Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 609
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 900
prinzesa11, Crystal Noir, много ви благодаря! Hug

# 901
Здравейте, момичета, днес си свалих приложението на ДМ, за да ползвам отстъпката 15 процента. Поръчах си от тази четка за зъби на Дм, соник, и един нощен крем за лице, поръчах да си ги взема от близкия до нас магазин, който ми е на 10 минути пеша от нас, в онлайн магазина я нямаше, но понеже избрах физически магазин и там има и така си я поръчах + безплатна доставка. Получих след половин час съобщение, че вече ми е приготвена и мога да ида да си я взема от магазина в рамките на 7 дни. Регистрирах се и за някаква томбола. Аз също малко повече се разрових кое къде е, но мисля, че като се разучи приложението и ще е лесно, освен това очаквам да ми пратят още някакви купони Simple Smile
Да разбирам ли, че в приложението и в сайта им има различна наличност от продукти? Още не съм теглила приложението, но въпросната четка си стои с изчерпана наличност 2 седмици вече. Заради това и не тегля приложението😂да правя опити и аз да я поръчам с отстъпка щом имат такава.

Редактирам
Изтеглих приложението, виждам че има налични 3 броя четки в Пловдив на Капитан Райчо.Това посочих и като любим магазин, но защо не мога да я поръчам с експресна доставка ? Сега ми начислява и 5 лв. за доставка 🤷‍♀️ или трябва да се поръча в работното време на магазина, за да ми е безплатна доставкта? При експресни доставки какъв е срока за взимане от магазин знаете ли?

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 20:49 от Morkovelka99

# 902
Редактирам
Изтеглих приложението, виждам че има налични 3 броя четки в Пловдив на Капитан Райчо.Това посочих и като любим магазин, но защо не мога да я поръчам с експресна доставка ? Сега ми начислява и 5 лв. за доставка 🤷‍♀️ или трябва да се поръча в работното време на магазина, за да ми е безплатна доставкта? При експресни доставки какъв е срока за взимане от магазин знаете ли?
И на мен беше така,начисляваше ми 5 лв доставка,но като минеш нататък има няколко стъпки,на втората трябва да избереш експресна доставка и ще ти изчезнат тези 5 лв, после се минава към плащане.След като се направи поръчката пише,че до 3 часа ще бъде приготвена в магазина и по имейл те уведомяват като е вече готова за взимане и до 7 дни трябва да идеш да си я вземеш.

# 903
Благодаря, утре ще пробвам отново!
Аз повече харесах тази с кутийката, но я няма нито в сайта им, нито в приложението не ми остава и време да обикалям из магазините. Прави ми обаче впечатление, че я има само в един магазин в Пловдив, а резервни глави няма в нито един по информацията в приложението им.Да не я спират нещо тая четка, много странно ми се вижда?Или информация им е  неточна?

# 904
С батерии ли  е четката и само с техни глави ли работи?

# 905
  • пустинята Гоби
Зарежда се със зарядно четката. Предполагам на Филипс главите също ще паснат, както на ДМ главите пасват на четки Филипс.

# 906
Няма да я спират,просто явно в момента няма резервни глави,но ще получат.С кутийка никъде не видях.

# 907
  • sofia
Онлайн я няма електрическата четка с кутийката.

# 908
А колко струва тази с кутийката знаете ли? Тя ще е по-удобна при пътуване, а и ще предпазва накрайника от прах

# 909
  • пустинята Гоби
С кутийка- без кутийка, цената е една и съща.

# 910
  • Русе
А колко струва тази с кутийката знаете ли? Тя ще е по-удобна при пътуване, а и ще предпазва накрайника от прах
При пътуване за електрическата ми четка ползвам предпазител от лидълска четка за зъби (обикновена).

Божее! Що ми трябваше да отварям немския сайт на ДМ? Цените тук са умножени по 2, че и по 3.

# 911
Божее! Що ми трябваше да отварям немския сайт на ДМ? Цените тук са умножени по 2, че и по 3.
Така е, и аз много се дразня. Всичко, което съм гледала е доста по-евтино от тук. Колкото и да е разходът за транспорт, не може да оправдае такава разлика.
Сякаш цял тир е возил само три шампоана... JoyJoyJoy

# 912
Вземате един лоу кост билет до Германия, напазарувате и се връщате Simple Smile И пак сте на плюс Simple Smile
Аз така си купих от хваления прах тяхна марка от Румъния, докато бяхме на екскурзия.

# 913
  • Русе
Вземате един лоу кост билет до Германия, напазарувате и се връщате Simple Smile И пак сте на плюс Simple Smile
Аз така си купих от хваления прах тяхна марка от Румъния, докато бяхме на екскурзия.
Абе, лоу кост, ама течности не можеш да носиш. Децата ходиха сега по празниците в Германия и ми донесоха кристала на Балеа и накрайници за четки за зъби. Та затова отворих немския сайт да видя колко струват. Мислех да си поръчам и праха за съдомиялна, че нали тук го няма. Колега на зет ми се прибира тези дни и по него ще пратят багаж, но той е от Бургас и ще ми пусне пратката по Еконт. Аз като дам пари за доставка... ще излезе танто за кукуригу.

# 914
Има опция и превозвач от Германия евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт