Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 424
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 840
Ставаше въпрос, че той за да ги сложи в кабинета, означава че ги препоръчва, защото с нещо са по-добри от други(а не да припечелва от тях), а за него нямат преимущества пред по-евтините, дори самите дистрибутори са нямали готов отговор.
Аз също бих избрала dm-ските, ако сега трябваше да купувам.

# 841
Бизнес си е, както казах, не че всички са чак толкова убедени в една марка пред друга. От там нататък вече всеки си решава дали да рекламира нещо или не. Тяхната работа е да ходят и да правят оферти на съответните обекти - кабинети, аптеки, дрогерии - някои ще откажат, все ще има и такива дето няма.
И за мен Филипс е неоправдано скъпа марка - не че е лоша, но не е с толкова по-добра, колкото е по-скъпа от повечето, че да си струва парите. Имам 1-2 техни неща, но между аналогични и аз не бих избрала тяхното. Четки за зъби бол, предпочитам да ги сменям по-често, отколкото да дам толкова пари че да ми се свиди да я сменя дълго време... ако си търсех ултразвукова, сигурно и аз щях от ДМ да взема.

# 842
  • Димитровград
Ние сме с орал Б от години цялото семейство, накрайници има евтини, всичко от Амазон.

# 843
  • София
И аз и ММ бяхме натрупали яко зъбен камък от миене с Орал Б, нещо ми обясняваше зъболекарката че тези с кръгли глави как не почиствали добре, та ако трябва да се избира електрическа четка, то е Сонична.

# 844
счупиха.
Повече Филипс не, за Xiaomi чета добри отзиви.
Моите деца са с Oclean, повече от година. Доволни са и спрямо цена - качество са много изгодни. Аз си купих преди седмица на промоция отozon.bg, но още не съм я ползвала.

# 845
И аз и ММ бяхме натрупали яко зъбен камък от миене с Орал Б, нещо ми обясняваше зъболекарката че тези с кръгли глави как не почиствали добре, та ако трябва да се избира електрическа четка, то е Сонична.

И ние сме с Орал б.
Стана ми интересно това твърдение.

Какъв е изборът за сонична?

# 846
  • София
Две страници обсъждаме Сонична, или Филипс или ДМ Сонична четка за зъби.

# 847
  • пустинята Гоби
4 четки на Филипс съм сменила, две години и се скапват. Сега купих тази на ДМ, не само, че не виждам разлика, а тази на ДМ има доста интересни функции и регулатор на силата, които базовите четки на Филипс (да се чете на поносима цена) нямат.

# 848
Аз си купих вчера ултразвуковата четка на ДМ, че моята Филипс се скапа. Много съм доволна, благодаря за препоръката тук.
А къде намери упътване как да я използваш? В другата тема или в тази не помня някой написа,че я купил, но нямало упътване нито на бг, нито на английски.

Честита Нова Година, момичета! Бъдете здрави, щастливи,  весели и обичани! Блестете през цялата нова година!

# 849
  • пустинята Гоби
Пишеше на кутията на четката да се зареди 16 часа преди първата употреба, хич не съм разглеждала упътването. Функциите са 4, ясно е как се включват, същото важи и за скоростите.

# 850
Здравейте, коя е дм-ската четка?

# 851
Морковел, аз бях. 😅
Това, което ме интересува си го преведох от немски, няма нищо сложно. Просто на мен ми е първа такава четка. Иначе го отчитам като пропуск на ДМ да няма указания и на български за нещо, което продават и тук.

Шерилин, ето.

# 852
  • пустинята Гоби
Пропуск е, да. Ама аз не съм по упътванията и хич не се замислих, метнах го в кофата.

Аз си купих черната четка, заради кутията.

# 853
До скоро бях с Орал Б, която се развали след почти 7 години вярна служба. Купих звукова на Филипс, дано да издържи поне в тригодишната гаранция. После ще му мисля за ДМска звукова. Но имам доста уреди Филипс и винаги съм била много доволна от марката.

# 854
Преди години и след/ качеството вече
на нищо не е добро.

Общи условия

Активация на акаунт