Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 930
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Много ми харесва, сто пъти повече ми харесва от яхтения принт. Щом на теб ХС ти е малка, не знам за какви хора е направена...

# 646
Да, правена е за много много слаба жена, аз в горната част съм твърдо ХС от техните неща, за сефте нещо да ми е тясно. За яхтената рокля, понеже Mo6ko попита - стои хубаво в талията и без колан, не е необходимо да се дават пари за такъв, ако нямаш наличен подходящ, вталена е, много е хубава. Иначе и с коланче още повече се подчертава и е сладко. Аз поръчах и колана синджир от снимките с нея, от чисто любопитство да видя как е, ами интересно стои, но в ежедневието с ниски сандали, като я скъся не се виждам с този синджир. А гърба на червената не е същия като на яхтената, изрязан е сравнително ниско пак, надявам се, че се вижда горе долу на снимката, въпреки, че е кофти качество. Докато яхтената отзад се преплита на Х и пак е изрязана ниско. Червената е с 4 презрамки, абе много е готин гърба, на сайта на Алеса има снимка на клиентка в гръб, където се вижда много добре, в тази и част повече ми харесва отколкото да е на Х отзад. Плюс, че е по-къса, бежовата е със 100м плат, мисля като я скъси шивачката от плата да я помоля да ми направи скрънчи. Тази седмица щях да ходя да я режа, но реших по-напред да отида за сутиен, за да съм сигурна, че ще имам подходящ и ако не намеря такъв, да мога да я върна и да поръчам друга. Понеже к под мишниците ми шупи много гадно, защото съм с малък бюст и очаквам сутиена да я изпълни, да не трябва прихващане и там. Ще търся модела от Ойшо, който една съфорумка ми препоръча тук, просто все нямам път към Пловдив, да премеря на място. И това е, май всичко казах. 😃

# 647
Малко извън темата, ама и Авин нещо изригват с цените. Гледам тази рокля Dream magnolia и мислих съботата да ходя да я видя в магазина, ама сега като видях, че е 198 лева нещо се поотказах. Аз имам при тях 10% отстъпка, ама пак ми идва доста…

Ще видим рокличката на Алеса с птичките (късата) как ще е, въпреки че и за нея ми се виждат 170 лева много, но…

Море, роклята на снимката изглежда добре, ако не ти е удобно обаче не си заслужава. Особено пък да отслабваш за една рокля.. достатъчно красива фигура имаш Simple Smile аз така си съсипах единия нокът на крака, от зор да се навра в 35ти номер, а съм 36ти, защото бяха последните Furla кецки на 300 лева намалени… нокътчето ми започна да си изменя формата заради глупостта ми

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 22:28 от lidiya92

# 648
  • Варна
И аз тъкмо същата рокля гледах и се изумих 200лв...

# 649
  • Пловдив
Супер ти стои червената рокля! И моделът е чудесен Simple Smile ако ти е удобна я задръж Simple Smile

# 650
Моето коланче Majestic Garden трябваше да е изпратено до 11.07, но така и не беше. Днес звъннах и утре ще го изпратят. Малко се издразних... Трябва ли за всяко нещо да подсещам, че не е изпратено в срок. Случва ми се вече няколко пъти. Мисля, че и за Majestic роклята ще стане така. Море много добре ти стои роклята, но според мен не си заслужава да рискуваш с шивач, че може и да не я направи както очакваш и после да те е яд. Аз бих предпочела роклята с aква принта.

# 651
  • София
Момичета, аз взех тази рокля, на живо е много красива и смятам, че ми отива цвета, но на снимките не личи, нещо не ми се получават днес 😅 Проблемът, който имам с нея е, че е налична само в ХС и ми е леко тясна. Бях сигурна, че ще ми стане, дългата с яхтения принт пак е в ХС, но определено е с поне 1 номер уголемена, да не кажа 2 размера, много по-широка е, а с тази като си поема дълбоко въздух ми се опъва много и ми стиска. И около талията се нагърчва леко, поради самото опъване. С размер щеше да ми заспи, много ме е яд. Не знам и шивач дали би могъл да ми я разшири, от къде, как, тя трябва да се наставя, освен като я поскъся с парчетата нещо да се прави, ама то ще е грозно...дори и да отслабна, май пак ще ми е тясна. Просто усещам, че най-много ми стиска в долната част на ребрата, в смисъл дори и да отслабна, едва ли ще си смаля обиколката там. Много ме е яд, стои прекрасно, съжалявам, че не ми става. И така мога да я нося, не е много фрапантно, но не е моя размер, който ще ми е най-комфортен.
Море, обади им се по телефона. Кажи, че ти е тясна и да те запишат за наличност, ако някой върне с. На мен така ми се случи с една блуза мента и някой върна после и веднага ми звъннаха да я заменим. Според мен стои страхотно. Въпросът е дали ти се чака.

# 652
Момичета, аз взех тази рокля, на живо е много красива и смятам, че ми отива цвета, но на снимките не личи, нещо не ми се получават днес 😅 Проблемът, който имам с нея е, че е налична само в ХС и ми е леко тясна. Бях сигурна, че ще ми стане, дългата с яхтения принт пак е в ХС, но определено е с поне 1 номер уголемена, да не кажа 2 размера, много по-широка е, а с тази като си поема дълбоко въздух ми се опъва много и ми стиска. И около талията се нагърчва леко, поради самото опъване. С размер щеше да ми заспи, много ме е яд. Не знам и шивач дали би могъл да ми я разшири, от къде, как, тя трябва да се наставя, освен като я поскъся с парчетата нещо да се прави, ама то ще е грозно...дори и да отслабна, май пак ще ми е тясна. Просто усещам, че най-много ми стиска в долната част на ребрата, в смисъл дори и да отслабна, едва ли ще си смаля обиколката там. Много ме е яд, стои прекрасно, съжалявам, че не ми става. И така мога да я нося, не е много фрапантно, но не е моя размер, който ще ми е най-комфортен.
Море, обади им се по телефона. Кажи, че ти е тясна и да те запишат за наличност, ако някой върне с. На мен така ми се случи с една блуза мента и някой върна после и веднага ми звъннаха да я заменим. Според мен стои страхотно. Въпросът е дали ти се чака.
Може да пробвам, ама я гледам от доста време и няма върнат С. Той модела е стар...иначе не ми се спешна, доста летни дрехи купих, които си чакат реда. 😃

# 653
Много красиво стои, чак и мен ме хвана яд, че е умалена 😄

Може да пробвам, ама я гледам от доста време и няма върнат С. Той модела е стар...иначе не ми се спешна, доста летни дрехи купих, които си чакат реда. 😃

# 654
Много добре ти стои рокличката!

Аз върнах днес панталоните.
Наистина уникално розово като цвят, но като походих в къщи и с този шарен принт имах чувството , че не е панталон, а  е пижама. И после приятеля ми се прибра и ми вика каква е тази нова пижама и разбрах, че не си въобразявам Grinning
Веднага върнах панталона.. сега ще си чакам парите.

# 655
  • Варна
На мен тоя сет с меченцата ми е абсолютна пижамка 😀

# 656
Получих топа с дантела Позитано. Харесва ми заради принта, материята е ясно, че е изкуствена, но не мога да кажа, че е гадна.
Тиарата ще я върна, не знам защо я поръчах😁

# 657
  • Варна
Пратиха ми известие, че до 1-2 дни пращат бялата къса тениска, май че заедно с банския majestic ще дойде. Кой чакаше още тениската krystall ли.. Имам ясен спомен за доставка уж до 11ти, те на 13ти пращат известие, че до 1-2 дни ще я изпратят, ама нейсе, свкикнахме вече.

# 658
Аз чакам същата тениска в розово, и преди малко побеснях след разговор с момичето.
Звъня им да върна едно коланче и да попитам какво става с поръчката ми от 17.06.гледам, че хората по групите вече си получават нещата. И тъй като ми бяха казали за тениската точна дата за изпращане 11.07 а късите дънки 13.07, за розовото коланче няма да коментирам и то е крайна дата 11.07, та момичето ми каза, че само късите дънки са налични, а останалите неща чак в края на месеца 🤨 . Щях да откажа цялата  поръчка, накрая имало вероятност тениската да бъде налична до края на тази седмица и да ми ги пратят. Не стига, че предната ми поръчка беше с крайна дата 04.07 а те ми я пратиха на 08. 07 след като им звъннах разбира се.... Ами извинявайте, но това си е подигравка с клиента. Това ми е последната поръчка до намалението, а може и до есенната колекция.

# 659
Аз ако не се лъжа, като ми звъннаха да кажат, че пращат червената рокля, казаха, че ще има още нови неща тази седмица, защото имам депозит в профила ми. Дано вече я изкарат цялата колекция, тва па тяхното на нищо не прилича. 😅 Тъпа система. Аз още си мисля, че е схема, сега почти всички си купихме по 1-2 неща от тези наличните, и сега като пуснат поредната порция, пак ще купим 1 нещо, и ето ти ги 3-4 артикула-400лв от човек. Пък като ги пуснат наведнъж, като скролнеш и нищо не ти хване окото, поръчваш 1 нещо, колко да се запишеш и до там.

Общи условия

Активация на акаунт