Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 877
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Снощи звънях към 17ч, одеве към 11 и преди малко пак. Е сега ги подготвих нещата и на формуляра написах номера на поръчката и датата, на която е направена. Надявам се е достатъчно. Обяснявам си го, че са заети с много пратки от новата колекция. Този път идват доста бързо, вече виждаме панталонки, чанти....предната коелция май поне след месец почнаха всички да качват снимки на каквото и да било.

# 61
И сега малко неща са налични . То най-добре като са готови да я изкарват , за да не се чака .
Гледам има снимка на зеления сет , ми не ми изглежда като нещо скъпо .

# 62
Много е хубаво новото дънково яке. Харесва ми, че копчетата са облечени с дънков плат.
И аз не съм впечатлена от снимките на зеления сет, които видях в нета. Май ще го връщам, но първо ще го видя. Още не е пристигнал...

# 63
  • Варна
Диди, благодаря за снимката, според мен си вземи нещо друго, това яке е ужасно скъпо и наистина не е нещо впечатляващо. Мен даже ме хвана малко яд колко бързо свърши размерът ми, докато се чудя има ли смисъл да го поръчвам, защото вече имам яке, но на снимката това новото много ми хареса с новите дънкови панталонки. Но сега мога да кажа, че предишното, което пуснаха, синьото, по мое мнение е по-хубаво от това.
То голяма разлика в цената няма - за 10лв разлика не ми се занимава, а и предпочитам да е по светло.
Много е хубаво новото дънково яке. Харесва ми, че копчетата са облечени с дънков плат.
И аз не съм впечатлена от снимките на зеления сет, които видях в нета. Май ще го връщам, но първо ще го видя. Още не е пристигнал...
Да, реално копчетата са единственото, което го различава.

# 64
Да, разликата в цената е 10 лева и може би е заради копчетата.

# 65
  • Варна
На Алесите от вчера им звънях 3 пъти и нито ми вдигат телефона, нито връщат обаждане. Искам да връщам едни работи и имам излизане и направо щях да мина през офиса, ама те все не вдигат. Накрая ще изпратя просто нещата и това е. Като си ги получат ще си ги видят. 😅
Те са ти записали вече номера да не вдигат, че много връщаш Grinning
И сега малко неща са налични . То най-добре като са готови да я изкарват , за да не се чака .
Гледам има снимка на зеления сет , ми не ми изглежда като нещо скъпо .
Но пък едно момиче беше качило етикет и не беше 100% полиестер, ами памук, еластан и полиестер. Сега не откривам поста.
Относно розия таг - да звучи логично да е срещу носене и връщане. Просто такива само в магазините против кражба съм виждала затова ми стана странно. Не ми хрумва да нося и да върна и не ми идва на акъла за какво е Grinning

# 66
Didi, на мен много ми хареса якето ти със здраве да си го носиш. Ей сега ме е Яд, че не си го поръчах и аз. Дано някой да върне една ХС-ка 😣

# 67
Didi, на мен много ми хареса якето ти със здраве да си го носиш. Ей сега ме е Яд, че не си го поръчах и аз. Дано някой да върне една ХС-ка 😣
Диди, благодаря за снимката, според мен си вземи нещо друго, това яке е ужасно скъпо и наистина не е нещо впечатляващо. Мен даже ме хвана малко яд колко бързо свърши размерът ми, докато се чудя има ли смисъл да го поръчвам, защото вече имам яке, но на снимката това новото много ми хареса с новите дънкови панталонки. Но сега мога да кажа, че предишното, което пуснаха, синьото, по мое мнение е по-хубаво от това.
То голяма разлика в цената няма - за 10лв разлика не ми се занимава, а и предпочитам да е по светло.
Да, реално копчетата са единственото, което го различава.
Аз си мислех, че разликата е 20-30лв, объркала съм се нещо. Не са само копчетата, и завършека на ръкавите е различен. ☺️

# 68
  • София
Бели и черни панталонки - Материя: сатен (памук, полиестер, еластан)
Зелените - Материя: сатен (памук, вискоза, еластан), трико (памук, полиестер).

Към момента получени артикули от новата колекция, чиито снимки виждам качени в групите са зеления, белия и черен сет, дънковото яке, розовата тениска с мече и някоя друга чанта.

На мен ми трябват бели панталонки, с нормална кройка. В сайта има едни, но са без гайки за колан, което не ми допада. Момичета, имате ли отзив за този модел панталонки?
https://alessa.bg/change-my-mind-ks-pantalon?current_category=short-pants

# 69
Аз да се покажа с нещо от миналата колекция, което поръчах наскоро и дойде днес. Такива дрехи искам да виждам по-често. Дано само не ме намразят майките  в детската градина.

# 70
Добре ти е тази рокля
Само за детската градина не разбрах какво имаш предвид .

# 71
Много ме е яд за белия сет, точно нещо такова си търсих за лятото, обаче с тази “сатенена” материя ми е точно като пижама Sad особено бял цвят. Иначе като сетче е много сладко.

P.S. И аз не разбрах това за майките в детската градина

# 72
  • Варна
Аз да се покажа с нещо от миналата колекция, което поръчах наскоро и дойде днес. Такива дрехи искам да виждам по-често. Дано само не ме намразят майките  в детската градина.
Супер си. Това е Beat The Best Bodycon Рокля - Nude, нали? Коланчето би трябвало да е отделно? Ако е тя, честно казано бих ти препоръчала да си вземеш друг цвят, примерно Light pink. Защото ти сама ти доста светла и някак си се губиш в този цвят. Интересно че на техните снимки изглежда топъл нюд, а на тази снимка ми изглежда студен.

# 73
Ами Мими е качила стори от морето ( не пишеше къде са) така че нищо чудно че не вдигат. И аз имам един подобен случай, докато бяха в Италия.
Утре ще пристигне топа с дантелата от миналото лято в бежово. Дано поне той ми хареса, че днес този ръфълс топ много ме разочарова. Прекалено е къс за мен иначе материята е лекичка и не мисля че ще спарва.  Както и да е - ще го връщам, но чакам утре да дойде и другия да не се наложи и двата да връщам.

# 74
Е , защо Мими ги наблюдава за работата и като я няма не работят ли ?
Те го удариха на живот .

Общи условия

Активация на акаунт