Любители на котки - Тема 174

• 29 654
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
Ей на това му се казва любов

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 00:51 от cardhu

# 361
# 362
Вчера му купихме тревичка и сега пасе с мерак

# 363
Сладур!
Няма ме 6-7 дена у дома. Джуджи не се прибирала у дома освен да яде.

# 364
Къде хойка Джуджи? По лИбоФ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
Не, няма как Simple Smile
Мисля, че е недоволна, че ме няма . Първата вечер препуснала около главата на мъжо цяла нощ.
Ще кажа утре сутрин как е Simple Smile

# 366
Тази сутрин,като за пред кастрация,Зак се беше проявил.Слизам долу сутринта и все едно е тарашено.Дрешници,чекмеджета,отворени и наизвадени неща,една странна полска  великденска играчка от сено-свалена и разбухана.Изял ми една книга,скъсал щората..абе,ужас.Т'ва котене спало,бая работа вършило през нощта.
Дано не реши,че го кастрирам,заради това.Надявам се да се кротне след кастрацията,поне малко.😊

# 367
Снощи прозореца оставен отворен, комарника е спуснат. Сутринта към 4, Блеки се събудил и му е скучно. Застанал на прозореца и зяпа. По едно време се чува копаене. Нашият разкъсал мрежата на комарника и си зяпа застанал на перваза Grinning Ясно е, че ще го отварям вече на ножица, ама се посмях.
Ред, пожелавам от сърце да се кротне Зак Simple Smile

# 368
Ред, дано този път мине безпроблемно кастрацията на Зак.
Мини, това с ножницата за прозореца е доста рисково - да не се заклещи там Блеки.
За съжаление комарниците изобщо не са коткоустойчиви. Май вместо тях трябва да измислят дограма със сериозна мрежа, която не може да съсипана от котка.

# 369
Нашата я изкъпах днес.Сега ми се сърди и е само след мм залепена.

# 370
Метална мрежа.Аз не оставям отворено,ако не съм в къщи.
Писах как хванах беглеца наполовина вече навън Прозореца беше отворен в най-горната си част,пак на ножица.
Тук се затварят различно и вимаги имат нещо като закачалки,заради вятъра.Прозореца е разделен-в долната част се отварят двете крила навън,горе се отвсря на ножица.И Закари си беше намерил пътя,въпреки,че бях пуснала щората до долу,за да не види итворения прозорец.

# 371
  • София
Ред, оперираха ли го?

И аз се замислям за метална мрежа върху другата (комарника). По две Simple Smile
Единствено в детската стая на сина ми няма никаква мрежа. Прозорецът го отваряме на ножица и котараците рядко ходят там.

# 372
Утре.Казаха,че до 12 ще е готов.Вече са гладни и двамата.Не  мога да дам само ма Сакура да яде.

# 373
Сакура ще преживее веднъж и без вечеря. Дано този път да е всичко на ред със Зак и да му е последната операция.
А какво става със Зе? Надявам се вече да е забравил упойката и операцията.

# 374
  • In the land of Never Never
Метална мрежа.Аз не оставям отворено,ако не съм в къщи.
Писах как хванах беглеца наполовина вече навън Прозореца беше отворен в най-горната си част,пак на ножица.
Тук се затварят различно и вимаги имат нещо като закачалки,заради вятъра.Прозореца е разделен-в долната част се отварят двете крила навън,горе се отвсря на ножица.И Закари си беше намерил пътя,въпреки,че бях пуснала щората до долу,за да не види итворения прозорец.
В зооплюс има решетки за прозорци с горно отваряне.
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/predpazni_mreji_vratichki/resh … _dvoino_otvariane

Общи условия

Активация на акаунт