Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 806
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 855
Аз днес купих тази

Имаше и показаната преди няколко страници, но служителката ме убеди, че са еднакви.... Четката с накрайника са в бяла кутийка.

# 856
Какво ще препоръчате за акне при тийнеджърка?

# 857

10лв . Чуден. На 24 декември го включих,шишенцата са наполовина. Ароматизира коридора и кухнята вкъщи. Ще продължа да си купувам пълнителчета.✌🏻

# 858
Много харесвам тези ароматизатори, както и Ботаника на Еъруик, но са много опасни с тези щепсели в контакта.
За жалост мм ме принуди да ги махнем и сега взимам само ароматизатори ритуалс от Дъглас.
Мнооого дълготрайни, но на тези цени оставаше и да не са.

# 859
Може ли да ми пратиш линк на лс?
Наскоро купих един дм-ски -отонези лепкави, като гел, обаче миришеше първия ден и край. Гледах че имат пълнители тип glade micro spray, обаче машинка в три магазина така и не видях.

# 860
Писах ти.Flowers Hibiscus

Аз сега имам много излишни машинки и за глейд, и за еъруик, но не знам какво да ги правя…

# 861
Момичета, качествени и дълготрайни са ароматизаторите на Ареон с ратанови пръчици. И нямате грижи с контакти и тем подобни...

Извинявам се, че не съм съвсем по темата.

# 862
Точно този не съм опитвала и не знам, но този от Ритуалс съм го отворила на 1 октомври и все още се усеща, а е едва с 5 пръчки.
Също ратанови.

На аареон никога не ти усещам дълготрайно или осезаемо.
Особено цветните са им доста химични.

# 863
Тези на Ритуалс и те ли са с пръчици? Мислех, че става дума за такива в контакти.
Ще пробвам и тях в такъв случай.

# 864
С пръчки са,
https://douglas.bg/the-ritual-of-ayurveda тези са най-ароматните, които съм купувала.

# 865
Морковел, аз бях. 😅
Това, което ме интересува си го преведох от немски, няма нищо сложно. Просто на мен ми е първа такава четка. Иначе го отчитам като пропуск на ДМ да няма указания и на български за нещо, което продават и тук.

Шерилин, ето.

😂😂😂 И на мен ще ми е първа такава четка и затова исках да е нещо бюджетно да видя ще се спогодим ли.
Аз още не съм стигнала до някой Дм да я търся, но сега тази с кутийката още повече ми хареса.
Анонимен,  с кутията на каква цена е ?

# 866
  • пустинята Гоби
Същата е цената, някаква лимитирана серия е с бонус кутийка.

# 867
Много странно да не сложат никаква преведена инструкция, това не е ли задължително като я продават в България? Хвърлихте ме в размисъл сега.
Иначе за такива случай като се наложи - Google Translate превежда и текст от снимка, достатъчно добре се справя с немски там колкото да стане ясно кое за какво е. За инсталирано приложение говоря, не знам в браузър дали го има това и дали работи по същия начин.

# 868
Здравейте! Търся дневен крем за смесена кожа. Моля за препоръки Simple Smile

# 869
Здравейте.
Още не съм използвала талона за 15%отстъпка в приложението за "Добре дошъл", та питането ми е мога ли.да поръчам нещата да се доставят в магазин ДМ, или не?

Общи условия

Активация на акаунт