Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 496
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 810
Ползвам от около година. Става за чувствителни зъби. Има степени.

# 811
  • София
Аз имам на Филипс ММ на ДМ Соник,ползва я от година някъде, супер е. Моята зъболекарка я препоръчва на ДМ пред Филипс-а

# 812
Здравейте, моля за мнение за четките Dontodent Sonic Power?

Опитах се да потърся, но не успях. Стават ли за по-чувствителни зъби? Имат ли различни степени на работа?

Вече четири месеца я ползвам. Има четири степени - за почистване, за избелване, за чувствителни зъби и за масаж.
Харесвам си я много, гаранцията им е две години и ако се развали може да я замените в магазина с касова бележка.

# 813
Супер сте, навихте ме още утре да отида да си взема😅😅

# 814

Вече четири месеца я ползвам. Има четири степени - за почистване, за избелване, за чувствителни зъби и за масаж.
Харесвам си я много, гаранцията им е две години и ако се развали може да я замените в магазина с касова бележка.
Има ли наистина ефект от избелването ?

# 815
Честно казано не знам, не ползвам тази функция често. Но главата на четката вибрира значително по-силно когато е настроена на избелване.

# 816
Здравейте! Може ли да ми кажете дали това е праха за бяло пране, от който сте доволни? Четох тук и в темите назад, че бил хубав, и търся потвърждение.

# 817
  • Русе
Това е.

# 818
Има ли утразвукови четки за зъби с Дм-ска марка ?
Ползвали ли сте, доволни/недоволни?
Събирам мнения, ако имате и снимки ще е чудесно

# 819
Има ли утразвукови четки за зъби с Дм-ска марка ?
Ползвали ли сте, доволни/недоволни?
Събирам мнения, ако имате и снимки ще е чудесно

Да, аз преди няколко дни потърсих мнения в групата, пррпратиха ме към немския дм. Там наистина има много отзиви за четката. Днес си я купих, даже в момента се зарежда. В магазина установих, че освен тези, които са в постоянния асортимент, има и лимитирани с кутийки за съхранение в бяло и черно.

# 820
Препоръчаха ми желинараните мечета за деца. Моето е на 1г6м. Какво мислите? Използвалили сте ги?

# 821
Аз съм ги давала ама не знам какво точно да очаквам като ефект.

# 822
Те май са за по-големи деца по спомен.

# 823
Откъм състав няма проблем, въпросът е дали ще може да ги дъвче и гълта. От тази гледна точка са възрастовите ограничения.

# 824
Ще пробвам,ако ли не аз съм насреща,с удоволствие.😅😅

Общи условия

Активация на акаунт