Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 193
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Провокирана от мнения тук за душ-олиото на Балеа, си го купих за проба. Ами, не съм доволна. Ползвам по принцип това на Юриаж - разликата е от земята до небето. Това на Балеа стои мазно и при нанасяне, но после кожата не е успокоена и подхранена. И...специално на мен ми мирише гадно, макар и миризмата да не е силна.
Просто - не е моя продукт.

# 691
Някой има ли отзиви за коледния календар на Балеа? Заслужава ли си 35 лв?

# 692
  • Сливен
Антоанет Попова-Янг има клип за този календар,лично аз не съм впечатлена

# 693
karz,а какво си стиска щом няма пъпки?

Аз понеже бях на вълна ел.четки за зъби, да ви споделя, че взех комплект 2бр. Oral b с отстъпката от приложението за 74лв. Прерових сумати сайтове и такава цена няма никъде. Може за някой да е идея за подарък Wink

# 694
  • Русе
Да ми препоръчате почистващ гел за лице за тийн 14 год. Няма черни пъпки или акне. Но дето се стиска сам (колкото и да му се карам) лицето му е ужасно.
Най-добре вземете от продуктите без аромати и активни съставки, за да не се дразни кожата излишно, ако има непоносимост.
...........
Аз прероръчвам... кислородна вода. Върши чудеса. От година и половина моята тийнейджърка само с това си почиства лицето. Преди това какви ли не измиващи гелове и кремове, дори и маркова козметика ползваше. Не само, че не изчезваха пъпките, ами ставаха и повече.
Скрит текст:
Снимките не са много добри, че не ми дава да я снимам, но може да се види разликата. Пъпси имаше и по бузите слепоочията, брадичката. Сега излизат единични, обикновено преди цикъл, но заради кислородната вода завяхват за 2-3 дена.

лятото на 2020 г.

лято 2022 г.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 19:42 от viki_1974

# 695
И на мен не ми стана ясно от това описание дето хем няма акне, хем пък се и стиска младежът, за каква кожа и проблем се търси продукт...
Иначе това дето ще препоръчам да пробвате, не съм сигурна дали го продават в ДМ - добрият стар крем Каро е много добър за измиване на лице. Или друг крем за бръснене, гледам да пише за чувствителна кожа и внимавам да не е много парфюмиран или някакъв ментолов. Крем изрично, не гел или пяна.
Почиства добре, успокоява, бюджетно също.

# 696
Този Каро крем ми го препоръчаха между другото за разширени пори на лицето. Просто да се мия с него сутринта и вечерта. Трябва да го пробвам...

# 697
Е, ако очакваш че ще ти свие порите - ще ми се, ама не става така Grinning Но почиства хубаво. Моята кожа не е толкова мазна вече, по-скоро е смесена, но големите пори ще са ми за цял живот явно. Два пъти на ден с Каро ще ми дойде в повече, затова го ползвам веднъж на няколко измивания, поне при мен това е оптималното.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 21:45 от natka

# 698
Да се оплача и в тази тема, че Денк мит прах, малката опаковка вече е 9.99. Sad
Явно ще го сменям, хубав е, но тази цена ми идва в повече. А беше 5.98, после 6 и нещо... и сега 10 лв!

# 699
Преди десетки години имах проблемна кожа и тогава още лекар ми препоръча - само крем "Каро". Той и крем "Здраве" май са единствените продукти, които съществуват отпреди 1989 година до днес.

# 700
  • Бургас
Младежа има разни порички по кожата,аз им викам трънчета.
Не са гнойни,типични за акне пъпки.
Възпаляват се,само когато ги настиска до кръв 🤬
Дадох му флорална вода от смрадлика,да се почиства с нея,с тампонче.
Не слуша,като му казвам,да спре да се стиска. Насила си прави пъпки.

# 701
Ей тая маска му купи за "трънчетата", виж и клипчета има с нея
https://makeup.bg/product/527115/

# 702
В приложението на дм имам два талона. Един за добре дошли 15% (валиден до 2023г)  и отделно за РД, валиден до 00.00 тази вечер.
Пуснах поръчка, но съм използвала първия код, а исках този за РД.
Дали има как да го оправя? Ако откажа поръчката и им пиша ли, не знам Sad.

# 703
Младежа има разни порички по кожата,аз им викам трънчета.
Не са гнойни,типични за акне пъпки.
Възпаляват се,само когато ги настиска до кръв 🤬
Дадох му флорална вода от смрадлика,да се почиства с нея,с тампонче.
Не слуша,като му казвам,да спре да се стиска. Насила си прави пъпки.
Детето Ви най- вероятно си човърка кожата от стрес и така се разсейва от напрежението.
Тези "трънчета" (sebaceous filaments) най-вероятно сега се формират по лицето му за първи път и ги смята за нещо, което не трябва да е там и затова насочва вниманието си към тях. Обяснете му, че са нормална част от човешката кожа и няма да изчезнат никога, колкото и да ги отстранява или му дайте да гледа някое видео или да прочете статия от стотиците дерматолози в интернет- сега поне има информация, не е както "едно време".
Моля Ви, не карайте детето да си прави кола маска на носа!!!!

# 704
Моля Ви, не карайте детето да си прави кола маска на носа!!!!
Кой го кара да си прави кола маска на носа???

Общи условия

Активация на акаунт