Любители на котки - Тема 174

• 29 660
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Утре.Казаха,че до 12 ще е готов.Вече са гладни и двамата.Не  мога да дам само ма Сакура да яде.
Стискам палци на момчето.

То и Аш май гладува преди кастрацията на Оникс. Ще издържи Сакура.
Констатираха все пак, че има тестис? Явно е слязъл по-късно?!

# 376
Ами, какво да кажа - тъгуват по своите домашни любимци и котките.
Джуджи ме чакаше на паркомястото на колата ми.
Влезе с мен, заведе ме на чинийките, яде, качи се горе и си легна и заспа.

Преместих я само на нейното си място, възглавничка до моята

# 377
Недоволна, аз разбирам че може да се заклещи, обаче пък и аз ще умра от задух, ако прозореца е затворен, когато си легна да спя. Нямам климатик в квартирата. За това съм си купила мобилен. На прозореца се слага един плат, през който минава тръбата, която изкарва топлия въздух. Заради него, не мога да сложа решетки. Не мога и да го оставя да работи вечер, защото за разлика от стандартния климатик, който се монтира високо, този стои на земята и се усеща много като легнеш да спиш. Прозорецът се затваря, когато ме няма вкъщи.
Ред, стискаме палци и лапи на Зак за утре Hug

# 378
Разчистих им наскоро кухнята от всички опасно и оставено отвън и обезопасих за да могат да клюкарят, и сега Бени е по цял ден на позиция

Мини, аз пускам преди лягане да охлади по-сериозно и след това го спирам и спя без проблем на затворено, но гледам наистина да охлади повечко, чак се завивам

# 379
Не става, Норче, 20-30 мин. след като спра климатика не се стои от жега и задух. С югозападно изложение съм. Започва да пече към 13 ч. и до късно напича здраво.

# 380
Вече сме на линия-два броя котки,умрели от глад.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 12:28 от red soul

# 381
Нещо не ни върви на нас с Франки. Тамън приключих ремонта и да записвам час за кастрация и майка ми ( на 85г ) си счупи крак. Налага се почти непрекъснато да съм там, а тя живее на другия край на София. Франки стои сам, ходя да го наглеждам и храня но максимум по час мога да оставам при него. Не мога да го кастрирам и да го оставя сам. Освен това е станал много лош. Напада да хапе. Първо като вляза е гушлив, мърка,ближе...и по някое време му прищраква. Вчера както си лежах нещо се провалят и ми се метна да ме хапе. За пръв път го прави това,обикновено напада па краката като ходя насам натам. Нещо звуците ли го изнервят,движението ли...не знам. И дали стоенето сам не му влияе. Чудя се какво ще правим. Майка ми идва ли скоро ще се възстанови. Аз се скапвам от търчане от единия до другия край на София и на работа и на всичко отгоре съм нахапана. И как да го кастрирам. При майка ми абсурд да го взема. Не понася. А и има открит балкон. Май ще търся някой в къща с двор да го вземе..

# 382
То и с къща с двор,пак ще трябва да се кастрира.
Вариант е да го кастрираш и да помолиш в клиниката да постои за ден.Ако всичко е наред,при мъжките кастрацията не е чак толкова тежка за тях.След излизане от упойка,до следващия ден и са като преди Няма какво да им пазиш толкова.

# 383
Ние се видяхме с Пухчо, изглеждаше добре. Тича напред назад и е много игрив.
Много му харесва да гони топка намачкан вестник:

Йога стойка с хапане на опашка

И на село е жега и през деня дремеше на различни места, търсейки сняка

И той хапе доста, така си играе, веднага ми позна краката по червения лак за нокти и смело се хвърли да напада (другите му правят забележка, май и аз трябва да започна) Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 08:54 от Sparkles

# 384
Нападенията на Франки със сигурност не са игра. Или нещо го дразни от шума на чехли по пода, или е ревност,че съм заета с нещо и не му обръщам внимание...обаче ето пък той какво внимание ми обръща като съм дошла да го нагледам

# 385
Здравейте,
Имам нужда от съвет. Лятото мислим да прекараме в къща с двор, към която има 2 приходящи дворни котки. Ние имаме домашна, която няма да пускаме да излиза.
Едната от дворните котки обаче е много гальовна, и детето ще я гали много, тъй като нашата не е от най-гальовните.
Мисля да се погрижа за дворната, като я изкъпя и обезпаразитя с пипета, евентуално и с таблетка за вътрешни паразити.
Притеснявам се обаче, ако е носител на FIP, може ли да се предаде на нашата котка чрез контакт през нас?

# 386
Здравейте,  наминавам да споделя , че Зеленски вече е добре. Тича като луд, няма оплаквания от болки. Единственото различно е , че избръснатото му дупе не се отделя от мен. Явно го е страх да не го зарежа пак в някоя клиника. Вчера една гугутка се удари в стъклото на терасата, докато той дебнеше там. Пощуря да я хване. затворих го в другата стая за да проверя дали птицата е ок. Оставих й вода (вече вървя навсякъде с купите с вода, оставям и пред вратата на тротоара, за котките и кучетата в тази жега). Беше само зашеметена леко, но след 10 мин излетя. Зе изскочи после като тапа от стаята, където беше затворен Satisfied
red soul, как мина?

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 11:28 от geo_antonina

# 387
Еха, направо все едно див рис е на тази снимка на Зе!

# 388
Оставих го миличкия.Така жалко и тихо мяучеше в тая клетка.Ще  ми се обадят към 1-2 и в 3 можело да го взема.

# 389
Ами той голям за клетката Simple Smile
( и аз трябва нова да купувам, но гледам да са по-големки все. Настоящата е залепена с анкерпласт да не се отключат пластмасовите щипки Sad)
Ще се справи, героят!

Общи условия

Активация на акаунт