Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 489
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 825
Голямата ми дъщеря е почти на 5, понякога й купувам от смучещите мечета, ама ей така да й начеша крастата за бонбони. На гумените съм чела да пише над 6г.,не съм се задълбавала изобщо, но мислех, че хранителните стойности, по-точно необходимото количество от витамините е препоръчително за тази и над тази възраст. Ако е само откъм прием, не виждам защо дете на 1,6г.да не може да ги сдъвче Wink

# 826
Ами, моето например, на 2г., нещо не се справя, трябва да са срязани на половина, иначе се затруднява Grinning

# 827
  • Варна
На гумените мечета препоръчителната доза е дадена за деца от 4 г. нагоре.

# 828
  • Варна
Вчера малко щурмувах ДМ. Отдавна не бях ходила. Повечето неща ги вземам за n-ти път 😃

# 829
  • пустинята Гоби
Аз си купих вчера ултразвуковата четка на ДМ, че моята Филипс се скапа. Много съм доволна, благодаря за препоръката тук.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 13:16 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 830
Днес дали работят или всички магазини са затворени.?

# 831
  • София
Днес дали работят или всички магазини са затворени.?

На 2.1 ще работят магазините. Simple Smile

# 832
Искам и аз ултразвукова четка и от чакане на още по-голямо намаление изпускам офертите за Филипс с 62 000 оборота.
Случайно попаднах на няколко мнения в няколко теми за Дм-ските и почвам да се чудя. Дали Филипса си е Филипс или ще платя за марката.
Не съм ползвала до сега звукова.
Имам нужда от още малко убеждаване 😃

# 833
Имах 2 бр. Филипс, счупиха се за нула време, смениха ги по гаранция и пак се счупиха.
Повече Филипс не, за Xiaomi чета добри отзиви.

# 834
  • София
Мис М, моя приятелка е зъболекар, в кабинета и има изложени четки на Филипс и чрез нея можеш да си вземеш с отстъпка, а тя самата ползва ДМската Соник четка, и преди бях писала че много ни я похвали. ММ я има, аз имам Филипс, определено ДМската си изглежда че не отстъпва по нищо от Филипса

# 835
За Диемската, която е 65 лв ли говорите, че в сайта им не се ориентирам

# 836
Да, за нея.

# 837
А за тази отзиви:

# 838
Точно моя зъболекар лятото ми обясняваше колко са нагли Philips, звъняли да настояват да им се предлагат четките в кабинета и въобще маркетингът им е доста агресивен.

# 839
Е, чак да са настоявали едва ли, но си е вярно че така работят представителите, същото е с другите продукти за орална хигиена. Знаете как в доста кабинети ги предлагат - четки, пасти, води за уста и прочие. Или ги промотират активно. Договорки са си, бизнес като всеки друг... Ако се съгласи да предлага/препоръчва нещата им, няма да е за едно "Благодаря" само, така че доста се съгласяват.

Общи условия

Активация на акаунт