Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 426
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 915
  • Русе
Има опция и превозвач от Германия евентуално.
Даа, 35€. Благодаря!

# 916
Глупости! 3,60 лв на килограм. Къде ги видяхте тези 35€?!

# 917
Не издържах поръчах четката от миналата година я мисля, ще я имам без кутия и ще се успокоявам, че съм я взела с 10лв намаление 😆.Другата седмица някой ден ще ида да си я взема от магазина и да я тествам.

А те гаранция нещо имат ли тези четки? Как се процедира, ако не работи или се развали бързо?

# 918
Прахът за съдомиялна ми е на свършване и сега научавам, че го няма в наличност. Дано е временно, защото преди да купя последния пакет, пак седмица-две го нямаше в магазина.

# 919
  • На плажа
Аз поръчвах преди няколко дни,имаше налично онлайн...и сега има
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-sadomiyalna-natu … 058172755422.html

# 920
С превозвач поръчвам най-редовно от Германия. С Габиели е 3лв на кг. Последно си поръчах от немския лидл ултразвуковата четка за зъби за 20 евро, допълнителни накрайници за 5 евро, една прахосмукачка. Всичко тежеше 4.55кг, таксуваха ме 13.65 и за еконт ползват отстъпки около 5лв общо 18лв платих.

# 921
По въпроса с онлайн магазина - все пак е още нов, нали някой трябва да добави продуктите, да напише описание, превод и прочие. Всичко това е трудоемко, така че аз проявявам търпение - засега повечето неща съм си ги намирала в онлайн магазина. Обикновено лимитките липсват.

За налични бройки в магазините, които не откривате на място има две обяснения. Едното е, че не са дошли от централния им склад, тоест бройките се водят, но наистина ги няма. Другата е, че сте отишли в магазина в деня на зареждане и продуктът е някъде из стоката, която още не е разопакована и наредена. Обикновено обаче е първото. Има и трета причина - докато човек стигне до магазина, наличностите са били изкупени и информацията още не е обновена.

# 922
Купоните в dm приложението могат ли да се деактивират? Не намирам как става, всичко пипнах и пак са си активни.

За онлайн магазина защо да проявяваме търпение? Като е трудоемко и не са готови да го пуснат като го подготвят. Да проявят те търпение вместо да бързат да се напечелят, а клиентите да са толерантни към неудобствата и неточностите.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 11:50 от alllllimei

# 923
И аз мисля че няма нужда клиентите да го отнасят, защото те не са готови. ДМ са масивна фирма и корпорация. По скоро са си взели хора с връзки дето я работят, я не. Както винаги става в БГ. Там си за да пиеш кафенце и да бистриш клюките, пък работиш когато ти е кеф. Ще чакат другите, щото ти си много важен, ценен и няма кой да ти каже копче, щото си с връзки. Точно така ми изглежда на мен цялата тази работа с он-лайн сайта им.

# 924
Поръчвала съм 11 пъти откакто е отворен онлайн магазина, абсолютно никога не съм имала проблем с поръчка или доставка. Отначало нямаше някои продукти, но в последно време има почти всичко. Просто ми се струва невероятно някой да каже, че половината неща липсвали. Вчера ходих до магазина, но преди това сложих всичко в количката в онлайн приложението - от 25 продукта нямаше 2-3 онлайн.

# 925
Аз поръчах с превозвач пролетта. Всички неща бяха с поне 30% намаление, обаче като ме закърфичиха с 55лв.транспорт, ми умря цялата далавера 😄

# 926
Зависи кой какво купува от там, при мен наистина от няколкото неща които само от там си купувах, 2-3 ги няма в онлайн магазина. Съответно за мен не върши никаква работа по този начин, то за оставащите 2-3 не си струва занимавката.
И няма никаква яснота защо не са качени някои неща. Дали са решили че точно тях няма да ги продават онлайн? Дали не са стигнали до тях с качването и предстои да ги качат на по-късен етап (глупава причина, но поне да знаехме)? Дали нещо друго?
То няма и никаква логика, например крем за лице който ползвам го няма, а съм сигурна че го продават във физическите магазини. Има обаче други на същата марка та не е въпрос на марка, не е и въпрос на серия защото и сериите половинчато качени и те.
Боб ще трябва да хвърлям явно, знам ли...
И аз не съм съгласна че е нормално да си влошават услугата, като уж предлагат повече. По-скоро ще отблъснат потенциални клиенти - ако някой иска да провери продават ли даден продукт и не го види в онлайн магазина, най-логичното е да помисли че го нямат по принцип и да отиде другаде да си го купи.

# 927
  • София
Аз поръчвах преди няколко дни,имаше налично онлайн...и сега има
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-sadomiyalna-natu … 058172755422.html
Аз използвам този - https://www.dm.de/denkmit-geschirr-reiniger-pulver-classic-p4066447220223.html  Преди да изчезне струваше 8 лв или нещо подобно, а е 1,5 кг. Търся го от септември-октомври, а сигурно го няма много преди това. Освен, че зеленият е много по-скъп, хич не се доверявам на био, еко, натурални и подобни продукти, защото задължително са с понижени качества. Имам предвид за почистващи средства. Ако е козметика или храна е по-друго. Много ме е яд, че преди седмица се върнах от Германия, а там забравих да си купя. Имах място в багажа, но се сетих един ден преди да тръгна и беше затворено.

Някой беше споменал, че Кауфланд имат прах за съдомиялна, който върши работа. Смятам да го пробвам, пък дано да заредят някога и класическия в ДМ.

# 928
И няма никаква яснота защо не са качени някои неща. Дали са решили че точно тях няма да ги продават онлайн? Дали не са стигнали до тях с качването и предстои да ги качат на по-късен етап (глупава причина, но поне да знаехме)? Дали нещо друго?

Струва ми се, че някои няма да ги продават изобщо. Например сега виждам в магазина, в който пазарувам обикновено, десетки видове панделки. Онлайн ги няма и предполагам е защото са сезонни артикули, които бързо ще бъдат изтеглени.
Но други сигурно ще ги добавят по-късно - в началото помня, че нямаше никакви продукти на Фино, а сега вече са налични няколко.

# 929
Есенс фалираха ли или просто не внасят вече в България?

Общи условия

Активация на акаунт