Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 696
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 720
Има ли голям прах за бяло?

# 721
  • София
Има ли голям прах за бяло?

Има.

# 722
Големите вече не са по 13 лв. Повече са, но онзи ден снимах само малкия и бях шокирана. И големите са поскъпнали.

# 723
Днес през двата ДМ, които минах - нямаше никакви големи пакети.

# 724
Днес видях голям за цветно и беше 13лв или 13 и някакви стотинки, затова написах, че е 13-14лв. За бяло имаше само малка опаковка и наистина беше 10лв!

# 725
  • София
Значи са пивишили цената на малката опаковка. Лошо. Rage

# 726
Според мен просто още не са повишили и на голямата опаковка. И тях ще качат сигурно поне на 17-18 лева Sad

# 727
Аз видях и двете повишени, но малкия ми привлече вниманието, снимах него. Не помня каква беше цената на големия, около 18 ми се върти в главата.

# 728
Търся течен сапун който да мирише на парфюм, а не на плодове и да е прозрачен и да е пълнител Simple Smile
Има ли такъв в ДМ?
Лично на мен, този ми напомня на Black Opium (абе направо си ми мирише на него, но да не ме сметнат за откачалка, нека е само напомня Grinning )

# 729
  • Козлодуй
Благодаря Simple Smile А има ли безплатен wi-fi в ДМ? Защото нямам интернет на телефона а картата им за да се отвори изисква интернет - като я отворя без интернет има само номера Simple Smile

# 730
Направи си скрийншот и покажи снимката.

# 731
Не може да се направи скрийншот.
В нашия филиал имаше интернет, когато пазарувах с отстъпката за рожден ден.

# 732
  • Козлодуй
Не позволява скрийншот Освен да пробвам в нашия дали има

# 733
Направете снимка с друг телефон на кода и си я препратете.
Още не съм пробвала приложението, имам немското, оказа се, че е едно и също, само трябва да сменя страната. От българския ДМ ми казаха, че трябва и нова регистрация 😑

# 734
Аз видях и двете повишени, но малкия ми привлече вниманието, снимах него. Не помня каква беше цената на големия, около 18 ми се върти в главата.

Общи условия

Активация на акаунт