Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 497
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 795
Аз получих купон за тази спирала без дори да съм пазарувала. Не мисля, че е обвързано с покупки, а на случаен принцип го изпращат.
Все пак имах и талон за рожден ден и се възползвах от него с доста покупки, направо се размазахме с дъщеря ми.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 13:58 от mama_na_nana

# 796
Здравейте. Регистрирах се днес, защото в началото на другия месец съм рожденичка и искам да ползвам талона за рожден ден.

15% ли е отстъпката?

Получих и талон за новорегистриран потребител. Той само за онлайн поръчки ли е? Мога ли да го ползвам в магазин, понеже живея до дм и няма смисъл да поръчвам онлайн.

# 797
15 процента е, да. Би трябвало да можеш да го ползваш и на място, но тук се оплакаха, че някои служители не били в час и казвали на хората, че важи само онлайн. Явно не са били в час все още със сканирането на приложението. Попитай ги първо. Иначе има и опция при поръчка да вземеш от избран магазин, но не всички продукти са качени онлайн.

# 798
Казаха ми в два магазина, че този за "добре дошли" се ползва само онлайн, защото при мен имаше 3 талона, а аз исках приоритетно да ползвам с по-краткия срок.

# 799
Момичета тези които имат купона за спирала трябва ли да правят покупка на стойност 30 лв?

# 800
Да
Момичета тези които имат купона за спирала трябва ли да правят покупка на стойност 30 лв?

# 801
# 802
  • Сливен
Талона за добре дошъл е само онлайн,пише го на самия талон като се отвори е и със срок година.

# 803
Днес и аз се регистрирах но в сайта,а иначе специално приложение ли има,че нещо не ми стана ясно? И купона за РД в деня ли ще го получа?

# 804
Здравейте, опитвам се да намеря една подправка за картофи, която взимах и много ми хареса, но от известно време не я зареждат в ДМ, който посещавам- става на въпрос за гр. София ул. Козяк.
Дали някой я е засичал по другите магазини, в сайта я няма и не мога да я поръчам Sad

Подправката я има в магазина в Хасково.Вчера я видях случайно.

# 805
Здравейте, опитвам се да намеря една подправка за картофи, която взимах и много ми хареса, но от известно време не я зареждат в ДМ, който посещавам- става на въпрос за гр. София ул. Козяк.
Дали някой я е засичал по другите магазини, в сайта я няма и не мога да я поръчам Sad

Подправката я има в магазина в Хасково.Вчера я видях случайно.

В кой от двата магазина?

# 806
В магазина до общината.

# 807
Здравейте, моля за мнение за четките Dontodent Sonic Power?

Опитах се да потърся, но не успях. Стават ли за по-чувствителни зъби? Имат ли различни степени на работа?

# 808
Здравейте, моля за мнение за четките Dontodent Sonic Power?

Опитах се да потърся, но не успях. Стават ли за по-чувствителни зъби? Имат ли различни степени на работа?
Вчера си купих, различни степени има, за чувствителността още няма как да кажа Simple Smile

# 809
В немския сайт има много коментари, погледнете.

Общи условия

Активация на акаунт