиотската идея да опаковат кремообразни серуми в стъклени шишенца. Десетина, че и повече стискания на пипетката, за да изкарам няма и грахово зърно серум, и това при пълно шишенце. Ами, не, нямам нужда от битки със серума всяка сутрин.

Ох мислех че само аз не се справям с Вит Ц, мъка голяма е , стискаш стискаш и ако благоволи излиза малко...

# 739
Офф, сега като прочетох за серумите на Балеа си спомних и аз колко зле са с капкомерите. Аз проблема го решавам като сменя капкомера с друг от стар БГ серум. Малко си падам Плюшкин и пазя такива работи за подобни ситуации, но това не ги оправдава да продължават да слагат кофти опаковки. Но пък имат един пилинг с ниацинамид, който е с помпичка и е супер удобен за ползване, защо не слагат и на серумите помпички...

# 740
И при мен беше голяма мъка с този серум и пипетата, нямах търпение да свърши и едва ли ще взема пак точно заради опаковката.

# 741
А самият серум е чудесен, обаче кел файда, ако не можеш да го изкараш от шишенцето.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 11:44 от Дидичка

# 742
  • Варна
Вчера си взех отново крема за ръце на Балеа мед, втора опаковка ми е вече. Харесва ми, не е мазен, попива бързо и оставя кадифена мекота. Кожата ми е супер гладка.
Взех и шийт маска Балеа с Вит С. да я пробвам. Мини сух шампоан, че ползвам мнооого рядко, да имам ако ми затрябва.

Видях, че серума с ниацинамид на Балеа е в нова опаковка, ще си взема пак като върши сегашния. Избягвах го, защото старата опаковка беше непрозрачна, а аз искам да виждам колко остава в шишето.
Дневния крем на Балеа мед също искам да пробвам, но ще е по- натам, че да не се затрупвам. Четох добри отзиви за него и е бюджетен.
Праха за пране който коментирате го ползвах 1 път и му вдигнаха цената, така, че няма да го купувам, не ми е изгоден. Ползвах този за бяло пране, не видях да е нещо уау, даже аромата му не се задържа дълго.

# 743
Бихте ли дали линк/снимка на серума с нианцинамид?

# 744
  • Варна
Бихте ли дали линк/снимка на серума с нианцинамид?

# 745
  • Пловдив
И моята пипета не работи...

# 746
И на мен са ми мъка тези пипети, но пък ми допаднаха кремовете им за ръце.

# 747
Малко офтопик. Аз много харесвам пипетките на Инофарм серумите (2 ползвам в момента и един изхабен имам), та от там взех и сложих на балейския.Иначе пилингът с ниацинамид много ми допадна и беше супер удобен за ползване, ама не пасва помпичката на шишето на серума Rage
Скрит текст:

# 748
Здравейте, поръчките през приложението и доставени до магазин наистина ли не са с безплатна доставка?
И трябва да са над 100 лв., за да доставят безплатно до магазин, не до адрес? Правилно ли съм разбрала?

# 749

Общи условия

Активация на акаунт