Любители на котки - Тема 174

• 29 531
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ръмжат си котките.
Хари ръмжеше само като тичаше и гонеше някое топче.

Аш е добряк и ако започне да ръмжи значи, че наистина се е изнервил. Изключвам момента с "не си давам играчката".

Модел ми беше снощи

Не му прави впечатление, че нещо му вибрира на врата.

Имам няколко Myki у нас, но са големи и няма да му паснат на вратлето. Ще помоля ММ да проверя за някой кучешки таг в офиса.

# 226
Аз пък си харесах ей този "хъскащ" приятел.

# 227
Кита ръмжи и хъска. Снощи я извадих на двора. Уж по това време няма хора, обаче комшиите явно имаха гости и някакви жени пушеха навън. Имаше и едно бебе, току що провървяло, което с разперени ръце хукна към Кита. Хъска го, ръмжа го и побягна към къщата. За капак зад гърба й се появи булонка със светеща каишка със силно кашляща собственичка, която ми крещеше "Не е корона, не е корона!". И тях ги ръмжа лошо, даже посегна на булонката, която се отъркаля върху мушкатата ми от страх. Много се ядоса горката Кита и после дишаше тежко. То вярно че няма огради, но егати навлеците. 🤣

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 11:44 от Анонимен

# 228
  • Бургас
Много е готина пумичката.Това е характер,не като мамин златен,който плаче и бяга като бял заек...

# 229
Такъв си си го избрала - бял заек. Joy

# 230
Оу, нашия хубавец застава с дръпнати ушаци и полуотворена  уста, показват се зъбките. И ръмжиииии. И гледа лошо, ако гони плячка, демек муха. Joy

# 231
Аз Фрея никога, никога не съм я чувала да ръмжи, само веднъж я видях да хъска - първия път по Коледа, когато ги запознахме с Румпи (предишния ни котарак, който сега е "отвлечен" и отглеждан от свекърите ми)

Иначе на изложбата и аз чух бенгалите да ръмжат, но ръмжаха и съскаха и по собственичката си също, не само към съдийката. Та точно коментирахме със сина ми и мъжа ми, че Фрея нас по никакъв повод не би ни ръмжала Simple Smile

# 232
  • Страната на чудесата
Мен Демон ме ръмжи, като му режа ноктите, като го къпя, като му чистя ушите. Да не забравям кой е шефа😉

# 233
  • ВАРНА
Нашата Лейзи не ръмжи, поне засега 🙂
Обаче е голям бяс, нормално предвид възрастта ѝ.
Ето един любопитен поглед към света навън /наднича през прозореца/.

# 234
  • София
Дъщеря ми си рови в телефона и ми показа снимки, които не помня

4 и 222 месеца

# 235
Оооо, на първата са много сладки.

# 236
  • Стара Загора
Cardhu, има ли новини за Сина?

# 237
Cardhu, има ли новини за Сина?
Да ти кажа, намалява това там пъпки ли са, одрано ли е...  Чакам мм да се обади, че той искаше да говори с вет.

# 238
  • Бургас
Оу, нашия хубавец застава с дръпнати ушаци и полуотворена  уста, показват се зъбките. И ръмжиииии. И гледа лошо, ако гони плячка, демек муха. Joy
Това с дръпнатите ушаци го прави и белият заек,напада...мен.
От другите се страхува,само баща ми преследва и му хваща изотзад краката,даже чувам коментари"Ооо,бомбандираш,а?"
Явно в такъв момент го е ухапал.Здраво хапе понякога.
Играхме с него много снощи,не пусна нокти,но мен ухапа на два пъти(ей това е любов по котешки,да те хапят)

Май сте виждали какви невероятни умения за криене има,з@дникът и опашката са все навън...

# 239
  • Стара Загора
Събира сили за нощес 😁

Общи условия

Активация на акаунт