Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 422
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 930
Есенс фалираха ли или просто не внасят вече в България?
Нито едно от двете, смениха доставчика, вече не е Додис, а друг.

# 931
Но почти няма никъде техни продукти.

# 932
Знаете ли дали по някакъв начин може да се ползва отстъпка РД за дете ?

# 933
Скрит текст:
И няма никаква яснота защо не са качени някои неща. Дали са решили че точно тях няма да ги продават онлайн? Дали не са стигнали до тях с качването и предстои да ги качат на по-късен етап (глупава причина, но поне да знаехме)? Дали нещо друго?
Струва ми се, че някои няма да ги продават изобщо. Например сега виждам в магазина, в който пазарувам обикновено, десетки видове панделки. Онлайн ги няма и предполагам е защото са сезонни артикули, които бързо ще бъдат изтеглени.
Но други сигурно ще ги добавят по-късно - в началото помня, че нямаше никакви продукти на Фино, а сега вече са налични няколко.
Ами не знам, едното което липсва онлайн е кремът за лице на Биотен с дюлята. А не мисля че е спрян, продава си се навсякъде, наскоро си купих от другаде. Точно той да е пред спиране/изтегляне, нещо ме съмнява. Поне силно се надявам да не го спират че трябва пак да си търся нов крем за лице... Признавам си че не съм ходила в ДМ от няколко месеца де, вече нямам наблизо. Съвсем ли да спират да продават Биотен, че в сайта им има общо 20 продукта на марката?
От техните собствени марки пак така нещо търсих и нямаше цялата серия качена.
А и дори да предстои нещо да се спира, щом го продават в момента си е редно да го има и онлайн. Те така все едно са различни магазини дето нямат нищо общо.
Повече ми прилича като някой да си е оставил ръцете. Ако е малка неизвестна фирмица сигурно няма и да се учудя, но от тях не съм го очаквала.

# 934
И нашият стелаж в кауфланд дълго стоя разрушкан и опустошен, миналата седмица гледам са го махнали изцяло. Между другото Додис си подържат тук там някой артикул от есенс, преди 2-3 седмици гледам са заредили принцесите на есенс и катрис лимитираните. Лили си зареждат през сръбския си вносител, не се занимават с Додис.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 02:13 от dani-ela-80

# 935
Да изтеглите на телефона на детето приложението, друго не се сещам

# 936
  • пустинята Гоби
Denkmit Nature таблетки за миялна не отстъпват по качество на другите продукти за миялна на марката.

# 937
Да изтеглите на телефона на детето приложението, друго не се сещам
А искат ли пак ЛК или само кода от приложението сканират?

# 938
  • Пловдив
Активираш талона и сканираш QR- кода на картата си на касата.

# 939
Тази седмица ползвах за моя РД отстъпка не са ми искали лична карта, само сканираха QR- кода от телефона ми.
За детето ще трябва да попитам в магазина, то няма телефон и няма как да му инсталирам приложението 🤷‍♀️

# 940
Denkmit Nature таблетки за миялна не отстъпват по качество на другите продукти за миялна на марката.
Вероятно. Но аз ползвам прахообразен, защото съдомиялната ми е 45 см и е удобно за дозиране съобразно по-малкия обем.Ползвам от около 2 години и не бих го сменила,освен ако изчезне от пазара.

# 941
Отстъпката за РД само веднъж ли може да се ползва? Преди беше валидна цяла седмица, но сега с тези талони не знам как е

# 942
  • Пловдив
Отстъпката за РД само веднъж ли може да се ползва? Преди беше валидна цяла седмица, но сега с тези талони не знам как е
Еднократно е, може и онлайн.

# 943
Тази седмица ползвах за моя РД отстъпка не са ми искали лична карта, само сканираха QR- кода от телефона ми.
За детето ще трябва да попитам в магазина, то няма телефон и няма как да му инсталирам приложението 🤷‍♀️
Ползвай пак твоя телефон с вече инсталирано приложение,  но направи нова регистрация с данните  на детето и си мисля,че пак ще стане.

# 944
  • пустинята Гоби
Вероятно. Но аз ползвам прахообразен, защото съдомиялната ми е 45 см и е удобно за дозиране съобразно по-малкия обем.Ползвам от около 2 години и не бих го сменила,освен ако изчезне от пазара.
Коментара ми беше по принцип. Дълги години ползвах малка съдомиялна, така че мога да кажа, че таблетките стават и за такава. Пък, който иска каквото иска да ползва.

Общи условия

Активация на акаунт