Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 896
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Направо няма смисъл да се купува за лятото , то не остана много от него .

# 661
Просто не го разбирам това чакане по един месец. То човек ще забрави какво е поръчал. Еми аз евентуално поръчвам от стари колекции. Просто нямам нерви да чакам и да се ядосвам. Да ти заминат и почивки и лято в чакане. Аз от Али експрес разни резервни части ги получавам за две седмици от различни доставчици.

# 662
Мими и Мая пак са на почивка май някъде .

# 663
  • Пловдив
Аз съм поръчала сега бая неща с принт Позитано и се чудя да ги отказвам ли или не.
Много ми хареса асиметтичния топ , но сега се зачетох, че е материя неопрен, която е същата като на банските. Съответно не е ОК за ежедневен топ.
А за всичко останало- пола, кроп топ, плажен панталон- ще го получа края на юли. А то лятото свършва месец след това . В голямо чудене съм 😃😂

# 664
И аз спрях да пазарувам за лятото, пък камо ли да чакам нещо за началото на август. В събота последно си купих една поличка от Манго, досущ като една пола на Алеса, която коментирахме дали става или не става за офис, от намаленията за 40 лева и стига толкова, че като гледам и каква криза ни чака, направо ми се отщява да пазарувам неща, които си губят стойността в мига, в който ги купиш. Почнах да се замислям за всичките пари за излишни дрехи, които съм си купила, ако ги бях вкарвала по ипотеката за апартамента, досега лихвата щеше да е паднала наполовина, заедно с вноската Grinning

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 14:24 от lidiya92

# 665
Диди, и аз все така викам, скоро не ми се мисли как ще живеем, при тези цени...да не стане да си седим по къщите като скотове и да няма къде да си разкарваме марковите парцалки. Ама продължавам да си купувам и аз някои неща. Все се надявам, че ако ми омръзнат лесно бих ги продала, защото подбирам по-класически модели, съчетаващи се с повече неща и т.н. Освен това събрах някои много добри находки от Алеса групите, на цена с 30-50% по-ниска от реалната, нови, въобще не използвани, просто им личи. Като червената чанта-колан, която ми дойде 100лв с доставката, чистак бърсак нова. Освен това се сдобих и с Afternoon walk дънките в размер С, които бях решила да си поръчам от сайта, но взех за 70лв с доставката. Само мерени, с найлон на емблемата и миришеха на Алеса. Мацката май искаше да се отърве от тях по бързата процедура. 😃 Една моя позната изпада в ужас, че си поръчвам ползвани неща, ама на мен не ми пука. И от втората съм пазарувала. Все още имам голямо желание да си купя нещо с Majestic garden принта!

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 14:34 от Море

# 666
Аз не виждам нищо лошо или срамно човек да пазарува втора употреба, да си цени парите, дори да ги има в повече. Моя приятелка взима заплата 6300 чисто!! и въпреки това не дава повече от 20-30 лева за тениска или повече от 100 лева за палто, просто защото за нея това са пропиляни пари. Пазарува си втора употреба, а винаги изглежда добре и много добре съчетава дрешките. Гледа си olx и маниа бг, пазарува си Зара и Манго и т.н, въпреки че спокойно може да си купува само “маркови” неща.

От Олх гледам сумати неща на Алеса са напускали от миналата година, явно дамите носят една година дрешката (или я носят един/два пъти) и като излезне нова колекция продават за да купят от нея. Поне така си го обяснявам. Така хем си трупат оборот за отстъпки после, хем си носят дрехата, хем след това продават за част от парите.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 15:22 от lidiya92

# 667
Днес дойдоха късите панталони majestic garden - страхотни са и съм много доволна. Паснаха ми идеално. Материята се различава от зелените в лимитирания принт. Колибрито са доста меки, също и удобни. С копче и цип отпред са. Единствен минус е, че нямат джобче. Аз и на момичето го казах по телефона. Наложи се да върна Позитано топа с дантела - за жени с по - голям бюст е със сигурност. На мен никак не ми стоеше добре и като се наведе и малкото, което имам се вижда 😂. Иначе принтът страшно много ми харесва и си чакам сега замяна с късия панталон в същия принт, който така или иначе поръчах с пускането на колекцията.

# 668
Еластични ли са панталоните , умалени ли са в талията ?

# 669
Мацки, качиха 11 нови неща.
Иначе не са еластични, но не са супер стегнати. Хс са ми и си отговарят.

# 670
Нищо ново няма,новите принтове на стари модели.

# 671
Нищо ново няма,новите принтове на стари модели.
Има ново горнище на бански, нов модел кроп топ с мечка, 2 плажни Гащеризона, топовете с едно рамо също са нов модел. Стар модел реално са дългите панталони и топовете с нормална дължина, но все пак поръчах 1 от тях и 1 с едно рамо😊

# 672
  • Пловдив
Топът с едно рамо е от преди две седмици. Първият беше с Позитано принт- още го чакам де.

# 673
Аз не виждам нищо с мечета , на мен ли не ми излиза . Гащеризоните са хубави , но кой си купува дрехи за плажа . Ако имаше такъв панталон само не прозрачен като гащеризона щеше да се купува . Нещо не могат да направят хубави неща в последно време .

# 674
Добре де защо не са налични размер L от новите топовете с нормална дължина с тънки презрамки🤦‍♀️ Тези пък с едно рамо чак началото на август ... Явно ще си спестя някой лев 😀

Общи условия

Активация на акаунт