Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 620
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 885
А като се чудите нещо защо не погледнете в общите условия.
Там няма условие за сума за доставка до офис/адрес.
На мен ми се случи да не е наличен единствен артикул от поръчка, за който бях ползвала ваучер. Транзакцията я отказаха, анулираха ми поръчката, но ваучерър не се появи. Писах от формата за контакт и отреагираха много бързо, в рамките на 1 час.

# 886
И какво излиза накрая, че логото им на първоначалната страница в онлайн магазина "Онлайн пазаруването в ДМ никога не е било по-лесно" е в пълно противоречие с действителността. Не стига, че ще ти издърпат парите от картата, ами ще се разходиш до магазина да си ги вземеш, ами ще се окаже, че някои неща ги няма, че после да им пишеш. Много натоварващ шопинг.

# 887
  • sofia
Тъпото им приложение го използвах единствено, за да се възползвам от 15% намаление. Съмнявам се втори път да го употребя. Отделно, доста продукти изобщо ги няма онлайн...е, за чий ми е това куцо онлайн пазаруване?!

# 888
Много странно, вместо като ги няма разни неща в отделни магазини, да ги има в склад, от който изпълняват поръчки от сайта им, то с куче да ги търсиш някои неща из целия град...

# 889
  • София
До офис са май над 100лв.
Ами над 100 лв ми е.
Да не е, че ми трябва адаптирано мляко, което там е най-евтино, ще ги зарежа тотално.

# 890
То всичко е странно с тяхното онлайн пазаруване... За пръв път виждам толкова продукти изобщо да ги нямат в онлайн магазина, а ги продават със сигурност. Нещо хич не са го доизмислили/донаправили.
А така се зарадвах като видях че вече имат онлайн магазин, до преди няколко месеца ДМ ми беше на две крачки а където съм сега нямат изобщо магазин наблизо, бях си свикнала определени неща от там да си ги купувам. Но явно пак няма да стане, влязох и почнах да търся съответните продукти да си ги наслагам в любими... и търся, и търся, ама познайте половината дали ги намирам. И моят рожден ден е скоро и мислех да направя едно стабилно пазаруване, обикновено се зареждах с редовни неща и ми излизаха много изгодни с намалението. Но на място в магазина ги има, всичките.
Някой има ли наблюдения дали продължават да добавят продукти на сайта? Мисълта ми е дали просто не са успяли да качат всичко преди да започнат да продават и онлайн или някои продукти няма и да ги има там.

# 891
Добавят новите неща, видях че са заредили продуктите на Revox в приложението преди реално да ги забележа в магазина.

# 892
Нямах предвид нещо което им е нов продукт, а продукти дето си ги продават, но липсват в онлайн магазина. Но пак е някаква надежда де, ще преровя значи пак и ще решавам дали ми се занимава с поръчка.

# 893
Ако си изтегля приложението им ще имам 15% намаление само за онлайн покупка ли?
Това ли са главите за Соник четките им

Само тях открих на сайта им.
Съвместими ли са четките с резервни глави от други марки ?

# 894
  • sofia
Да, само за онлайн.
Това са за тяхната марка. За съвместимост - докато не я сложиш на другата, няма как да разбереш дали стават.

# 895
  • пустинята Гоби
На четките Филипс, които се ползват вкъщи, тези глави стават. Малко по-твърдички са от оригиналните глави на Филипс, иначе са си ок.

# 896
Здравейте, момичета, днес си свалих приложението на ДМ, за да ползвам отстъпката 15 процента. Поръчах си от тази четка за зъби на Дм, соник, и един нощен крем за лице, поръчах да си ги взема от близкия до нас магазин, който ми е на 10 минути пеша от нас, в онлайн магазина я нямаше, но понеже избрах физически магазин и там има и така си я поръчах + безплатна доставка. Получих след половин час съобщение, че вече ми е приготвена и мога да ида да си я взема от магазина в рамките на 7 дни. Регистрирах се и за някаква томбола. Аз също малко повече се разрових кое къде е, но мисля, че като се разучи приложението и ще е лесно, освен това очаквам да ми пратят още някакви купони Simple Smile

# 897
Хайде и аз дa се включа като новорегистриран клиент на dm приложението, че по грешка питах в друга тема и разбрах, че който иска отстъпки вече е принуден да го инсталира...Neutral FaceStuck Out Tongue Winking Eye
Супер си беше само с ЛК, ама какво да се прави...Worried

Четох ви 20стр. назад, четох и в сайта на dm, видях, че и други са питали, та ще се осмеля да си задам въпросите, пък може и за някой друг да е от полза.

Разбирам, че при поръчка онлайн ако е до техен магазин доставката е безплатна без оглед на сумата, така ли е?
А самата поръчка може ли да се плати на място или само с карта трябва предварително?

Също така да питам, някой получавал ли е тези дни купон за спиралата за 1ст. или тази "аванта" е била само до края на миналата година, да знам да не се надявам. JoyJoyJoy

# 898
Разбирам, че при поръчка онлайн ако е до техен магазин доставката е безплатна без оглед на сумата, така ли е? Да, ако си регистриран.
А самата поръчка може ли да се плати на място или само с карта трябва предварително? Не може, само предварително с карта.
Също така да питам, някой получавал ли е тези дни купон за спиралата за 1ст. или тази "аванта" е била само до края на миналата година, да знам да не се надявам. JoyJoyJoy. Не, на купона си пишеше, че е валиден до 31.12.2022 г.
Тези дни съм рожденичка и трябва да направя списък какво да си напазарувам с талона, мисля да си взема Mizon, Skin104 и разни dmBio запаси.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 12:22 от Crystal Noir

# 899
alllllimei първо си избери любим магазин,после правиш поръчка от приложението, избираш експресна доставка в избрания магазин и се плаща само чрез карта,няма значение сумата,няма доставка.Казаха ми,че ще получа купон за 0.1 лв за спирала,но още не ми се е появил,нея мога да си я взема директно от магазин,който желая

Общи условия

Активация на акаунт