Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 131 233
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 105
За лице ползвам този
и съм много доволна. Но беше доста оплют в темата (тази или другата за ДМ) преди, та не знам...
Като доста груб го окачествяваха, но за моята смесена кожа е идеален. Почиства ми идеално порите и оставя кожата ми хидратирана и мека. Може би трета опаковка ползвам вече.

# 106
  • София
В ДМ са заредили от хубавия прах за пране на Денк Мит - за бяло и цветно. Някой наскоро спомена  в темата, че няма наличен в магазините.

# 107
В ДМ са заредили от хубавия прах за пране на Денк Мит - за бяло и цветно. Някой наскоро спомена  в темата, че няма наличен в магазините.
Как изглежда той? И дали става за много чувствителна кожа?
Много неща купувам от ДМ, но, да призная, никога не съм пробвала техния прах за пране, и все подминавах тоя щанд.

# 108
  • София
Така изглежда:

Има и за бебета, и за чувствителна кожа.

Аз купих за цветно.

# 109
Amiamo, благодаря! Ще взема да пробвам, че моя прах за пране е на свършване, стига да го има в нашите филиали.

# 110
  • Пловдив
Аз отдавна пера и с двата, ама наистина ги нямаше напоследък.

# 111
Ту ги има, ту ги няма! В близкия дм пак бяха изчезнали, но ги намерих в мол Сердика преди 2 седмици. Трябва да се дебне, явно доста големи проблеми с доставките се получават.

# 112
  • пустинята Гоби
Детето ми е с чувствителна кожа, този прах му понася добре, така че пробвайте, дано няма проблеми, защото наистина е хубав.

# 113
  • София
Mimi Rose, и моята девойка е с чувствителна кожа и затова използвам белия. Ти с лилавия ли переш?

# 114
  • пустинята Гоби
И с двата - бял и розов. Пера и с тези в кутиите - Denkmit Nature. И капсули ползвам чат-пат, не е имало проблеми.

# 115
Аз съм много доволна от този, но е на дозички.

+1 за скраба. Наистина е много хубав и върши добра работа.

# 116
Днес взех този душ и шампоан. Ползвах го само за тялото и съм доволна. За 3лв е чудесен

# 117
Днес взех този душ и шампоан. Ползвах го само за тялото и съм доволна.
Винаги имам от този шампоан в нас, аз го ползвам предимно за главата. Преди ползвах на Юсерин с урея, но този ми допада много повече.

# 118
И аз съм го ползвала ,хубав е.

# 119
  • Somewhere far away
Някой виждал ли е такива ластички в ДМ ?

https://biju-planet.com/image/cache/data/KOSA/lastici/paketlasti … i50st-600x600.jpg

Общи условия

Активация на акаунт