Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 635
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте, тази седмица имам рожден ден, а нямам талон за отстъпка в ДМ. Кога се появява?

# 871
  • Козлодуй
В деня на рождения ден Simple Smile

Им ли в ДМ дневен крем на Евелин - 40+ тюркоазен защото златния нещо ми омазнява?

# 872
  • Варна
Аз имам такава от няколко години, работи си, нямам забележки. И на сина ми купих такава, но тийн модела.
Зарибихте ме с ултразвуковата, отдавна искам. Постоянен асортимент ли е?

# 873
Здравейте.
Още не съм използвала талона за 15%отстъпка в приложението за "Добре дошъл", та питането ми е мога ли.да поръчам нещата да се доставят в магазин ДМ, или не?
Може

# 874
Аз имам такава от няколко години, работи си, нямам забележки. И на сина ми купих такава, но тийн модела.
Зарибихте ме с ултразвуковата, отдавна искам. Постоянен асортимент ли е?

Да постоянен асортимент е.
И аз преди позлвах като вашата и замених с ултразвукова. Доволна съм.

# 875
  • Deutschland
Какво ще препоръчате за акне при тийнеджърка?

Моята харесва много мицеларна вода с активен въглен на Здраве. Зареждаме няколко опаковки до следващото идване в България. Ползва и гел на Nature of Agiva Detox charcoal, доволна е.

# 876
Може би вече сте показали, извинявам се ако карам да повтаряте, но коя е ултразвуковата четка на ДМ, не успях да я открия.

В момента по препоръка на зъболекар използвам електрическа от Лидл - Nevodent, беше около 30 лева мисля и съм доволна. Съвместима е с глави на Oral B.

# 877
Морковел, аз бях. 😅
Това, което ме интересува си го преведох от немски, няма нищо сложно. Просто на мен ми е първа такава четка. Иначе го отчитам като пропуск на ДМ да няма указания и на български за нещо, което продават и тук.

Шерилин, ето.

# 878
  • София
Пробвам вече за n-ти път да пусна първа поръчка през приложението до офис на Спиди и всеки път дава грешка. Някой има ли такъв проблем или е трик да поръчам до магазин. Което ми е ужасно неудобно като локация. 😞

# 879
До офис са май над 100лв.

# 880
  • В къЩи.
Пробвам вече за n-ти път да пусна първа поръчка през приложението до офис на Спиди и всеки път дава грешка. Някой има ли такъв проблем или е трик да поръчам до магазин. Което ми е ужасно неудобно като локация. 😞

Аз също едва успях да поръчам,но до адрес.
Успях след 100 опита,направо луднах.
Не знам,до офис дали иска само здрави нерви или поръчка над 100 лв .

# 881
Точно вчера гледах ароматизаторите на Rituals, щом казвате, че са дълготрайни бих се навила да купя. Още повече, че съм имала техните продукти и миришат много хубаво.

В Дъглас имат ли изложени тестери?

# 882
# 883
И на мен от снощи насам ми се късат нервите с поръчка до офис на Спиди. Еми не стана, изпратих я до адрес и с наложен. А на някой слувало ли му се е да пусне поръчка до магазин на Дм и да се окаже, че даден артикул е изчерпан. Вчера гледах един руж в сайта пише, че има 9броя от този цвят, в магазина нула бройки. После ходихме до другият магазин в града там се водиха 3 бройки и пак нямаше налично. Днес нарочно проверих в сайта, бройките си стоят както вчера, само където в магазина липсва. Какво правим в този случай ако ми изпълнят поръчката частично, т.е някои от артикулите не са налични.

# 884
Ще върнат парите за липсващите артикули.

Общи условия

Активация на акаунт