Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 590
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Здравейте, кога се отразява намалението за рожден ден в приложението? В деня или в седмицата?

# 751
  • Козлодуй
Пазарувах пробно от ДМ за да видя как ще маркирам приложението Simple Smile Имаше безплатен wi-fi  както казахте и си отворих картата без проблем - маркирах но нямам активирани талони и май нищо не се отрази на профила - не зная има ли някаква полза освен за рождения ден - тогава ще видя дали има талон за активиране и като го активирам ще отида да пазарувам - мисля че това е ограничението а не по време Simple Smile Скоро ще ви кажа Simple Smile Днес беше много културно а и нашия магазин е чисто нов построен от нулата Simple Smile

# 752
Здравейте, кога се отразява намалението за рожден ден в приложението? В деня или в седмицата?
В деня се появява купон, който трябва да се активира. Аз моя го използвах в магазин, но може и онлайн да се ползва.

# 753
Инофарм ретинол е добър, ниацинамид в момента ползвам друг, но ще пробвам и балейския

# 754
Включвам се да кажа,че мъжа ми реши да ми подари за именния ден календара на Балеа. Изключително изчерпателен…. Разочарована съм,всичките опаковки са като тестери между 20 и 50мл. Няма нито едно в пълната си опаковка. Дори има повтарящи се продукти. Не бих повторила отново. Като цяло харесвам продуктите на Балеа,но според мен доста са се изложили с този календар. Принципно всяка година ми подарява този на Нивея,но миналата година му казаха да ми подари някакъв различен. Е,съжалявам! 😃

# 755
  • Пловдив
Някой знае ли дали мога да върна разопакован продукт?
Можеш да го върнеш с касова бележка във филиала, от който е закупен до 45 дни от покупката. Пише го на касовата бележка, както и в първия пост, а темата си пуснала ти Wink.

# 756
Зная, че може да се връща, но питах за разопакован продукт. Все пак исках да върна нещо използвано.
Както и да е, приеха рекламацията и ми върнаха парите.
Баламосаха ме, че със серума нямало проблем, но щом искам да го върна... Не ми се спореше, затова си замълчах, но повече няма да повторя продукта. Жалко, защото самият серум е хубав.

# 757
Когато си поръчвате от онлайн магазина на дм, гледайте какво получавате, защото аз днес се оказах без един ароматизатор, а платена цялата сума от 150 лв.

Няма да се занимавам за 2 лв, но въпросът е да не ни вземат за балами.
Нека и е ароматно на душата  на тази жена от магазина , която ми го е взела.

# 758
Стават грешки, пиши им.

# 759
Не искам да им пиша, защото направиха компромис с моя грешка.

Когато изтеглих приложението имах два талона - 1 за рд и 1 за Добре дошъл.

Погрешка съм активирала първо този за Добре дошъл и той автоматично ми се начисли в кошницата.
Само че аз исках да ползвам талона за рд, тъй като изтичаше същия ден.

Направих си поръчката и веднага им писах, ако е възможно да ми заменят кода, така че единия талон да си остане отново валиден…..

На другия работен ден ми отговориха, писмено и възпитано, че поради моята грешка и активирането на единия код преди другия, автоматично го активира и в кошницата за отстъпка.

Та, заради доброто им дело (добавиха ми отново но код в кошницата валиден еднократно в следващите 90 дни ) , няма да им пиша за ароматизатора.

# 760
Едва ли някой служител ще си слага главата в торбата за 2лв., по-скоро са пропуснали да го добавят. Съдейки по сумата, поръчката не е била малка.

# 761
39продукта Joy

Може и да е пропуск, да, просто исках да кажа, че е хубаво да се обръща внимание дали си отговаря поръчано-получено-заплатено.

# 762
Аз пък ги бойкотирам! Заради глупостта, която измислиха - намалението за РД да е само от приложението им. Еми, мерси! Даже 15% за "Добре дошли" не използвах. Махнаха и седмичните намаления с тези безумни "трайно намалени цени", с две думи - не ми харесват промените. Знам, че четат, дано се замислят!

# 763
М/у другото днес в Пловдив, с/у Съединението, големият прах си беше 13.99.

# 764
Толкова си е! Просто една госпожа тук в темата каза, че [мислила, че е 18лв, но аз снимах етикета - 13.99лв

Общи условия

Активация на акаунт