Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 26 853
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Кюфтета по чирпански

# 226
Тиквички и патладжани с кайма и ориз. За утре планирам пълнени чушки с яйца и сирене.

# 227
Кус кус с масло и сирене,  пилешко филе с гъби, салата краставици с копър

# 228
Снощи шопска салата, кашкавалени пръчици полуфабрикат. Десерт пуканки.
Днес пържени филии с течен шоколад за обяд Blush
Вечерята ще бъде ориз със зеленчуци, гарнитура чери домати, десерт бяло грозде и пъпеш.

# 229
  • Бургас
Сандвичи ала хамбургери

# 230
Яйца по панагюрски и бъркани яйца, диня.

# 231
  • София
Телешко на фурна, нещо като плакия - с лук, моркови, целина, чесън, патладжан, бамя, маслини, домати... импровизация, но стана супер вкусно.

# 232
  • София
Вчера хапнахме кюфтета с доматен сос

# 233
мюсли с мляко за гладните, постен гювеч със всичко, което се намира в градината и хладилника, лук, чушки, моркови, патладжан, бамя, домати, грах, зелен боб и голяма връзка магданоз, диня

# 234
Днес принцеси с колбас и кашкавал, варени яйца, свински джолан на фурна, млечна салата с кисели краставички, шопска салата, мезенца, усукан тутманик, диня.

# 235
Постен гювеч.

# 236
  • София
Днес ММ ще пържи картофи и мръвки на тиган, а аз мисля да ям пълнени чушки с яйце и сирене + таратор за двамата

# 237
  • София
Панирано ( в яйца и брашно от нахут) и пържено свинско каре, сотирани зеленчуци в зехтин и чесън, заквасена сметана с пържени червени чушки, маслини, риган и чесън

# 238
Пържени филии с шоколад за сина ми за закускообяд. Вечерята ще бъде печени в кукъра кюфтета, шопска салата, грозде и сладолед.

# 239
  • Бургас
Кюфтета на скара
Кашкавал,маслини,лютеничка
Овчарска салата
Таратор
Сладолед

Общи условия

Активация на акаунт