Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 243
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Голямо разочарование, изтеглих приложението и тръгнах да поръчвам - за получаване от магазин при поръчка под 100 лева ми начислява пет лева доставка. Т.е. засега файда от приложението никаква, ако не броим отстъпката за рожден ден, и то с уговорки, защото и тя е орязана до еднократно ползване.

Трябва да се плати с карта  Wink

# 646
Моля да ми препоръчате глинена маска. Преди ползвах Хималая, но не я откривам. Имах една на roses of agiva, ужасна опаковка, едва излиза продукт.

# 647
Взимала съм спирала от стелажа, отивам на касата, служителката, без да ме пита отваря капсулата и отваря спиралата. На два пъти отказах да купя по този начин отворена спирала. Но каква е гаранцията, ако служителка не отвори спиралата при плащане на касата, че тази спирала преди това не е отваряна?!  Само и единствено, ако ти отвориш спиралата и "цъкне" при самото отваряне.
Миналата седмица в магазина в мола на Стамболийски девойката пред мен помоли служителката на касата да й отвори две спирали, за да види четките и да прецени коя да вземе и тя го направи… 😖

# 648
Препоръчайте парфюм от дм, от по -евтините под 50лв.
Notino.bg щом е до 50 лв може да си вземете и оригинален оттам.Аз от Дм парфюми не съм вземала други неща да .

# 649
Здравейте, дами.
Скоро отвориха ДМ в нашия град и естествено се възползвах. Не смея да експериментирам с козметика, защото очите ми са много чувствителни и реагират на поне 70-80% от нещата. В този ред на мисли си накупих продукти на Bell и за момента са ми добре.

Другото, което исках да споделя е, че с нетърпение очаквах да си взема хваления мъжки околоочен крем на Балеа. Взех последния и от 2 седмици насам то мъча, буквално. До сега 2-3 пъти съм успяла само да се намажа. Нали е рол-он и е на принципа на тези за подмишници. Еми не ми пуска от кремчето на главата отпред и това си е. Как ли не го мъчих. Има ли нещо специфично, което да се прави? Не съм за 5 лв, а за това, че възлагах големи надежди на него по коментари.

# 650
Здравейте, промяната на условията за отстъпка рожденик не са нито в наша полза, нито на dm...
Но вече са факт. Възможно ли е приложението да се изтегли на друг телефон, не на рожденика? От толкова приложения вече няма място... И ще може ли друг да ползва кода, който дават /този, на когото е телефона/? Ясно е, че става въпрос за близки хора, от едно семейство и няма да се злоупотребява.

# 651
Здравейте, промяната на условията за отстъпка рожденик не са нито в наша полза, нито на dm...
Но вече са факт. Възможно ли е приложението да се изтегли на друг телефон, не на рожденика? От толкова приложения вече няма място... И ще може ли друг да ползва кода, който дават /този, на когото е телефона/? Ясно е, че става въпрос за близки хора, от едно семейство и няма да се злоупотребява.

И аз имам същия проблем. Успявам след силно разклащане да го ползвам. Не съм впечатлена от крема

# 652
Голямо разочарование, изтеглих приложението и тръгнах да поръчвам - за получаване от магазин при поръчка под 100 лева ми начислява пет лева доставка. Т.е. засега файда от приложението никаква, ако не броим отстъпката за рожден ден, и то с уговорки, защото и тя е орязана до еднократно ползване.

Трябва да се плати с карта  Wink
Благодаря ти, но в крайна сметка изгубих търпение и зарязах поръчката. Приложението е бавно, забива, един час отиде, докато напълня количката.
Не е в наша полза отстъпката, факт. Аз инсталирах заради нея, но след това ще го махна, защото и аз нямам място. Майка ми пък е с телефон с копчета, та тя въобще няма да може да си я използва.
Та, така, сърдита съм им. Като искат да дават отстъпка, да дават, а не да ме занимават сума ти време с калпавото си приложение, и то баш на рождения ми ден.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 17:58 от Дидичка

# 653

Много добра,не изгаря като другите. И е нарязана,вадиш и ползваш.

# 654
  • София
Виждам, че розовият препарат на Denkmit за вълнени дрехи е заменен с нов в бяла опаковка. Някой пробвал ли го е? Дали е добър? Притеснява ме това Ultra Sensitive в името. Свързвам го с бебешка или свръх чувствителна кожа, а не с пране на пуловери. Simple Smile Да не остават мръсни и миризливи? Joy

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-prane-na-fin … 058172215919.html

# 655
  • София
Не е заменен розовия, просто има и бял. Добре изпира според мен, но аромата му е като на дезинфектант.

# 656
Здравейте, знаете ли талона за отстъпка рожденик дали може само онлайн да се ползва, или може и директно във физически магазин? Тъй като вече бях в два магазина в София и касиерките не знаели къде се сканира клиентския ми номер с активирания талон.

# 657
  • София
Здравейте, знаете ли талона за отстъпка рожденик дали може само онлайн да се ползва, или може и директно във физически магазин? Тъй като вече бях в два магазина в София и касиерките не знаели къде се сканира клиентския ми номер с активирания талон.
А сигурно ли е, че вече не става с показване на лична карта? Все пак това с профилите е съвсем ново.

# 658
А сигурно ли е, че вече не става с показване на лична карта? Все пак това с профилите е съвсем ново.
Не е сигурно. Утре ще пробвам само с лична карта, така или иначе талона изтича утре.

# 659
Аз съм много зле... Рождения ми ден е в неделя. Тая седмица имах право на намаление, нали?

Общи условия

Активация на акаунт